Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια και καλη χρονια με καλα μυαλα χωρις γκρινια γιατι βαριεμαι ορισμενους εδω μεσα.

Θα ηθελα να μου πειτε ποια κινητα τηλεφωνα εχουν καθαρο android εκτος βεβαια απο τα pixel 2 που φτανουν στο θεο η τιμη τους

Και ποια ειναι προς το καθαρο androids.

Το OnePlus 5T συμφερει να το παραγγιλω απο εξωτερικο απο το επισημο σιτε τους που ναι στοκ ανδροιδ ;
Θα μου ερθη ή θα μ στησουν καμια ;
Σε ποσες μερες παραλαμβανω ;
Επισης αν παθει μην κακο τιποτα το στελω πισω με δικα μου εξοδα ;
Τι αλλες επιλογες εχουμε απο στοκ ανδροιδ και προς αυτο ; .

Δημοσ.

Xiaomi mi A1 που είπε ο φίλος από πάνω για Ελλάδα σε καλή τιμή και μετά το oneplus 5t που είπες. Το παραγγέλνεις άφοβα από το επίσημο site της oneplus. Ερχετε από Πολωνία το πολύ σε 3- 5 μέρες με απλή αποστολή και σε 2 μέρες με +10€. Έχει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση και αν πάθει το οτιδήποτε επικοινωνείς με το support και στέλνουν κούριερ στο σπίτι σου να το παραλάβει χωρίς επιβάρυνση. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, polteris είπε

Xiaomi mi A1 που είπε ο φίλος από πάνω για Ελλάδα σε καλή τιμή και μετά το oneplus 5t που είπες. Το παραγγέλνεις άφοβα από το επίσημο site της oneplus. Ερχετε από Πολωνία το πολύ σε 3- 5 μέρες με απλή αποστολή και σε 2 μέρες με +10€. Έχει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση και αν πάθει το οτιδήποτε επικοινωνείς με το support και στέλνουν κούριερ στο σπίτι σου να το παραλάβει χωρίς επιβάρυνση. 

Μαλιστα φιλε μ και πως θα το παραλαβω θα μ ερθη ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο στο σπιτι μ ή θα μ το φερουν απευθειας εδω ; Θα ναι κουτι με κινητο μεσα οποτε πρεπει να ναι προσεκτικοι στην μεταφορα του.

12 ώρες πριν, saruman123 είπε

Τα Motorola και τα καινούργια Nokia επίσης.

Τα Μοτορολα φιλε μ ποια μοτορολα λες τα E4 ή τα C ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά που είναι πλέον με τα Lenovo.

Π.χ: https://www.skroutz.gr/s/11822409/Lenovo-Moto-G5-Plus-3GB-32GB.html

Και Nokia: https://www.skroutz.gr/s/11815368/Nokia-6-Dual-3GB-32GB.html

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ppppapadopouu είπε

Μαλιστα φιλε μ και πως θα το παραλαβω θα μ ερθη ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο στο σπιτι μ ή θα μ το φερουν απευθειας εδω ; Θα ναι κουτι με κινητο μεσα οποτε πρεπει να ναι προσεκτικοι στην μεταφορα του.

Στο σπιτι σου θα το φερει κουριερ φιλε μου και στις 2 περιπτωσεις. Μονο ο χρονος αποστολης αλλαζει. Η συσκευασια που το κανουν ειναι για μεταφορα κινητου και οχι τιποτα ταρζανιες. Μην φοβασαι, δεν εχω μετοχες στην εταιρια. Απο εμπειρια στα λεω και απο εμπειριες φιλων απο την συγκεκριμενη εταιρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, polteris είπε

Στο σπιτι σου θα το φερει κουριερ φιλε μου και στις 2 περιπτωσεις. Μονο ο χρονος αποστολης αλλαζει. Η συσκευασια που το κανουν ειναι για μεταφορα κινητου και οχι τιποτα ταρζανιες. Μην φοβασαι, δεν εχω μετοχες στην εταιρια. Απο εμπειρια στα λεω και απο εμπειριες φιλων απο την συγκεκριμενη εταιρια.

Μαλιστα με λιγα λογια ειναι εμπιστη εταιρια μ λες ;
Να σου πω επειδη θελω να παραγγιλω και αυτο το σετ εδω: https://oneplus.net/cy_gr/oneplus-join-the-family-bundle
Μαζι με το κινητο αρα 570ευρω επειδη το κινητο θα ναι 6GB RAM/64GB ROM
Μπορουν να μ τα φερουν ολα μαζι και τα τρεια σε μια μεγαλη κουτα που λεμεν ;

Επεξ/σία από ppppapadopouu
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ppppapadopouu είπε

Μαλιστα με λιγα λογια ειναι εμπιστη εταιρια μ λες ;
Να σου πω επειδη θελω να παραγγιλω και αυτο το σετ εδω: https://oneplus.net/cy_gr/oneplus-join-the-family-bundle
Μαζι με το κινητο αρα 570ευρω επειδη το κινητο θα ναι 6GB RAM/64GB ROM
Μπορουν να μ τα φερουν ολα μαζι και τα τρεια σε μια μεγαλη κουτα που λεμεν ;

Ναι. Οτι βαλεις στην παραγγελια σου θα ερθει σε ενα πακετο αρκει να ειναι αμεσα διαθεσιμο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, polteris είπε

Ναι. Οτι βαλεις στην παραγγελια σου θα ερθει σε ενα πακετο αρκει να ειναι αμεσα διαθεσιμο.

Μαλιστα και τι θα πρεπει να επιλεξω για να μ ερθη πιο γρηγορα και να δωσω και τα 10ευρω ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ppppapadopouu είπε

Μαλιστα και τι θα πρεπει να επιλεξω για να μ ερθη πιο γρηγορα και να δωσω και τα 10ευρω ;

Τα γραφει αναλυτικα φιλε μου στη φορμα παραγγελιας στον τροπο αποστολης.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, BritGreek είπε

General Mobile έχω εγώ, πολλές συσκευές και λειτουργούν υποδειγματικά καλά με καθαρό android. 

Καλημερα με ROM καθαρη απο το εργοστασιο φιλε ; Σαν ποιες εχεις ας πουμε Motorola Moto G 2nd , Nexus 6 , Nexus 5x ή αλλες ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...