Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ξεπέρασα το όριο των 100gb και η ταχυτητά μου κλείδωσε στα 15 Mbps συνολικά κι όχι adsl +  15 Mbps.

Ας πει κάποιος που το έχει εξακριβώσει πόση είναι η ταχύτητά του.

Επεξ/σία από pier88
  • Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το έβαλα σήμερα πάνω και έκανα μια ώρα για να δουλέψει το 4g και στο τέλος μου έβγαλε μια ταχύτητα γύρω στα 40μβ ενώ με το κινητό μόνο πιάνω 48!δεν ξέρω τι γίνεται και βασικά αν αξίζει!θα το δοκιμάσω μια έβδομαδα και αν είναι θα το γυρίσω πίσω!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, silvester81 είπε

Εγώ το έβαλα σήμερα πάνω και έκανα μια ώρα για να δουλέψει το 4g και στο τέλος μου έβγαλε μια ταχύτητα γύρω στα 40μβ ενώ με το κινητό μόνο πιάνω 48!δεν ξέρω τι γίνεται και βασικά αν αξίζει!θα το δοκιμάσω μια έβδομαδα και αν είναι θα το γυρίσω πίσω!

Στις 6/10/2018 στις 12:26 ΜΜ, pier88 είπε

ok το βρήκα,ευχαριστώ.μήπως ξέρεις ποιό είναι το τελευταίο firmware;έχω αυτό.

Screenshot_2018-10-06 HUAWEI Home Gateway.png

Και εγώ το έβαλα σήμερα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με vdsl +4g πιάνει ταχύτητα σχεδόν 60 Mbps με 4g μονο ούτε 1 Mbps με vdsl μονο 28-30 Mbps

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως το κανείς να δουλεύει μόνο με το ένα ;

καλα στον ΟΤΕ δεν ξέρουν μάλλον τι τους γίνεται!το πρωί μίλαγα κοντά στη μια ώρα και άλλαξα και τέσσερις εκπροσώπους!!!

Επεξ/σία από silvester81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με μονο το 4g αποσύνδεσα το καλώδιο που φεύγει από την πρίζα και πάει το ρουτερ με vdsl μονο έβγαλα τη σιμ από το ρουτερ άλλο τρόπο για να απενεργοποιήσω το τμήμα του mobile internet δεν βρηκα

Επεξ/σία από markon
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, markon είπε

Με μονο το 4g αποσύνδεσα το καλώδιο που φεύγει από την πρίζα και πάει το ρουτερ με vdsl μονο έβγαλα τη σιμ από το ρουτερ άλλο τρόπο για να απενεργοποιήσω το τμήμα του mobile internet δεν βρηκα

Πας internet settings,mobile,edit και ξετικάρεις το mobile internet.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βρηκα ευχαριστω  Ένα άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι αν σε περίπτωση που δεν λειτουργεί το κομμάτι του dsl αλλα μονο το 4g -3g αν δουλεύει το VoIP

Επεξ/σία από markon
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, markon είπε

Το βρηκα ευχαριστω  Ένα άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι αν σε περίπτωση που δεν λειτουργεί το κομμάτι του dsl αλλα μονο το 4g -3g αν δουλεύει το VoIP

Δεν έχω voip αλλά νομίζω πως δεν λειτουργεί.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, pier88 είπε

Μόλις ξεπέρασα το όριο των 100gb και η ταχυτητά μου κλείδωσε στα 15 Mbps συνολικά κι όχι adsl +  15 Mbps.

Ας πει κάποιος που το έχει εξακριβώσει πόση είναι η ταχύτητά του.

Και σε μενα το ιδιο γινεται. Μαλλον ετσι δουλευει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, divo είπε

λειτουργεί

Αναφέρεσαι στην υπηρεσία internet σωστά; Γιατί νομίζω ότι πρέπει να είναι το DSL Connected για να δουλεύει το VOIP.

Δημοσ.

Καλημέρα. Χτες που ρώτησα σε ένα κατάστημα ΟΤΕ, όταν τελειώσουν τα 100gb συνεχίζει στα 15 mbps συν την ταχύτητα της σταθερής, χωρίς επιπλέον χρέωση, δλδ 15+8 που εχει η δική μου γραμμή πάμε στα 23mbps.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dvasiloglou είπε

Καλημέρα. Χτες που ρώτησα σε ένα κατάστημα ΟΤΕ, όταν τελειώσουν τα 100gb συνεχίζει στα 15 mbps συν την ταχύτητα της σταθερής, χωρίς επιπλέον χρέωση, δλδ 15+8 που εχει η δική μου γραμμή πάμε στα 23mbps.

Στη θεωρία ναι,στη πράξη όχι.Κλειδώνει στα 15mbps συνολικά.

Δημοσ.

Εγώ παιδιά το γύρισα πίσω!πρωτα από όλα δεν ειδα καμία ουσιαστική διαφορά κ αυτό με το συμβόλαιο 2 ετών δεν μου πολύ άρεσε γιατί έχω την ελπίδα ότι θα περάσουν σχετικά γρήγορα γραμμές κοντά στο σπίτι.

Δημοσ.

Συστήνω όποιος είναι δυσαρεστημένος να πετάει και καμία καταγγελία στην ΕΕΤΤ, όπου θα τεκμηριώνει ποιά είναι τα σημεία του πακέτου που δεν παρέχονται.

Οι καταγγελίες στην ΕΕΤΤ δεν πάνε στον «κουβά», όπως πολλά άλλα παράπονα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...