Skierpetros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας, Καλη χρόνια αρχικά! Θα ήθελα να σας παρουσιάσω ένα φόρουμ που έχω φτιάξει με θεματολόγια που άφορα καταναλωτές και αγορές. Link: www.shopforum.gr Θα ήθελα να μου δώσετε feedback σχετικά με το site Το φόρουμ το "τρέχω" μονος μου σαν χόμπι, αν κάποιος ενδιαφέρετε να βοηθήσει είναι καλοδεχούμενος. Ευχαριστω εκ τον προτερων 1
lesvos2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Πολυ καθαρο προσε3γμενο μαρεσει πολυ αλλα αυτο το aCCEPT COOKIES ΣΤΟ τελος με χαλαει.γιατι το βαζετε????
Ρεkλα Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lesvos2018 είπε αυτο το aCCEPT COOKIES ΣΤΟ τελος με χαλαει.γιατι το βαζετε???? Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Εάν ο επισκέπτης σου είναι απο χώρα Ε.Ε., πρέπει να τον ενημερωσεις οτι χρησιμοποιεις cookies στο site σου. Δεν σου εχει κανει εντυπωση τα τελευταια χρονια που το βλεπεις αυτο συχνα στα site? http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από Ρεkλα 2
lesvos2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι αλλα οταν διαβασα την νομοθεσια μιλαγε για Ηλεκτρονικο Εμποριο και οχι για forum και ακομα λεει... Cookies clearly exempt from consent according to the EU advisory body on data protection- WP29 include: user‑input cookies (session-id) such as first‑party cookies to keep track of the user's input when filling online forms, shopping carts, etc., for the duration of a session or persistent cookies limited to a few hours in some cases authentication cookies, to identify the user once he has logged in, for the duration of a session user‑centric security cookies, used to detect authentication abuses, for a limited persistent duration multimedia content player cookies, used to store technical data to play back video or audio content, for the duration of a session load‑balancing cookies, for the duration of session user‑interface customisation cookies such as language or font preferences, for the duration of a session (or slightly longer) third‑party social plug‑in content‑sharing cookies, for logged‑in members of a social network. Χρησιμοποεις κατι που δεν ειναι σε αυτην την λιστα απο περιεργια ρωταω καθως και τα περισοτερα site που το βλεπω. και απο οτι εχω δει τα τελευταια χρονια το 99% των sites ειναι ολα ετσι και μερικα δεν εχουν καν Login. και απο ψαξιμο που εχω κανει και βλεπω τα cookies που σωζουν ολα μα ολα ανηκουν στις κατηγοριες που ειναι exclude απο την κοινοτικη οδηγια και αναρωτιεμε μα κανεις δεν την εχει διαβασει ?????? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από lesvos2018 1
Skierpetros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας, όχι τα cookies που χρησιμοποιώ εμπίπτουν στις κατηγορίες: authentication cookies, to identify the user once he has logged in, for the duration of a session user‑centric security cookies, used to detect authentication abuses, for a limited persistent duration νομίζω πως έχεις δίκιο και δεν χρειάζεται
lesvos2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Just now, Skierpetros said: Γεια σας, όχι τα cookies που χρησιμοποιώ εμπίπτουν στις κατηγορίες: authentication cookies, to identify the user once he has logged in, for the duration of a session user‑centric security cookies, used to detect authentication abuses, for a limited persistent duration νομίζω πως έχεις δίκιο και δεν χρειάζεται μα ολα τα cookies απο ολα τα sites που βλεπω ανηκουν σε μια απο αυτες τις καρηγοριες και ομως τοσα χρονια εχω βαρεθει να βλεπω cookies. Για παραδειγμα σε ενα απο τα site μου http://movies.icinema.gr/ το cookie ειναι απο τον IIS σιγα μην κατσω να πω στον επισκεπτη οτι χρησιμοποιω cookies και σιγα μην του πω οτι εχω και bootstrap. Cookie: ASPSESSIONIDCCRSSSTR=MFIHOIKDCNGIOAJGMEJGFO
becoming_I Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Πολύ ωραίο forum και "καθαρό", απορώ πως δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό. Εύγε !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα