Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Έτσι. 

Να αγχώνονται, να φοβούνται να οδηγήσουν. Να κάνουν περισσότερα λάθη από αυτό. 

Ενώ το να νομιζουν ότι τρεχοντας είναι μαγκες είναι καλυτερο?Τρεχοντας και παραβιοαζοντας τις σημανσεις άλλη λεξη από μ εισαι και όχι μαγκας.

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, NickTG είπε

Έτσι. 

δε νομίζω. Περισσότερα λάθη κανεις όταν είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και άγνοια κίνδυνου.

Δημοσ.
26 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Ενώ το να νομιζουν ότι τρεχοντας είναι μαγκες είναι καλυτερο?Τρεχοντας και παραβιοαζοντας τις σημανσεις άλλη λεξη από μ εισαι και όχι μαγκας.

Δηλαδή μόνο αυτά τα 2 υπάρχουν? 

Το να μάθουν σωστά χωρίς ψυχολογικά δεν παίζει? 

Δημοσ.

Θανατηφορο στην Ε.Ο Σπαρτης-Γυθειου,νεκρος 80χρονος οδηγος.

Δεν ξερω αν εφταιγε αυτος η ο αλλος νεκρος οδηγος,αλλα δεν εχει δουλεια 80 χρονων ανθρωπος να οδηγαει,σε οσο καλη κατασταση και αν ειναι για τα 80 χρονια του.

Δημοσ.
1 hour ago, NickTG said:

Έτσι. 

Tα μονα λάθη που μπορεί να γίνουν από άγχος/φόβο είναι χαζοτρακαρίσματα και υλικές ζημιές.

Δεν πειράζει ας χαλάσει και καμία λαμαρίνα.

Το θέμα είναι ότι το ποδαράκι θα τρέμει να περάσει τα 150 χιλιόμετρα. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Δηλαδή μόνο αυτά τα 2 υπάρχουν? 

Το να μάθουν σωστά χωρίς ψυχολογικά δεν παίζει? 

Πως θα μαθεις αν δεν εχεις σωστες υποδομες για να διδαχθες?θα γεννηθεις με το χαρισμα?το οτι δεν θρηνουμε καθημερινα πιο πολλα θυματα απλα τυχαινει!Η παιδεια μας ομως ειναι για να σκοτωνονται μερικοι δεκαδες ανθρωποι την ημερα...ισως και παραπανω!Μακαβριο αλλα αληθεια.Εκτος αν πιστευεις οτι με τον εναν μηνα οδηγηση στην σχολη σου ηρθε ο ΚΟΚ και μπηκε μεσα σου.

Δημοσ.
31 minutes ago, JohnTehGreek said:

Tα μονα λάθη που μπορεί να γίνουν από άγχος/φόβο είναι χαζοτρακαρίσματα και υλικές ζημιές.

Δεν πειράζει ας χαλάσει και καμία λαμαρίνα.

Το θέμα είναι ότι το ποδαράκι θα τρέμει να περάσει τα 150 χιλιόμετρα. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Από πότε είναι αυτά τα μόνα λάθη που μπορούν να γίνουν από άγχος ή φόβο? Που το λέει αυτό? 

Χθες έπεσε πάνω μου ένα αυτοκίνητο ενώ ήμουν με τη μηχανή. 

Ελάχιστα χιλιόμετρα, μέσα στην πόλη. Αν ήταν κανένας φοβισμένος ή αγχωμένος και στην τρομάρα του πάταγε γκάζι και πέρναγε από πάνω μου θα είχαμε μόνο υλικές ζημιές? 

Το ζητούμενο είναι να μάθεις. Όχι να φοβάσαι συνεχώς. 

5 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Πως θα μαθεις αν δεν εχεις σωστες υποδομες για να διδαχθες?θα γεννηθεις με το χαρισμα?το οτι δεν θρηνουμε καθημερινα πιο πολλα θυματα απλα τυχαινει!Η παιδεια μας ομως ειναι για να σκοτωνονται μερικοι δεκαδες ανθρωποι την ημερα...ισως και παραπανω!Μακαβριο αλλα αληθεια.Εκτος αν πιστευεις οτι με τον εναν μηνα οδηγηση στην σχολη σου ηρθε ο ΚΟΚ και μπηκε μεσα σου.

Ή κάπου μας έχεις χάσει ή κάπου σε έχω χάσει εγώ. 

Μιλάμε για την περίπτωση του να μπει κάτι σχετικό στα σχολεία. Διαφωνώ στο να μπει για να τρομάξεις και να δημιουργήσεις ψυχολογικά. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ή κάπου μας έχεις χάσει ή κάπου σε έχω χάσει εγώ. 

Μιλάμε για την περίπτωση του να μπει κάτι σχετικό στα σχολεία. Διαφωνώ στο να μπει για να τρομάξεις και να δημιουργήσεις ψυχολογικά. 

Το ιδιο λεμε,απλα εσυ συζητας την περιπτωση του μελλοντος και του να-θα μπει κατι,ενω εγω μιλαω για το παρον που δεν υπαρχει και αρα αναγκαστικα πρεπει να παθεις για να μαθεις και/η να σοκαριστεις με κατι.

Δημοσ.
Just now, NickTG said:

Από πότε είναι αυτά τα μόνα λάθη που μπορούν να γίνουν από άγχος ή φόβο? Που το λέει αυτό? 

Χθες έπεσε πάνω μου ένα αυτοκίνητο ενώ ήμουν με τη μηχανή. 

Ελάχιστα χιλιόμετρα, μέσα στην πόλη. Αν ήταν κανένας φοβισμένος ή αγχωμένος και στην τρομάρα του πάταγε γκάζι και πέρναγε από πάνω μου θα είχαμε μόνο υλικές ζημιές? 

Το ζητούμενο είναι να μάθεις. Όχι να φοβάσαι συνεχώς. 

Αυτό είναι μια θεωρία, τι νόημα έχει να μιλάμε για θεωρίες; 

Το θέμα είναι ότι μας γράφεις ακόμα, άρα μιλάμε για ένα χαζοτρακάρισμα με υλικές ζημιές.

Το πράγμα είναι απλό, αυτός που φοβάται δεν θα γκαζώνει, δεν θα πηγαίνει με 60 όταν το όριο ειναι 50, δεν θα περνάει τα στοπ επειδή βαριέται, ούτε θα σανιδώνει για να προλάβει το κόκκινο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JohnTehGreek είπε

Το πράγμα είναι απλό, αυτός που φοβάται δεν θα γκαζώνει, δεν θα πηγαίνει με 60 όταν το όριο ειναι 50, δεν θα περνάει τα στοπ επειδή βαριέται, ούτε θα σανιδώνει για να προλάβει το κόκκινο.

λογω του φοβου του ομως φυσικα και μπορει να δημιουργησει ατυχημα...εχει δικιο σε αυτο.Η σε μια δυσκολη κατασταση να μην εχει την σωστη αντιδραση.

Δημοσ.

Ξαναλέω, εγώ προτιμώ αυτόν που μπορεί (υποθετικά πάντα) να προκαλέσει ατύχημα λόγο φόβου.

Παρά τους 7 στους 10 Έλληνες που έχουν άγνοια του κινδύνου.

Δημοσ.

Ειναι σαν να μου λες οτι προτιμας να εχεις αυτοκινηστικο ατυχημα επειδη καποιος στην Ποσειδωνος παει με 30 ενω εσυ με 80 παρα απο καποιον που παει στα στενα με 80 και εσυ με 30...Το θεμα εδω ειναι να μην προκληθει καθολου.Και πως θα το πετυχει αυτο μια χωρα που κακα τα ψεμματα εδω και δεκαετιες εχει αμετρητα θυματα.

Δημοσ.
5 minutes ago, JohnTehGreek said:

Αυτό είναι μια θεωρία, τι νόημα έχει να μιλάμε για θεωρίες; 

Το θέμα είναι ότι μας γράφεις ακόμα, άρα μιλάμε για ένα χαζοτρακάρισμα με υλικές ζημιές.

Ενώ εσύ μιλάς με στοιχεία και όχι θεωρίες? 

Είμαι εδώ γιατί αντί να τρομάξει πάτησε φρένο και δεν πέρασαν 1500 κιλά από πάνω μου και γιατί αντί να τρομάξω και εγώ απέφυγα όσο πρόλαβα το αυτοκίνητο αλλά και φορούσα όλο τον εξοπλισμό που πρέπει.  

Έχω δει τρομαγμένους να μπερδεύουν γκάζι με φρένο, να καίνε στοπ σαν να μην υπάρχει, να μην ξέρουν να σταθούν στο δρόμο. 

Αντίστοιχα έχω δει και καγκουρες να περνάνε από γειτονιές σαν να μην υπάρχει αύριο ή βιαστικούς να κόλλανε σε μπροστινούς χωρίς να υπάρχει χώρος. 

Δεν είναι η λύση να δημιουργήσεις οδηγούς που φοβούνται πίσω από το τιμόνι. 

Το θέμα είναι να μάθουν γενικά σωστή συμπεριφορά που θα μεταφερθεί και στην οδήγηση αλλά και να γίνει σωστή αστυνόμευση ώστε να ξέρουν ότι υπάρχει και τιμωρία όταν πρέπει. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Έχω δει τρομαγμένους να μπερδεύουν γκάζι με φρένο, να καίνε στοπ σαν να μην υπάρχει, να μην ξέρουν να σταθούν στο δρόμο. 

χαχα μου εχει τυχει,ημουν 16-17 χρονων σαββατο βραδυ κεντρικη πλατεια της περιοχης και παμε να περασουμε απεναντι.Στην συγκεκριμενη πλατεια προηγουνται αυτοι που ειναι ηδη μεσα στην πλατεια και ολοι οσοι θελουν να μπουν εχουν ΣΤΟΠ.Κανω να περασω λοιπον στο σημειο που μπορει καποιος να μπει και ο τυπος ειναι 5-10 μετρα μακρυα με ελαχιστη ταχυτητα και ξαφνικα παταει γκαζι αποτομα,τοσο που σπινιαραν οι ροδες.Πεταχτηκα 2 μετρα ψηλα...τον κοιταζα με ανοιχτο το  στομα και εγω και η παρεα ειχαμε μεινει μαλακες.Ζητησε συγγνωμη και εφυγε εμενα δεν μου ειχε περασει το σοκ ακομα,μετα απο 2 μπυρες βεβαια γελαγα...αλλα αυτο θα γινει μια φορα,την επομενη θα ειμαι στο κατ.

Δημοσ.
16 minutes ago, NickTG said:

Ενώ εσύ μιλάς με στοιχεία και όχι θεωρίες? 

Καθόλου θεωρίες, όπως είπα η συγκεκριμένη καμπάνια με τα φρικιαστικά διαφημιστικά εφαρμόζεται στην Αυστραλία από το κράτος και μπορείς να κοιτάξεις τα στατιστικά για να δεις που είμαστε εμείς και που αυτοί στα τροχαία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...