razorblade334 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 δεν ειναι θεμα γουστου μονο...ολοι το λενε. εχει τυχει να κοιταξεις βαθμολογιες κι αξιολογησεις? 3.2 στα 5 παιρνει το COD στο store και 4.7 το B1. παρα πολυ μεγαλη διαφορα... Και στα review και στα metacritic η διαφορα παλι ειναι μεγαλη...οι πιστες το συστημα πολεμου και το συστημα αξιων ειναι πολυ καλυτερα στο b1 .δεν το λεω μονο εγω. το λενε παρα πολλοι. Μηπως δεν το εχεις παιξει? Μονο ετσι εξηγειται, Αλλιως ειναι αποτελεσμα συμπαθειας η γνωμη σου, μεχρι και το single player ειναι πολυ πιο μεγαλο εαν το συγκρινεις με τις ,με το ζορι 7 , ωρες του cod. Εμενα παντως με απαγοητευσε και δεν ειμαι ο μονος. Οσο για το optimizing παλι μπορεις να δεις σε διαφορα sites τι βαθμολογια παιρνει στο συγκεκριμενο τομεα. Και το b1 ειχε το ιδιο θεματακι. κυριως ομως σε μεγαλα πεδια μαχης με πολλους παικτες κι οχι στο campaign. απλα ηταν slightly better στο συγκεκριμενο κομματι.
OptimusPrime7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Πρόβλημα με το Call of Duty WW2 σε Xbox One S Παιδιά καλησπέρα, εδώ και 2 εβδομάδες έχω θέμα...ενώ μπαίνω κανονικά στο call of duty ww2 να παίξω στο multiplayer την ώρα που κάνει loading και δείχνει την πίστα...μετά με πετάει εκτός παιχνιδιού!! Κάποιος που να γνωρίζει να βοηθήσει παρακαλώ...
mikele13- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μήπως υπάρχει διαθέσιμο update? Τσεκαρε το.
kritikaka21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Πρόβλημα έναρξης στο Call of Duty: WWII στο PS4 Καλησπέρα πήραμε το Call of Duty WWII το βάζουμε στο PS4 αλλά λέει κάτι για network κλπ. Βέβαια μέσα στο κουτί υπάρχει κ μια κάρτα με κωδικό PS Plus αλλά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Μια βοήθεια βρε παιδιά γιατί το πήρα δώρο κ μ έχει φάει τη ψυχή...
AntiCambeR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, kritikaka21 είπε Καλησπέρα πήραμε το Call of duty wwii το βάζουμε στο ps 4 αλλά λέει κάτι για network κλπ. Βέβαια μέσα στο κουτί υπάρχει κ μια κάρτα με κωδικό ps plus αλλά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Μια βοήθεια βρε παιδιά γιατί το πήρα δώρο κ μ έχει φάει τη ψυχή... Ισως για να ξεκινήσει χρειάζεται update, είναι η κονσόλα συνδεδεμένη στο internet; Αν προσπαθείς να παίξεις online, θα πρέπει να καταχωρήσεις τον κωδικό της κάρτας στο PS Store κάτω χαμηλά που γράφει Redeem code. Ο κωδικός βρίσκεται μέσα στην κάρτα. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από AntiCambeR
kritikaka21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ φυσικά. Απ ότι μου είπε έκανε μια ενημέρωση αλλά για να συνεχίσει βγάζει μόνιμα το μήνυμα για σύνδεση στο network υπάρχει τρόπος να ξανα γίνει η όλη διαδικασία από την αρχή; Επίσης αν δεν έχει κάνει update πως μπορώ να το κάνω; Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από kritikaka21
AntiCambeR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, kritikaka21 είπε Είναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ φυσικά. Απ ότι μου είπε έκανε μια ενημέρωση αλλά για να συνεχίσει βγάζει μόνιμα το μήνυμα για σύνδεση στο network υπάρχει τρόπος να ξανα γίνει η όλη διαδικασία από την αρχή; Επίσης αν δεν έχει κάνει update πως μπορώ να το κάνω; Τι ακριβώς σου γράφει; Παίζει campaign αλλά δεν παίζει online multiplayer; Για να δείς αν υπάρχει διαθέσιμο update πατάς πάνω στο εικονίδιο του παιχνιδιού εκεί που γράφει "check for updates" αν και συνήθως με το που ανοίγεις την κονσόλα το κατεβάζει αυτόματα αν υπάρχει. Δες αν το καλώδιο ethernet έχει κουμπώσει σωστά. Κάνε στο settings-network speed test να δείς αν είναι OK και κάνε ρύθμιση δικτύου.Settings-network-configure-easy mode. Υ.Γ. Να κάνεις παράθεση στο post μου όταν μου απαντάς, για να μου έρχεται ειδοποίηση.
kritikaka21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Τι ακριβώς σου γράφει; Παίζει campaign αλλά δεν παίζει online multiplayer; Για να δείς αν υπάρχει διαθέσιμο update πατάς πάνω στο εικονίδιο του παιχνιδιού εκεί που γράφει "αν και συνήθως με το που ανοίγεις την κονσόλα το κατεβάζει αυτόματα αν υπάρχει. Δες αν το καλώδιο ethernet έχει κουμπώσει σωστά. Κάνε στο settings-network speed test να δείς αν είναι OK και κάνε ρύθμιση δικτύου.Settings-network-configure-easy mode. Υ.Γ. Να κάνεις παράθεση στο post μου όταν μου απαντάς, για να μου έρχεται Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ που προσπαθείς να με βοηθήσεις, δεν ήξερα ότι μέσω παραθεσης έπρεπε να απαντάω γιατί πρώτη φορά κάνω χρήση του φόρουμ. Βάζει το παιχνίδι μετά λέει να ξεκινήσει τη μάχη, μόλις πατάει επάνω ζητάει update κ έχει μονο την επιλογή ouit κ βγαίνει ας πούμε "στην επιφάνεια εργασίας" του Play station. Αν κατάλαβα καλά με τα όσα μου είπε δεν μπορεί να κάνει update, είπα αυτό που μου είπες όταν πατάει στο παιχνίδι αν γράφει κάπου check for updates" αλλά είπε δεν βγάζει κάτι. Μπορούμε με κάποιο τρόπο να το κάνουμε update ;Συγνώμη αν κουράζω αλλά δεν γνωρίζω καθόλου από αυτά γι αυτό κ τα γράφω λίγο κάπως.. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από kritikaka21
AntiCambeR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, kritikaka21 είπε Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ που προσπαθείς να με βοηθήσεις, δεν ήξερα ότι μέσω παραθεσης έπρεπε να απαντάω γιατί πρώτη φορά κάνω χρήση του φόρουμ. Βάζει το παιχνίδι μετά λέει να ξεκινήσει τη μάχη, μόλις πατάει επάνω ζητάει update κ έχει μονο την επιλογή ouit κ βγαίνει ας πούμε "στην επιφάνεια εργασίας" του Play station. Αν κατάλαβα καλά με τα όσα μου είπε δεν μπορεί να κάνει update, είπα αυτό που μου είπες όταν πατάει στο παιχνίδι αν γράφει κάπου check for updates" αλλά είπε δεν βγάζει κάτι. Μπορούμε με κάποιο τρόπο να το κάνουμε update ;Συγνώμη αν κουράζω αλλά δεν γνωρίζω καθόλου από αυτά γι αυτό κ τα γράφω λίγο κάπως.. 1)Καταρχήν το παιχνίδι για να παίξει online θα πρέπει να καταχωρήσεις τον κωδικό της συνδρομής του Plus που έχεις στην κάρτα.Αν το έκανες αυτό πάμε παρακάτω. 2)Σιγουρέψου πως η κονσόλα παίρνει σωστά internet.Εφόσον δεν σου κάνει το update, αυτό δείχνει, εκτός αν δεν έχεις κάνει το 1. Λοιπόν μόλις το έβαλα, μόλις πάτησα να μπεί online, έβγαλε ειδοποίηση πως πρέπει να κάνει 1 update, το έκανε σε 1-2 δευτερόλεπτα χωρίς να κλείσω το παιχνίδι και μετά μπήκε κανονικά online. Πάτα πάνω στο εικονίδιο options-update history.Η τελευταία έκδοση είναι η 1.25. Αν βάλεις άλλο παιχνίδι online και δεν παίζει τότε σίγουρα η κονσόλα δεν παίρνει internet. Αν όντως παίρνει internet, σβήσε το παιχνίδι και κάν'το πάλι εγκατάσταση. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από AntiCambeR
kritikaka21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε 1)Καταρχήν το παιχνίδι για να παίξει online θα πρέπει να καταχωρήσεις τον κωδικό της συνδρομής του Plus που έχεις στην κάρτα.Αν το έκανες αυτό πάμε παρακάτω. 2)Σιγουρέψου πως η κονσόλα παίρνει σωστά internet.Εφόσον δεν σου κάνει το update, αυτό δείχνει, εκτός αν δεν έχεις κάνει το 1. Λοιπόν μόλις το έβαλα, μόλις πάτησα να μπεί online, έβγαλε ειδοποίηση πως πρέπει να κάνει 1 update, το έκανε σε 1-2 δευτερόλεπτα χωρίς να κλείσω το παιχνίδι και μετά μπήκε κανονικά online. Πάτα πάνω στο εικονίδιο options-update history.Η τελευταία έκδοση είναι η 1.25. Αν βάλεις άλλο παιχνίδι online και δεν παίζει τότε σίγουρα η κονσόλα δεν παίρνει internet. Αν όντως παίρνει internet, σβήσε το παιχνίδι και κάν'το πάλι εγκατάσταση. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Τελικά το θέμα ήταν στο ίντερνετ έγινε αλλαγή ρουτερ κ δεν είχε μπει ο νέος κωδικός. Κ πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σου! 1
AntiCambeR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, kritikaka21 είπε Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Τελικά το θέμα ήταν στο ίντερνετ έγινε αλλαγή ρουτερ κ δεν είχε μπει ο νέος κωδικός. Κ πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Χαίρομαι που βοήθησα. 🤗 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα