Προς το περιεχόμενο

Ανακαλύφθηκε σημαντική ευπάθεια σε CPUs της Intel και το fix ίσως κάνει το PC σας πιο αργό έως και κατά 30%

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαζευα ετσι αποσυνδεμενος στο site αλλά μολις ειδα τετοιο ωραιο θεμα, μπηκα κατευθειαν!:lol:

9 λεπτά πριν, jimse είπε

( Τα άσχημα νέα είναι ότι το fix Kernel Page Table Isolation κάνει τα πάντα να τρέχουν πιο αργά σε υπολογιστές με επεξεργαστές x86 της Intel ) Μιλάμε μόνο για αυτούς? για τους 64? Άν όχι πιο μικρό το κακό.. είναι μήπως κάτι που δεν μπορούν να το αποφύγουν και γιαυτό λένε οτι το έχει και η amd? πώς μπορεί να αποκτήση πρόσβαση? Πρέπει να έρθει στο pc μου για να το κάνει? Αλλά και πάλι κάτι δεν μου αρέσει στην είδηση..

Φιλε μου εχεις μπερδευτει με το  χ86 και το χ64...

Στην προκειμενη περιπτωση μιλαει γενικα για την αρχιτεκτονικη που ακολουθουν ολοι οι επεξεργαστες αυτοι.... χ86 δηλαδη..

Ετσι κι αλλιως ολοι ειναι 64μπιτοι εδω και μια 10ετια+....

Οι arm ας πουμε , δεν ειναι της αρχιτεκτονικης χ86 κτλ...

Περιμενω πως και πως τον Dr_73 να μας μιλησει για τον ερωτα της καρδιας του...:lol::D:P

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, Lerios είπε

Η μείωση των επιδόσεων αφορά εφαρμογές Compiling, εφαρμογές που κάνουν πολλά calls στον Kernel και αντιγραφή πάρα πολλών αρχείων μαζί πχ 4000 αρχεία ταυτοχρόνως. Στο μέσο χρήστη δεν επηρεάζει καθόλου. Video edit, rendering, Gaming και εφαρμογές γραφείου δεν επηρεάζονται καθόλου. Αυτοί που θα επηρεαστούν είναι οι Servers

Ακομα μεγαλυτερη πλακα τοτε! Εκει ειναι τα τρελα λεφτα! Στους servers!:-)

• Like 1

2 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Δεν εχουμε να τρομαξουμε τιποτα,εβγαλε η Microsoft ενα cumulative Update και θα ερθει στο windows update απλα πραγματα!

Και η μείωση των επιδόσεων που θα φάμε στο κεφάλι, απλή θα είναι. Και εδώ δεν επανέρχεται με αντικατάσταση της μπαταρίας, δυστυχώς.

• Like 3

Μόλις τώρα, kirileman είπε

Και η μείωση των επιδόσεων που θα φάμε στο κεφάλι, απλή θα είναι. Και εδώ δεν επανέρχεται με αντικατάσταση της μπαταρίας, δυστυχώς.

Δες το βιντεο που ποσταρε το παλικαρι μαλλον δεν βλεπεις τπτ 

• Like 1

1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Ακομα μεγαλυτερη πλακα τοτε! Εκει ειναι τα τρελα λεφτα! Στους servers!:-)

Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί! Δεν έχω σκοπό να ασχολούμαι με 4000 αρχεία ταυτοχρόνως :P

• Like 1

καλόπιοτο..

χθες έκανα αναβάθμιση όλα τα VM στο azure για να patchαριστούν από το bug, δεν έχω διαπιστώσει ακόμα κάποιο impact στο performance βέβαια..

• Like 1

10 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Χαζευα ετσι αποσυνδεμενος στο site αλλά μολις ειδα τετοιο ωραιο θεμα, μπηκα κατευθειαν!:lol:

Φιλε μου εχεις μπερδευτει με το  χ86 και το χ64...

Στην προκειμενη περιπτωση μιλαει γενικα για την αρχιτεκτονικη που ακολουθουν ολοι οι επεξεργαστες αυτοι.... χ86 δηλαδη..

Ετσι κι αλλιως ολοι ειναι 64μπιτοι εδω και μια 10ετια+....

Οι arm ας πουμε , δεν ειναι της αρχιτεκτονικης χ86 κτλ...

Περιμενω πως και πως τον Dr_73 να μας μιλησει για τον ερωτα της καρδιας του...:lol::D:P

ναι δίκιο έχεις αλλού το πήγα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...