Προς το περιεχόμενο

Call of Duty WWII [2017] [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, καλησπέρα,

Σκεφτομαι να αγορασω το Call of Duty WW2.

Περίμενα πολυ καιρο για να επιστρεψει στον παγκοσμιο πολεμο.

Θελω να ρωτησω σε οσους το εχουν παιξει το παιχνιδι  χρειαζεται ιντερνετ για να παιξει... ή μπορω να παιξω κανονικα campaign/multiplayer, zombies;

Ρωταω γιατι εχω ακουσει για ενα update 9 GB.

https://www.youtube.com/watch?v=AmlFY8eEoN0

https://www.youtube.com/watch?v=a9ITIaKzG3A

Επίσημο site: https://www.callofduty.com/wwii

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Fulgore είπε

Συγνωμη αλλα χωρις internet πως ακριβως θα παιξεις multiplayer?

Χωρίς σύνδεση στο Internet τι ακριβώς μπορώ να παίξω;

Είναι όπως στο Infinite Warfare;

Δημοσ.

Φίλε μου δεν είναι για γέλια το θρεντ αλλά το παιχνίδι και η Σόνυ. Αγόρασα το παιχνίδι και πήγαμε να το παίξουμε με τον κολλητό μου στην κονσόλα του ξαδέρφου του ώστε να καουμε και να το τερματίσουμε σε ένα ολόκληρο βράδυ και φάγαμε ξενερα επειδή ζητούσε ιντερνέτ (δεν έχει ο ξάδερφος του) για να αποδεχτούμε κάποιους όρους. 

Την επόμενη μέρα το μεσημέρι το έβαλα στην κονσόλα μου συνδέοντας το με ιντερνετ και όλα οκ. Πηγα την κονσόλα μου σπίτι του και το τερματίσαμε !!  Και ΟΛΑ αυτα μόνο για campain  !!!!

• Sad 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, razorblade334 είπε

το update ειναι πλεον 19gb!!! οποτε πακετο! μονο εαν βαλεις 2 data nights των 10 gb εκαστο σε ενα free to go θα μπορεσεις να το παιξεις...

ποιο update? κανανε revamp προχθες τα παντα, αν λες αυτο, και με εκανε να ξαναρχισω να grindaro pubs και σκεφτομαι να ξαναρχισω competitive, το revamp εστρωσε το παιχνιδι 100000 % καμια σχεση με οτι ητανε, πρωτη φορα βλεπω να μοιραζουν respect στην sledgehammer στο reddit, τοσο σαπιο ητανε 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

ποιο update? κανανε revamp προχθες τα παντα, αν λες αυτο, και με εκανε να ξαναρχισω να grindaro pubs και σκεφτομαι να ξαναρχισω competitive, το revamp εστρωσε το παιχνιδι 100000 % καμια σχεση με οτι ητανε, πρωτη φορα βλεπω να μοιραζουν respect στην sledgehammer στο reddit, τοσο σαπιο ητανε 

συγχωρα με μα δεν καταλαβα λεξη!!! για σπαστα και ριξτα παλι!!! εγω εγκατστησα το παιχνιδι χθες απο το blueray και ηθελε 19gb να κατεβουν απο το ιντερνετ για να μπορεσεις να παιξεις...παντως στο xbox1 s  καποια κολληματαλκια οταν φορτωνει κατι νεο ή οταν κανει save τα κανει...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, razorblade334 είπε

συγχωρα με μα δεν καταλαβα λεξη!!! για σπαστα και ριξτα παλι!!! εγω εγκατστησα το παιχνιδι χθες απο το blueray και ηθελε 19gb να κατεβουν απο το ιντερνετ για να μπορεσεις να παιξεις...παντως στο xbox1 s  καποια κολληματαλκια οταν φορτωνει κατι νεο ή οταν κανει save τα κανει...

αα πες το ετσι, ναι ειναι μανικι ειναι αρκετα τα gb, προχθες αλλαξανε ολο το progression system, και νομιζα ελεγες γι αυτο

οταν λες κολληματακια, που στα κανει, εγω με original fat ps4 δεν εχω κανενα 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

αα πες το ετσι, ναι ειναι μανικι ειναι αρκετα τα gb, προχθες αλλαξανε ολο το progression system, και νομιζα ελεγες γι αυτο

οταν λες κολληματακια, που στα κανει, εγω με original fat ps4 δεν εχω κανενα 

τα κανει στο xbox one s κι απ οτι εχω δει δεν ειμαι ο μονος ... φαντασου τα κανει και σε ορισμενους σε xbox one x....ειναι κακογραμμενο το παιχνιδι. Παντως το battlefield 1 που πραγματικα ελιωσα στο pc ειναι κλασεις ανωτερο και σε campaign και σε multiplayer...

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, razorblade334 είπε

τα κανει στο xbox one s κι απ οτι εχω δει δεν ειμαι ο μονος ... φαντασου τα κανει και σε ορισμενους σε xbox one x....ειναι κακογραμμενο το παιχνιδι. Παντως το battlefield 1 που πραγματικα ελιωσα στο pc ειναι κλασεις ανωτερο και σε campaign και σε multiplayer...

κακογραμμενο δε το λες, γτ κραταει 60 frames καρφωτα και δεν ειχα ποτε drop ουτε μια φορα 

τωρα αν ειναι καλυτερο το bf γουστα ειναι αυτα, ειναι τελειως διαφορετικα και δε συγκρινονται imho, το  cod ειναι πολυ γρηγορο καμια σχεση με bf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...