ΧΡΗΣΤΟΣ1995 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Παιδια, καλησπέρα, Σκεφτομαι να αγορασω το Call of Duty WW2. Περίμενα πολυ καιρο για να επιστρεψει στον παγκοσμιο πολεμο. Θελω να ρωτησω σε οσους το εχουν παιξει το παιχνιδι χρειαζεται ιντερνετ για να παιξει... ή μπορω να παιξω κανονικα campaign/multiplayer, zombies; Ρωταω γιατι εχω ακουσει για ενα update 9 GB. https://www.youtube.com/watch?v=AmlFY8eEoN0 https://www.youtube.com/watch?v=a9ITIaKzG3A Επίσημο site: https://www.callofduty.com/wwii
Fulgore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Συγνωμη αλλα χωρις internet πως ακριβως θα παιξεις multiplayer?
ΧΡΗΣΤΟΣ1995 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Εννοώ το Local Play με Botακια. Έτσι το ονομάζει η εταιρεία που το φτιάχνει..
ΧΡΗΣΤΟΣ1995 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, Fulgore είπε Συγνωμη αλλα χωρις internet πως ακριβως θα παιξεις multiplayer? Χωρίς σύνδεση στο Internet τι ακριβώς μπορώ να παίξω; Είναι όπως στο Infinite Warfare;
Fulgore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Θελει να κανεις ενα Update πρωτα και μετα μπορεις να παιξεις offline.
ΧΡΗΣΤΟΣ1995 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, ΧΡΗΣΤΟΣ1995 είπε Και Zombie και campaign και με Bots 19 ώρες πριν, ΧΡΗΣΤΟΣ1995 είπε Σύνδεση Και Zombie και campaign και με Bots
ΧΡΗΣΤΟΣ1995 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Ok σε ευχαριστώ. Άρα μετά το update μπορώ να παίξω κανονικά το παιχνίδι. Και το campaign και το Zombies και με Botακια στο Local Play.
Eddy_Gordo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Φίλε μου δεν είναι για γέλια το θρεντ αλλά το παιχνίδι και η Σόνυ. Αγόρασα το παιχνίδι και πήγαμε να το παίξουμε με τον κολλητό μου στην κονσόλα του ξαδέρφου του ώστε να καουμε και να το τερματίσουμε σε ένα ολόκληρο βράδυ και φάγαμε ξενερα επειδή ζητούσε ιντερνέτ (δεν έχει ο ξάδερφος του) για να αποδεχτούμε κάποιους όρους. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι το έβαλα στην κονσόλα μου συνδέοντας το με ιντερνετ και όλα οκ. Πηγα την κονσόλα μου σπίτι του και το τερματίσαμε !! Και ΟΛΑ αυτα μόνο για campain !!!! 1
razorblade334 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 το update ειναι πλεον 19gb!!! οποτε πακετο! μονο εαν βαλεις 2 data nights των 10 gb εκαστο σε ενα free to go θα μπορεσεις να το παιξεις...
najinblue3 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 34 λεπτά πριν, razorblade334 είπε το update ειναι πλεον 19gb!!! οποτε πακετο! μονο εαν βαλεις 2 data nights των 10 gb εκαστο σε ενα free to go θα μπορεσεις να το παιξεις... ποιο update? κανανε revamp προχθες τα παντα, αν λες αυτο, και με εκανε να ξαναρχισω να grindaro pubs και σκεφτομαι να ξαναρχισω competitive, το revamp εστρωσε το παιχνιδι 100000 % καμια σχεση με οτι ητανε, πρωτη φορα βλεπω να μοιραζουν respect στην sledgehammer στο reddit, τοσο σαπιο ητανε
razorblade334 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε ποιο update? κανανε revamp προχθες τα παντα, αν λες αυτο, και με εκανε να ξαναρχισω να grindaro pubs και σκεφτομαι να ξαναρχισω competitive, το revamp εστρωσε το παιχνιδι 100000 % καμια σχεση με οτι ητανε, πρωτη φορα βλεπω να μοιραζουν respect στην sledgehammer στο reddit, τοσο σαπιο ητανε συγχωρα με μα δεν καταλαβα λεξη!!! για σπαστα και ριξτα παλι!!! εγω εγκατστησα το παιχνιδι χθες απο το blueray και ηθελε 19gb να κατεβουν απο το ιντερνετ για να μπορεσεις να παιξεις...παντως στο xbox1 s καποια κολληματαλκια οταν φορτωνει κατι νεο ή οταν κανει save τα κανει...
najinblue3 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, razorblade334 είπε συγχωρα με μα δεν καταλαβα λεξη!!! για σπαστα και ριξτα παλι!!! εγω εγκατστησα το παιχνιδι χθες απο το blueray και ηθελε 19gb να κατεβουν απο το ιντερνετ για να μπορεσεις να παιξεις...παντως στο xbox1 s καποια κολληματαλκια οταν φορτωνει κατι νεο ή οταν κανει save τα κανει... αα πες το ετσι, ναι ειναι μανικι ειναι αρκετα τα gb, προχθες αλλαξανε ολο το progression system, και νομιζα ελεγες γι αυτο οταν λες κολληματακια, που στα κανει, εγω με original fat ps4 δεν εχω κανενα
razorblade334 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, najinblue3 είπε αα πες το ετσι, ναι ειναι μανικι ειναι αρκετα τα gb, προχθες αλλαξανε ολο το progression system, και νομιζα ελεγες γι αυτο οταν λες κολληματακια, που στα κανει, εγω με original fat ps4 δεν εχω κανενα τα κανει στο xbox one s κι απ οτι εχω δει δεν ειμαι ο μονος ... φαντασου τα κανει και σε ορισμενους σε xbox one x....ειναι κακογραμμενο το παιχνιδι. Παντως το battlefield 1 που πραγματικα ελιωσα στο pc ειναι κλασεις ανωτερο και σε campaign και σε multiplayer...
najinblue3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, razorblade334 είπε τα κανει στο xbox one s κι απ οτι εχω δει δεν ειμαι ο μονος ... φαντασου τα κανει και σε ορισμενους σε xbox one x....ειναι κακογραμμενο το παιχνιδι. Παντως το battlefield 1 που πραγματικα ελιωσα στο pc ειναι κλασεις ανωτερο και σε campaign και σε multiplayer... κακογραμμενο δε το λες, γτ κραταει 60 frames καρφωτα και δεν ειχα ποτε drop ουτε μια φορα τωρα αν ειναι καλυτερο το bf γουστα ειναι αυτα, ειναι τελειως διαφορετικα και δε συγκρινονται imho, το cod ειναι πολυ γρηγορο καμια σχεση με bf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα