Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ως τι?

3gb 5.5 οθόνη,καλες κάμερες,32 GB ,καθαρό android. Και Nokia..στο Σκρουτζ όλες θετικές αξιολογήσεις.

Αν παει 200 καλη περίπτωση.

Επεξ/σία από daPro
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, daPro είπε

3gb 5.5 οθόνη,καλες κάμερες,32 GB ,καθαρό android. Και Nokia..στο Σκρουτζ όλες θετικές αξιολογήσεις.

Αν παει 200 καλη περίπτωση.

Εννοείς ΚΑΚΕΣ καμερες επιπεδου κινητων των 100€, και entry level επεξεργαστη Sanpadragon 430 και παλι κινητων των 100€ σε πακετο τιμης 230€ οπου σε αυτη την τιμη παιζουν κινητα με εξαιρετικες καμερες, snapdagon 625 και μνημη 4/64gb!! Ολα αυτα απλα επειδη λεγεται... Nokia! No way!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Εννοείς ΚΑΚΕΣ καμερες επιπεδου κινητων των 100€, και entry level επεξεργαστη Sanpadragon 430 και παλι κινητων των 100€ σε πακετο τιμης 230€ οπου σε αυτη την τιμη παιζουν κινητα με εξαιρετικες καμερες, snapdagon 625 και μνημη 4/64gb!! Ολα αυτα απλα επειδη λεγεται... Nokia! No way!

Οκ φίλε δεν είμαι και ειδικός αλλά πώς στο Σκρουτζ μόνο θετικές αξιολογήσεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ppppapadopouu είπε

Καλημερα με ROM καθαρη απο το εργοστασιο φιλε ; Σαν ποιες εχεις ας πουμε Motorola Moto G 2nd , Nexus 6 , Nexus 5x ή αλλες ;

Δεν κατάλαβα τι με ρωτάς, όταν γράφεις "σαν ποιες". Φοράνε stock android και είναι συσκευές android one, που σημαίνει ότι παίρνουν πρώτες τις ενημερώσεις ασφαλείας της Google, αν έχω καταλάβει καλά. Είναι made in Turkey, στιβαρές σαν συσκευές, από τις κάμερες δεν έχω το παραμικρό παράπονο, ούτε κολλάνε πουθενά. Εγώ τους κάνω επαγγελματική χρήση. Το μόνο μείον στις απλές συσκευές (GM 5D) είναι η μικρή πραγματικά μπαταρία, η οποία με έντονη χρήση δεν βγάζει την ημέρα εύκολα, αν έχεις δεδομένα ανοικτά. Αλλά εγώ τα "λιώνω", με την έννοια ότι τα δουλεύω συνεχώς. Παιχνίδια δεν παίζω. Μόνο βιντεοκλήσεις, τηλεφωνήματα, social media και email.

Αυτό που γράφουν κάποιοι για τις χάλια κάμερες στις σχετικά φτηνές συσκευές, εγώ ως χρήστης δεν το καταλαβαίνω. Δεν βλέπω μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες των GM ή των Xiaomi 4X που έχουμε, πχ σε σχέση με ένα Samsung. Τουλάχιστον τόσο σημαντικές που να δικαιολογούν τη διαφορά στην τιμή. Γράφαμε σε άλλο thread για την χάλια καμερα των Xiaomi (γενικολογώντας). Εμένα μια χαρά με καλύπτει η κάμερα του 4X, και με το παραπάνω.

Επεξ/σία από BritGreek
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, daPro είπε

Οκ φίλε δεν είμαι και ειδικός αλλά πώς στο Σκρουτζ μόνο θετικές αξιολογήσεις?

Εαν αυτο ειναι το κριτηριο σου ολα καλα. Κακο τηκεφωνο δεν ειναι. Αλλα κακο δεν ειναι σημερα και ενα τηλεφωνο των 80€. Οποτε τι να μου πει η αξιολογηση μετα απο μερικες ημερες χρησης καποιου που εχει πολυ βασικες ισως αναγκες. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε

Εαν αυτο ειναι το κριτηριο σου ολα καλα. Κακο τηκεφωνο δεν ειναι. Αλλα κακο δεν ειναι σημερα και ενα τηλεφωνο των 80€. Οποτε τι να μου πει η αξιολογηση μετα απο μερικες ημερες χρησης καποιου που εχει πολυ βασικες ισως αναγκες. 

Εξήγησέ μου, και ρωτάω φιλικά και ειλικρινά, ποια παραπάνω ανάγκη καλύπτει ένα κινητό των 300-400-500 ευρώ, σε σχέση με ένα των 150 με 3 ram και οκταπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Εξήγησέ μου, και ρωτάω φιλικά και ειλικρινά, ποια παραπάνω ανάγκη καλύπτει ένα κινητό των 300-400-500 ευρώ, σε σχέση με ένα των 150 με 3 ram και οκταπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή.

Κατα κυριο ρολο στους πιτσιρικαδες παιχνιδια, στους εφηβους καμερα, στους επαγγελματιες διαχρονικοτητα απροβληματιστης λειτουργιας, καλυτερη οθονη σε καποιους,κλπ κλπ

Εγω θα μεινω στο value for money και στην αντοχη στο χρονο ως specs. Εννοειται οτι θελω το καλυτερο κινητο που μπορω να παρω για τα χρηματα που διαθετω και σαφως θελω ενα κινητο που να μην αναγκαστω να το αλλαζω καθε 1,5 χρονο γιατι πχ ο επεξεργαστης του αργει ή η μνημη του δεν επαρκει πια για τα νεα δεδομενα.

Οποτε ενω το ΝΟΚΙΑ μου αρεσει σαν κατασκευη και σαν ομορφια παρολα αυτα υστερει πολυ σε σχεση με τα υπολοιπα της κατηγοριας τιμης του σε καμερα και επεξεργαστη ενω μπορεις να βρεις και περισσοτερη RAM και αποθηκευτικο χωρο επισης στην ιδια τιμη. Και ναι μπορεις να βαλεις καρτα μνημης, αλλα αυτο και μπελας ειναι και κοστιζει επιπλεον.

Καλο ειναι το ΝΟΚΙΑ 6 αλλα υστερει στην συγκριση και δεν ειναι καθολου future proof ενω και το νεο ΝΟΚΙΑ 6 απλα αναβαθμιζεται σε επεξεργαστη οτι ηταν τα φετινα middle range με την ιδια ομως κακη καμερα την στιγμη που τα middle range ηδη πανε ενα νημα ακομη πιο μπροστα. Το ονομα μονο της ΝΟΚΙΑ δεν αρκει οταν πια δεν αρκει ουτε καν αυτο της Samsung.

• Like 2
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

χρόνια πολλά. 

τι συζητιέται για "android one", η οτιδήποτε άλλο ανεκτό από άποψη "καθαρότητας android" τουλάχιστον από 6GB RAM 128GB ROM τι υπάρχει στα 300€ με 500€ εισερχόμενοι πλέον στο 2022, άσχετο. 🙂

ευχαριστώ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, arel είπε

χρόνια πολλά. 

τι συζητιέται για "android one", η οτιδήποτε άλλο ανεκτό από άποψη "καθαρότητας android" τουλάχιστον από 6GB RAM 128GB ROM τι υπάρχει στα 300€ με 500€ εισερχόμενοι πλέον στο 2022, άσχετο. 🙂

ευχαριστώ

Τα καλύτερα stock είναι pixel χωρίς εγγύηση στην Ελλάδα και το 6 έβγαλε θεματακια με τις κλήσεις και λένε δεν πιάνει το 5G,μετά το επόμενο μοντέλο σε στοκ είναι τα oneplus πολύ καλά επίσης και μετά που φέρνουν πιο πολύ είναι τα realme αλλά όχι με φοβερές κάμερες αλλά πολύ vfm μέχρι 350€.

Δημοσ.
Στις 28/12/2021 στις 8:57 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Τα Nokia δεν είναι στο πρόγραμμα Android One με εντελώς καθαρό Android ή όχι πια?

Γραφουν στην συσκευασία  σχετικά ,και την υποστήριξη σε έτη .

Επίσης αναφέρονται και εδώ  https://en.wikipedia.org/wiki/Android_One

3 ώρες πριν, arel είπε

Motorola Moto G200 5G

Motorola Moto G 5G Plus 

γι'αυτά τα δύο τι λέτε περί καθαρότητας android ;

Καθαρο Android έχουν ,αλλά με κάποιες εφαρμογές επιπλέον από Αndroid one .

Σε κάθε περιπτωση μαζί με τα Nokia ειναι τα πιο καθαρα κινητά σε λογισμικό αυτη την περίοδο ,είναι παρόμοια με το Google Pixel .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...