dmamais7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Παιδια καλησπέρα εχω ενα υπολογιστή που μου έφερε ένας φίλος κ δεν ποστάρει με τιποτα πέρα απο το να εχω μια spare μητρική ή επεξεργαστή για να δοκιμάσω τι φταίει , υπαρχει αλλο τρόπος να δω γιατι δεν ανοίγει ; Υποψιάζομαι μητρική κ μετα τον επεξεργαστή , γιατι μου τον έφερε με το πρόβλημα αυτο αφου έβγαλε τα πραγματα για να τα καθαρίσει κ δεν ξανα πόσταρε κ κατι μου λέει ο θα έσκισε καμία μητρική .
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεις να μας πεις τη συνθεση του υπολογιστη η ειναι μυστικο? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
TsoliasGR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δεν ξέρω πως μπορεί να σκίσει κάποιος μια μητρική. Ξεκίνα οπτικά να δεις αν έχει ολους τους πυκνωτες οκ,και μετά κάνε και ένα ΒΙΟS RESET.
villasg Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το "ποστάρισμα" τι ακριβώς ειναι; POST = Power-On Self-Test Είναι ένα «διαγνωστικό» πρόγραμμα, εγκατεστημένο στο υλικό του υπολογιστή, που ελέγχει διάφορα «ζωτικά» στοιχεία πριν εκκινήσει ο υπολογιστής, όπως μνήμη, δίσκους, διαύλους μεταφοράς δεδομένων κλπ. Αν αποτύχει κάποιος από τους ελέγχους αυτούς το πρόγραμμα ειδοποιεί το χρήση με κατάλληλο μήνυμα, είτε στην οθόνη είτε ηχητικά. 1
darefail Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Συνήθως μετά από ένα καθάρισμα, το pc δεν ποστάρει γιατί χρειάζεται άλλο ένα καθάρισμα... Φύσηξε καλά ram και gpu slots.
SPANK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Σε τέτοιες περιπτώσεις βγάζεις μητρική μαζι με επεξεργαστή μνήμες και τροφοδοτικό εξω απο το κουτί μόνα τους και φυσικά και κάρτα γραφικών , πρέπει όμως για να δεις τι φταίει να δοκιμάσεις αρχικά με μια μνήμη αν εχει 2 αν πάλι δεν ξεκινάει δοκιμάζεις με την αλλη μνήμη σε αλλο dimm της μητρικής , μετα δοκιμάζεις με αλλη κάρτα γραφικών κτλπ. Γενικά σε περιπτώσεις που δεν ξέρουμε τι φταίει σίγουρα πρέπει να έχεις spare parts να δοκιμάζεις μεχρι να βρείς που ειναι το πρόβλημα
dmamais7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 5:00 ΜΜ, #mtsalla11 είπε Μπορεις να μας πεις τη συνθεση του υπολογιστη η ειναι μυστικο? Δεν καταλαβαίνω βεβαια για πιο λόγο ειναι λιγο ειρωνικό το μήνυμα σου αλλα οκ θα κανω οτι δεν το κατάλαβα . Η ερώτηση μου ήταν αν μπορείς να κανεις κατι αλλο οταν δυστηχως δεν εχεις spare πραγματα . Αλλα απο την άλλη οχι δεν ειναι μυστικό ,ένας i5 δεύτερης γενιάς 1155 socket , 8 gb ddr3 , ssd κ 960 κάρτα
SPANK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, dmamais7 είπε Δεν καταλαβαίνω βεβαια για πιο λόγο ειναι λιγο ειρωνικό το μήνυμα σου αλλα οκ θα κανω οτι δεν το κατάλαβα . Η ερώτηση μου ήταν αν μπορείς να κανεις κατι αλλο οταν δυστηχως δεν εχεις spare πραγματα . Αλλα απο την άλλη οχι δεν ειναι μυστικό ,ένας i5 δεύτερης γενιάς 1155 socket , 8 gb ddr3 , ssd κ 960 κάρτα Δυστηχώς όχι σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν ανάβουν πράγματα πρέπει να έχεις να δοκιμάζεις με αλλα
dmamais7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, SPANK είπε Σε τέτοιες περιπτώσεις βγάζεις μητρική μαζι με επεξεργαστή μνήμες και τροφοδοτικό εξω απο το κουτί μόνα τους και φυσικά και κάρτα γραφικών , πρέπει όμως για να δεις τι φταίει να δοκιμάσεις αρχικά με μια μνήμη αν εχει 2 αν πάλι δεν ξεκινάει δοκιμάζεις με την αλλη μνήμη σε αλλο dimm της μητρικής , μετα δοκιμάζεις με αλλη κάρτα γραφικών κτλπ. Γενικά σε περιπτώσεις που δεν ξέρουμε τι φταίει σίγουρα πρέπει να έχεις spare parts να δοκιμάζεις μεχρι να βρείς που ειναι το πρόβλημα Το ξερω δυστηχως αλλα δεν γίνετε ρε γαμωτο να εχεις spare πραγματα απο καθε γενιά ετσι οπως τα εχουν κανει . Τελικα έβγαλα άκρι εβαλα ενα ηχείο γιατι δεν φόραγε η mb κ ακουσα τα μπιπ . Κάρτα γραφικών βάραγε . Δοκίμασα μια άλλη κ δούλεψε την εβαλα στο δικό μου εμένα άνοιξε αλλα τα έδειχνε χάλια γραμμές παντού κ αλλα τετοια . Το θέμα ειναι τι του έκανε κ την χάλασε . Μονο βραστά αυγά στις μασχάλες δεν του εβαλα για να μου πει την αλήθεια !!! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από dmamais7
SPANK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Άμα σου έβγαζε γραμμές κτλπ πριν καν μπει στα windows ειναι τα λεγόμενα artifacts που σημαίνει οτι και η κάρτα έχει καποιο πρόβλημα το οποίο συνήθως ειναι οι θερμοκρασίες
dmamais7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, SPANK είπε Άμα σου έβγαζε γραμμές κτλπ πριν καν μπει στα windows ειναι τα λεγόμενα artifacts που σημαίνει οτι και η κάρτα έχει καποιο πρόβλημα το οποίο συνήθως ειναι οι θερμοκρασίες Στο δικό του pc καθόλου δεν πόσταρε κανε κ βαραγε τα μπιπ βεβαια βάραγε ενα μεγάλο κ δυο μικρά που εγω θυμόμουν οτι ειναι μνήμες αυτο αλλα Τσπ . Κ την δοκίμασα σε μένα κ μπήκε αλλα ειχες γραμμές κ αλλα τετοια . Θα την ανοίξω να την καθαρίσω κ να της βαλω κ πάστα μπας κ φτιάξει αλλα δεν εχω κ πολλές ελπίδες .
SPANK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, dmamais7 είπε Στο δικό του pc καθόλου δεν πόσταρε κανε κ βαραγε τα μπιπ βεβαια βάραγε ενα μεγάλο κ δυο μικρά που εγω θυμόμουν οτι ειναι μνήμες αυτο αλλα Τσπ . Κ την δοκίμασα σε μένα κ μπήκε αλλα ειχες γραμμές κ αλλα τετοια . Θα την ανοίξω να την καθαρίσω κ να της βαλω κ πάστα μπας κ φτιάξει αλλα δεν εχω κ πολλές ελπίδες . Ναι κάνε ενα καθαρισμό και με καινούργια πάστα ίσως την σώσεις
dmamais7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, SPANK είπε Ναι κάνε ενα καθαρισμό και με καινούργια πάστα ίσως την σώσεις Τι να πω , πως τα κατάφερε δεν ξερω ειλικρινά .
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 9 hours ago, dmamais7 said: Δεν καταλαβαίνω βεβαια για πιο λόγο ειναι λιγο ειρωνικό το μήνυμα σου αλλα οκ θα κανω οτι δεν το κατάλαβα . Η ερώτηση μου ήταν αν μπορείς να κανεις κατι αλλο οταν δυστηχως δεν εχεις spare πραγματα . Αλλα απο την άλλη οχι δεν ειναι μυστικό ,ένας i5 δεύτερης γενιάς 1155 socket , 8 gb ddr3 , ssd κ 960 κάρτα Πρεπει να βοηθας τους αλλους για να σε βοηθησουν. Ακομα και τωρα δεν εχεις αναφερει τον τυπο της μητρικης συγκεκριμενα, μηπως γνωριζει καποιος κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα