George Karagiannis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σας! Λέω ν' αγοράσω ένα gaming ποντίκι. Κοιτάζοντας από 'δω και από 'κει ξεχώρισα τα κάτωθι. Τι πιστεύετε; Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο; Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να βολευτώ με κάποιο άλλο; 01) SteelSeries Sensei 310 02) Razer DeathAdder Elite 03) Logitech G Pro 04) Razer DeathAdder Expert 05) Roccat Kova New 06) Logitech G502 Proteus Spectrum 07) Corsair Vengeance M65 Pro RGB 08) MIONIX Avior 7000 09) Razer Basilisk
7nisiotis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Και τα 9 έχουν διαφορές τόσο στους αισθητήρες που φοράνε όσο και στις διαστάσεις/χέρια που προορίζονται. -Δώσε διαστάσεις παλάμης. Μέτρα από τη βάση ως τη άκρη του μέσου και από τη μία πλευρά στην άλλη. Επίσης δώσε πληροφορίες για το grip style που χρησιμοποιείς. -Τι παιχνίδια ακριβώς παίζεις -Ενα πόσο πάνω κάτω -Αν κοιτάς αγορά εξωτερικού/εγχώρια
George Karagiannis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Και τα 9 έχουν διαφορές τόσο στους αισθητήρες που φοράνε όσο και στις διαστάσεις/χέρια που προορίζονται. -Δώσε διαστάσεις παλάμης. Μέτρα από τη βάση ως τη άκρη του μέσου και από τη μία πλευρά στην άλλη. Επίσης δώσε πληροφορίες για το grip style που χρησιμοποιείς. -Τι παιχνίδια ακριβώς παίζεις -Ενα πόσο πάνω κάτω -Αν κοιτάς αγορά εξωτερικού/εγχώρια Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου! Όταν λες «...ως την άκρη του μέσου....», εννοείς μέχρι τα νύχια (χωρίς αυτά); Αν ναι, θα έλεγα 17 εκατοστά. Αν εννοείς μέχρι την βάση τού μέσου, τότε θα έλεγα 10 εκατοστά. Τώρα, από την μια πλευρά έως την άλλη χωρίς αντίχειρα είναι 8 εκατοστά και με αντίχειρα 9,5 εκατοστά. Είμαι καινούργιος στο gaming. Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν τρία στυλ πιασίματος τού πονιτικού: palm grip, claw grip, fingertrip grip. Σωστά; Αν ναι, χρησιμοποιώ το fingertrip grip. Τα παιχνίδια που παίζω είναι GTA V, Dead Space, Crysis, Metal Gear Rising: Revengeance, Left 4 Dead, Tomb Raider (2013), Deadpool, Dmc: Devil May Cry, Devil May Cry 4 Special Edition, DC Universe. Λέω 50€ - 60€ όσο, δηλαδή, είναι και τα παραπάνω. Τώρα, αν πιστεύεις ότι θα μου κάνει και κάποιο πιο φθηνό, αλλά καλό δεν θα έλεγα όχι. Μέχρι πρότινος, δηλαδή μέχρι πριν από τον Αύγουστο θα έλεγα από εξωτερικό, αλλά από την στιγμή που άρχισαν οι φόροι εκτελωνισμού καλύτερα από το εσωτερικό. Εκτός, βέβαια, και αν κάποιο υπάρχει σε κάποια «δυνατή» προσφορά και κοστίσει λιγότερα + φόρους + κόστος μεταφοράς. Στην παραπάνω λίστα να προστεθεί και το Corsair Sabre RGB. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από George Karagiannis
strawman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Εγω εχω το creative X siege και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
splanis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Αν μπορείς να πάρεις από εξωτερικό τσέκαρε για zowie
7nisiotis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) * SteelSeries Sensei 310 * Razer DeathAdder ( όποιο βρεις και τα δύο καλά ειναι. Λίγο καλύτερο το τελευταίο -Elite- ) Είναι μεγαλα τα 2 αυτά. Ίσως δε σε βολεψουν 100%. Είχα το Deathadder (2013) με ίδιες διαστάσεις με το δικό σου χέρι. Με βόλευε κατά ένα μεγάλο ποσοστό αλλά όχι στο 100%. # Zowie FK ή EC2B αν τα βρεις από έξω ( γενικά τσιμπημενη κατά πολύ η τιμή ) #Logitech GPro. Έχω το G102 όπου είναι η Ασιατική έκδοση του Pro με φθηνότερο αισθητήρα. Είναι μικρό, πρέπει να έχεις και λεπτά δάχτυλα για να σε βολέψει. # Logitech G403 <= αυτό προτείνω περισσότερο ή κάποιο Zowie Θα σε βοηθήσει κατά πολύ να ρίξεις μια ματιά στο site του Zy http://www.rocketjumpninja.com/find-a-mouse/ Δες και μερικά reviews του http://www.rocketjumpninja.com Εν ολίγοις θες κατι σε Medium size. -Πώς να μετρήσεις το χέρι σου Edit: Logitech G403. Το είχα με βόλευε περισσότερο από το Deathadder αλλά ήταν κάπως παχουλό και επειδή έχω λεπτά δάχτυλα σχετικά δεν με κάλυψε στο 100%. Γενικά αν μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο σε κανένα κατάστημα αν έχει ειδικό σταντ καλά θα είναι να έχεις μια ιδέα πάνω κάτω. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από 7nisiotis
splanis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος με αυτό το μέγεθος χεριού θες κάτι σε medium, εγώ έχω deathadder elite(ίδιο χέρι) και δεν με βολεύει απόλυτα. Θα ήθελα πολυ να δοκιμάσω το zowie ec2-a Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από splanis 1
George Karagiannis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Τελικά, αποφάσισα να πάρω το Logitech G403 με καλώδιο. Έψαξα και αλλού και είδα ότι το προτείνουν πολλοί. Με τι mousepad πιστεύετε ότι πρέπει να το συνδυάσω;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Ειχα το G403 μετα από ένα πρόβλημα και πιστωτικο πηρα το M65 Pro,στην αρχη μου φανηκε πολύ βαρυ,σε 2-3 μερες το συνηθισα.Παω καμια φορα και πιανω το g403 σε μαγαζια που το εχουν δειγμα και μου φαινεται σαν πλαστικουρα κινεζικη και πολύ ελαφρια. Τωρα οσων αφορα τις διαστασεις και τα 2 με βολευαν μπορω να πω...το corsair είναι πιο κοντο και πιο παχυ ενώ το Logitech πιο μακρυ και στενο. Εχουμε πανω κατω ιδιες διαστασεις χεριου και το πιανω με τις ακρες των δαχτυλων στα κλικ και εγω.
kom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 ήμουν ανάμεσα στα M65 και Genesis Krypton 800,τελικά με κέρδισε το Genesis το νοιώθω καλύτερα στο χέρι μου και έχω μεγάλη παλάμη διακόπτες omron αισθητήρας PMW3330 πολύ καλό utility και ένα κάρο παραμετροποίηση,απορώ πώς δεν το ανάφερε κάποιος http://genesis-zone.com/en/product/krypton-800-professional-gaming-mouse/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα