He1c Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Γεια χαρα σε ολους, οπως γραφω και στον τιτλο εγινε αγορα κινητου απο εξω και ποιο συγκεκριμενα απο εδω : https://www.lightinthebox.com/gr/r/contact-us.html . Η αγορα εγινε μεσω χρεωστικης καρτας,το τηλ ηρθε Ελλαδα αλλα λογω τελωνειου φανταζομαι ηρθε συν 50 ευρω περιπου, τωρα σε περιπτωση που θελω να το γυρισω πισω και να γινει επιστροφη χρηματων τι διαδικασια ακολουθω; θα υπαρξει χρεωση;
vacero Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλέ μου φίλε καταρχάς χρόνια πολλά. Κατά δεύτερον πρώτα ρωτάνε και μετά παραγγέλνουν. Για τυχόν επιστροφή μην ρωτάς κανέναν πάρα μόνο το κατάστημα που αγόρασες. Δυστυχώς βλέπω ότι δεν αγόρασες με PayPal, οπότε μην έχεις μεγάλες προσδοκίες ότι θα βγεις κερδισμένος από ότι τελικά επιλέξεις.
He1c Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Χρονια πολλά! Μαζί σου, ελα ομως που το εκανε η μητερα μου και πηγε και εβαλε την χρεωστικη της καρτα και μετα απο 10 μερες μου το ειπε γιατι ειδε μια κινηση 130 ευρω μειον.. Αντε βρες ακρη τωρα. Τελος παντων ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα