kavouras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά δοκίμασα να βάλω στο κινητό την κάρτα του speed booster, και ενω μου εμφανίζει κανονικά Cosmote 3g, όταν πάω να μπω στο internet μου γράφει "Δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του κινητού δικτύου δεδομένων. Δεν είστε συνδρομητής σε υπηρεσία δεδομένων κινητού δικτύου". Τους πήρα και τηλέφωνο στo τεχνικό τμήμα της cosmote, και ενω μου είχαν πει πως θα έπρεπε να δουλεύει στο κινητό, δεν ήξεραν τι να μου πουν και πως να το διορθώσουν για να δουλεύει στο κινητό. Έχει δοκιμάσει άλλος να βάλει τη sim απο το huawei σε κινητό? Γιατί να μή δουλεύει? Να υπάρχει κλείδωμα της κάρτας με το imei του huawei? Βασικά θέλω να μπορέσω να βάλω τη sim σε άλλο 4g router, γιατι το συγκεκριμένο huawei είναι για τα μπάζα....
pier88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, kavouras είπε Παιδιά δοκίμασα να βάλω στο κινητό την κάρτα του speed booster, και ενω μου εμφανίζει κανονικά Cosmote 3g, όταν πάω να μπω στο internet μου γράφει "Δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του κινητού δικτύου δεδομένων. Δεν είστε συνδρομητής σε υπηρεσία δεδομένων κινητού δικτύου". Τους πήρα και τηλέφωνο στo τεχνικό τμήμα της cosmote, και ενω μου είχαν πει πως θα έπρεπε να δουλεύει στο κινητό, δεν ήξεραν τι να μου πουν και πως να το διορθώσουν για να δουλεύει στο κινητό. Έχει δοκιμάσει άλλος να βάλει τη sim απο το huawei σε κινητό? Γιατί να μή δουλεύει? Να υπάρχει κλείδωμα της κάρτας με το imei του huawei? Βασικά θέλω να μπορέσω να βάλω τη sim σε άλλο 4g router, γιατι το συγκεκριμένο huawei είναι για τα μπάζα.... Άδικα προσπαθείς,η κάρτα δουλεύει μόνο στο συγκεκριμένο ρουτερ,το λέει ξεκάθαρα στη σελίδα της cosmote.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να βάλει τις ρυθμίσεις του huawei στο κινητό. Το speed booster huawei είναι μια εξαιρετική συσκευή. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
pier88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Να βάλει τις ρυθμίσεις του huawei στο κινητό. Το speed booster huawei είναι μια εξαιρετική συσκευή. Το έχεις κάνει εσύ και λειτουργεί;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, pier88 είπε Το έχεις κάνει εσύ και λειτουργεί; Όχι, γιατί πρέπει να κόψω τη sim σε nano... αλλά σε όποιον έχει προβλήματα ας το δοκιμάσει. Να ελέγξει τις ρυθμίσεις ώστε να είναι οι ίδιες! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, pier88 είπε Μην προσπαθείτε άσκοπα. ...εδώ ο άλλος το έβαλε στο αυτοκίνητο και είναι πάντα online εν κινήσει... απλά θέλει τις απαραίτητες ρυθμίσεις! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
pier88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Nikosmile είπε ...εδώ ο άλλος το έβαλε στο αυτοκίνητο και είναι πάντα online εν κινήσει... απλά θέλει τις απαραίτητες ρυθμίσεις! Το έχεις δει με τα μάτια σου;
kavouras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Όχι, γιατί πρέπει να κόψω τη sim σε nano... αλλά σε όποιον έχει προβλήματα ας το δοκιμάσει. Να ελέγξει τις ρυθμίσεις ώστε να είναι οι ίδιες! Φίλε μου η κάρτα που έχει μέσα το speed booster είναι κομμένη ήδη σε 3 διαφορετικά μεγέθη. Οπότε δε χρειάζεται να την κόψεις εσύ. Απλά την βγάζεις και τη βάζεις πχ στο κινητό σου (εγω την έβαλα στο iphone 6s) και μετά απλά την ξαναβάζεις στη θήκη της και ξαναμπαίνει στο booster. Δοκίμασα αυτά που γράφεις για τις ρυθμίσεις, αλλα δεν το κατάφερα. Απο όσο διάβασα είναι κλειδωμένη η sim πάνω στο συγκεκριμένο imei του huawei, γιαυτό δεν παίζει αλλού. Βέβαια ψάχνωντας λίγο παραπάνω βρήκα οτι υπάρχουν λύσεις, αλλα ακόμα το ψάχνω. Αν κανείς ξέρει κάτι παραπάνω ας μας δώσει τα φώτα του...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kavouras είπε Φίλε μου η κάρτα που έχει μέσα το speed booster είναι κομμένη ήδη σε 3 διαφορετικά μεγέθη. Οπότε δε χρειάζεται να την κόψεις εσύ. Απλά την βγάζεις και τη βάζεις πχ στο κινητό σου (εγω την έβαλα στο iphone 6s) και μετά απλά την ξαναβάζεις στη θήκη της και ξαναμπαίνει στο booster. Δοκίμασα αυτά που γράφεις για τις ρυθμίσεις, αλλα δεν το κατάφερα. Απο όσο διάβασα είναι κλειδωμένη η sim πάνω στο συγκεκριμένο imei του huawei, γιαυτό δεν παίζει αλλού. Βέβαια ψάχνωντας λίγο παραπάνω βρήκα οτι υπάρχουν λύσεις, αλλα ακόμα το ψάχνω. Αν κανείς ξέρει κάτι παραπάνω ας μας δώσει τα φώτα του... Σε μένα δεν είναι κομμένη, είναι ΜiniSIM και πρέπει να την κόψω σε nano. Έβαλες και τους κωδικούς πρόσβασης;
pier88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Σε μένα δεν είναι κομμένη, είναι ΜiniSIM και πρέπει να την κόψω σε nano. Έβαλες και τους κωδικούς πρόσβασης; Που ακριβώς να τους βάλει τους κωδικούς πρόσβασης;;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 38 λεπτά πριν, pier88 είπε Που ακριβώς να τους βάλει τους κωδικούς πρόσβασης;; στο Κινητό δίκτυο δεδομένων, που αλλού!
pier88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Nikosmile είπε στο Κινητό δίκτυο δεδομένων, που αλλού! Που υπάρχει αυτή η επιλογή ακριβώς μπορείς να μου πεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, pier88 είπε Που υπάρχει αυτή η επιλογή ακριβώς μπορείς να μου πεις; Ρυθμίσεις ->> Δεδομένα ->> Κινητό δίκτυο δεδομένων
kavouras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nikosmile είπε Σε μένα δεν είναι κομμένη, είναι ΜiniSIM και πρέπει να την κόψω σε nano. Έβαλες και τους κωδικούς πρόσβασης; Κωδικούς πρόσβασης δεν σου δίνουν απο τον ΟΤΕ. Και αν δεις στη σελίδα του huawei- mobile settings, έχει το internet account κενό. Προφανώς δε χρειάζεται username/password γιατι η sim είναι μοναδική και αναγνωρίζεται απευθείας απο τον ΟΤΕ. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από kavouras 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις