CHG7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ενδιαφέρομαι να στήσω ένα σύστημα για ταινίες 50% μουσική 50% έως 2000€. Δεν έχω καθόλου επαφή με hifi οπότε κάθε βοήθεια ειναι ευπρόσδεκτη! Δυνατότητα ακρόασης δυστυχώς δεν υπάρχει λόγω επαρχίας. Έχω ψιλό καταλήξει στα εξής: zensor7, zensor vokal, zensor1 surround, και zensor e12 subwoofer (σύνολο γύρω στα 1400€) με ενισχυτή AV marantz 6011 ή sony1080 στα 600-700€. Ειναι αρκετό αυτό το επίπεδο ενισχυτών για τα ηχεία; Θεωρείται ισορροπημένος αυτός ο συνδυασμός. Επίσης μήπως μιας και θα υπάρχει το sub θα ήταν πιο σωστά τα zensor3 αντί για τα 7 και για τη μουσική; Ο χώρος ειναι γύρω στα 40τμ.
fitriolis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Για το Sony δεν έχω άποψη. Για το Marantz, από τεχνικά χαρακτηριστικά που είδα και με τη δεδομένη ποιότητα της μάρκας, νομίζω ότι είναι καλή επιλογή. Τα 40τμ είναι μεγάλος χώρος και αν κατέβεις από τα 7 στα 3, δε νομίζω να τον γεμίζουν αν και ποιοτικά τα 3 μπορεί να είναι καλύτερα.
Kazama88 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Πολυ καλες επιλογες εχεις κανει. Απλα βαλε στο προγραμμα μετά και εναν τελικο για να οδηγήσει καλύτερα τα 7.
CHG7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 8/1/2018 στις 3:11 ΠΜ, Kazama88 είπε Πολυ καλες επιλογες εχεις κανει. Απλα βαλε στο προγραμμα μετά και εναν τελικο για να οδηγήσει καλύτερα τα 7. Αυτό είναι το τελικό πλάνο, αν και δεν είναι εύκολο να βρεις σχετικά budget (<800ε) ενισχυτή με pre-out.. Μήπως όμως όντως τα 7ρια είναι χειρότερα ποιοτικά απ'τα 3? Τα σχόλια στο internet δεν είναι ξεκάθαρα.. Μήπως θα ήταν καλύτερη επιλογή τα monitor audio bronze 5 (αν και βγαίνουν ~300ε ακριβότερα σαν πακέτο). Το ιδανικό θα ήταν να τα ακούσω βέβαια το ξέρω. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από CHG7
heavyrain Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προτεινω,εαν εχεις υπομονη και τη δυνατοτητα, να ξεκινησεις με εναν marantz 5011, ενα ζευγαρι klipsch r26f και αν θες προσθεσε και ενα κεντρικο r25c για να μπορεις να βλεπεις ταινιες και αργοτερα προσθετεις τα πισω και το sub. Εναλλακτικα Κοιταξε και τα monitor audio bronze σ αυτες τις τιμες, τα θεωρω,οχι μονο εγω, αρκετα ανωτερα των dali. Τα σχολια να τα προσεχεις γιατι πχ καποιος μπορει να λεει οτι πχ τα zensor 3 ειναι "μαπα γιατι" δεν φτανουν να καλυψουν το χωρο του που ειναι πχ 40τμ, που ειναι λογικοτατο, ενω καποιος αλλο που τα συνδυασε σωστα στο χωρο του να παιζουν τελεια. Παιζουν παρα πολλα ρολο στον ηχο εκτος απ το μεγεθος του χωρου. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από heavyrain
takisdemi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά μια βοήθεια μιας που υπάρχει θεμα. Στο σχολείο που δουλεύω έχουμε εναν ενισχυτή αλλά δεν έχει ηχεία. Θα ηθελα να μου προτείνετε μονό ηχείο ή διπλά ηχεία οικονομικά 100-150€. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από takisdemi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα