onelonelystar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, το PC μου τις τελευταίες 2 μέρες έχει παρουσιάσει το εξής φαινόμενο: κάθε 3 και λίγο κολλάει στιγμιαία. Γίνεται πιο εμφανές όταν ανοίγω κάποια εφαρμογή και όταν κάνω κλικ κάπου. Το καταλαβαίνω επειδή έχω μουσική να παίζει στο iTunes και τρενάρει για πολύ λίγο, δηλ. 1 δευτερόλεπτο περίπου. Στιγμιαίο παρόμοιο κόλλημα παρουσιάζει κ το mouse. Δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή στο λογισμικό, ούτε έχω εγκαταστήσει κάτι καινούριο. Κοίταξα μήπως θέλει κάποιο update η κάρτα γραφικών, αλλά είναι ενημερωμένη." Έτρεξα" ένα memory check, δεν βρήκε σφάλματα. Το PC μου έχει πάνω Windows 10 Home (γνήσια) Intel i7 2600 8GB RAM ΝVidia GeForce GT 640 καμια ιδέα?? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από onelonelystar
darkman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Εχεις κανει απεγκατάσταση τους drivers της καρτας γραφικών ? αν οχι κανε τους, κανε ενα reboot μετα ξανα βαλε τους και δες το .
onelonelystar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 ευχαριστώ darkman, θα το δοκιμασω!
darkman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, onelonelystar είπε ευχαριστώ darkman, θα το δοκιμασω! Για το θεμα του mouse εχουν ακουστει αρκετες φορες κωλύματα λογο nvidia drivers βεβαια εσυ απο οτι μου λες εχεις και στον ηχο αλλα κανε μια δοκιμη δεν εχεις να χασεις τιποτα 5 λεπτα υποθεση ειναι
TsoliasGR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Για πέρνα και ένα memtest τις μνήμες να δεις.Εξαιρετικά απίθανο αλλά ποτέ δεν ξέρεις... 1
onelonelystar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 55 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε Για πέρνα και ένα memtest τις μνήμες να δεις.Εξαιρετικά απίθανο αλλά ποτέ δεν ξέρεις... πως το κάνω αυτό? πρέπει να κατεβάσω κάποιο εργαλείο?
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Ναι κοιτα με το memtest86+ αλλα πριν απο αυτο, ανοιξε την διαχειρηση εργασιων και κοιτα την στιγμη που ανοιγεις καποιο προγραμμα και κολλησει αν cpu η΄ δισκος κανει κανα περιεργο αποτομο ανεβασμα... Κανε απεγκατασταση και επανεγκατασταση και τους οδηγους της καρτας ηχου και μετα κοιτα τους δισκους σου με το hdsentinel.
onelonelystar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και πάλι, δεν πρόλαβα να τεστάρω αλλά παρατήρησα ότι αυτό το "τρέμουλο" το παρουσιάζει σε βίντεο κυρίως. άρα παίζει να είναι η κάρτα γραφικών. Παραθέτω παρακάτω ένα βίντεο που τράβηξα, που δείχνει την οθόνη μου , παίζει από πίσω το iTunes και έχω ανοιχτό τον Firefox στο Twitter, όπου ένα tweet έχει ένα .gif να παίζει. Όταν πάει να αλλάξει το frame, κάνει αυτό το στιγμιαίο κόλλημα που σας ανέφερα. Μού κάνει πολύ εντύπωση γιατί τον υπολογιστή τον έχω 5 χρόνια και πρώτη φορά μου παρουσίασε τέτοιο πρόβλημα και χωρίς να έχω αλλάξει οτιδήποτε. https://ufile.io/llw1n
onelonelystar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 update: έβγαλα κ ξαναέβαλα τους drivers της κάρτας γραφικών, καμιά βελτίωση
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βγάλε εντελώς την κάρτα και σύνδεσε την οθόνη στην onboard gpu. Δουλεύεις καλά έτσι ή έχεις τα ίδια? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από BlueBlood7
onelonelystar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει.... ευχαριστώ
DeathStalkerGR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καλά λένε οι προλαλήσαντες με το Memtest. Εγώ είχα ενα παρόμοιο προβλημα που εξαρχής μου εδειχνε σε προβληματική μητρική ή GPU SLOT αυτής ή προβληματική GPU. Μετά από άπειρα τεστς και δοκιμές με διαφορετικές συνθέσεις OS και hardware εκανα τη σοφή κίνηση να τεστάρω με memtest *μία-μία* τις μνήμες και όχι μαζί αν εχεις ζευγάρι μνημών και μου εβγαλε ενα σωρό errors. Έκτοτε αλλαξα μνημες και ειμαι κομπλέ. Δες στο event viewer αν εχεις "Display Driver errors." Αν εχεις κανει τα παντα με τον GPU σου και στο βγαζει ξανα ειναι άνετα μνήμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα