Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Shyn είπε Παντως στην δικη μου περιπτωση ενω στο Speedtest βγαζει γυρω στα 5-6Mbps οταν ανοιγω stream το Upload/Download γινεται τραγικο. Έχουν βάλει first priority το ADSL, μάλλον γιαυτό κάνει τέτοια νούμερα, δοκίμασε με κλειστό ADSL. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Shyn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Έχουν βάλει first priority το ADSL, μάλλον γιαυτό κάνει τέτοια νούμερα, δοκίμασε με κλειστό ADSL. Το δοκιμασα. Καμια επιτυχια. Σ'εσενα δουλευει κανονικα οταν ανοιγεις stream ? Πχ. εκανα μια δοκιμη τωρα. Πριν ανοιξω το stream η συνδεση εβγαλε περιπου 45 Mbps Downloadκαι 5.5 Upload Με το που ανοιξα το Stream, η ταχυτητα επεσε κατακορυφα. Δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει. Ισως εχω ελαττωματικo Router. Και να τους παρω τηλεφωνο δεν θα ξερουν τι να απαντησουν. Φανταζομαι οτι δεν εχουν κανει εκπαιδευση για την συγκεκριμενη τεχνολογια..
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω καθυστερήσεις όταν είναι ανοιχτό το ADSL, μόλις το κλείνω, το upload καρφώνει. Μήπως ανά περιοχή το δίκτυο έχει διαφορετική συμπεριφορά λόγω διαφορετικών ρυθμίσεων/περιορισμών; Κλείστε (προσωρινά) την επιλογή INTERNET στο Internet_ADSL στο Internet Settings και δοκιμάστε πάλι! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
pier88 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Shyn είπε Το δοκιμασα. Καμια επιτυχια. Σ'εσενα δουλευει κανονικα οταν ανοιγεις stream ? Πχ. εκανα μια δοκιμη τωρα. Πριν ανοιξω το stream η συνδεση εβγαλε περιπου 45 Mbps Downloadκαι 5.5 Upload Με το που ανοιξα το Stream, η ταχυτητα επεσε κατακορυφα. Δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει. Ισως εχω ελαττωματικo Router. Και να τους παρω τηλεφωνο δεν θα ξερουν τι να απαντησουν. Φανταζομαι οτι δεν εχουν κανει εκπαιδευση για την συγκεκριμενη τεχνολογια.. Τα ίδια στατιστικά έχω χωρίς adsl.
kavouras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Shyn είπε Το δοκιμασα. Καμια επιτυχια. Σ'εσενα δουλευει κανονικα οταν ανοιγεις stream ? Πχ. εκανα μια δοκιμη τωρα. Πριν ανοιξω το stream η συνδεση εβγαλε περιπου 45 Mbps Downloadκαι 5.5 Upload Με το που ανοιξα το Stream, η ταχυτητα επεσε κατακορυφα. Δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει. Ισως εχω ελαττωματικo Router. Και να τους παρω τηλεφωνο δεν θα ξερουν τι να απαντησουν. Φανταζομαι οτι δεν εχουν κανει εκπαιδευση για την συγκεκριμενη τεχνολογια.. Φίλε μου δοκίμασε στην καρτέλα: mobile network-network search και απο auto mode βάλτο στο manual. Μετά σου γράφει όλα τα διαθέσιμα δίκτυα (πχ cosmote 4g, cosmote 3g, vodafone 4g κτλ), επέλεξε όποιο δίκτυο ξέρεις οτι είναι ταχύτερο στην περιοχή σου.Πχ εγω επέλεξα cosmote 4g, γιατι εδω που μένω η vodafone και wind έχουν πολύ χαμηλό σήμα, και απο 1/0,5 πήγε σε 41/5. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από kavouras 2
Shyn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kavouras είπε Φίλε μου δοκίμασε στην καρτέλα: mobile network-network search και απο auto mode βάλτο στο manual. Μετά σου γράφει όλα τα διαθέσιμα δίκτυα (πχ cosmote 4g, cosmote 3g, vodafone 4g κτλ), επέλεξε όποιο δίκτυο ξέρεις οτι είναι ταχύτερο στην περιοχή σου.Πχ εγω επέλεξα cosmote 4g, γιατι εδω που μένω η vodafone και wind έχουν πολύ χαμηλό σήμα, και απο 1/0,5 πήγε σε 41/5. Σαν ταχυτητα ειμαι οκ. Το προβλημα παραμενει με το που ανοιξω Stream. Πραγματικα η συνδεση τρελενεται και πεφτει κατακορυφα η ταχυτητα στο 1Mbps. Χρειαζεται περιπου 10-15 λεπτα να επανελθει σε φυσιολογικα επιπεδα. Μετα απο 10'. Παταω να ανοιξω Stream μεσω OBS. Edit: για καποιον λογο ο συνδιασμος του @kavouras kai @Nikosmile επιασε! Σας ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Shyn 1
kavouras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, Shyn είπε Σαν ταχυτητα ειμαι οκ. Το προβλημα παραμενει με το που ανοιξω Stream. Πραγματικα η συνδεση τρελενεται και πεφτει κατακορυφα η ταχυτητα στο 1Mbps. Χρειαζεται περιπου 10-15 λεπτα να επανελθει σε φυσιολογικα επιπεδα. Μετα απο 10'. Παταω να ανοιξω Stream μεσω OBS. Edit: για καποιον λογο ο συνδιασμος του @kavouras kai @Nikosmile επιασε! Σας ευχαριστω πολυ! Φίλε μου για τσέκαρε αν κρατάει τη μεγάλη ταχύτητα με τη manual ρύθμιση. Στην αρχή μου ανεβοκατέβαινε η ταχύτητα, τελικά όμως σταθεροποιήθηκε στα ψηλά επίπεδα.
Shyn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, kavouras είπε Φίλε μου για τσέκαρε αν κρατάει τη μεγάλη ταχύτητα με τη manual ρύθμιση. Στην αρχή μου ανεβοκατέβαινε η ταχύτητα, τελικά όμως σταθεροποιήθηκε στα ψηλά επίπεδα. Σταθερη φαινεται. Στο download βγαζει 5.3 Mb/s περιπου. Τωρα το εχω αφησει Cosmote 4g με 40-47 Signal Power.
kavouras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Shyn είπε Σταθερη φαινεται. Στο download βγαζει 5.3 Mb/s περιπου. Τωρα το εχω αφησει Cosmote 4g με 40-47 Signal Power. Τέλεια! Θα το κοιτάζω και εγώ, αν τυχόν χαθούν οι ρυθμίσεις της manual επιλογής παρόχου, ή αν πέσει η ταχύτητα θα ενημερώσω. Πάντως νομίζω γενικά όλοι είναι καλό να μετράμε την ένταση του σήματος που μας δίνει η κάθε κεραία κινητής που έχουμε στη γειτονιά μας, και να κάνουμε manual σύνδεση σε αυτήν με την καλύτερη ταχύτητα. Το πιο εύκολο είναι να δοκιμάσουμε πχ cosmote 4g και να κάνουμε ενα speedtest, μετά πχ vodafone 4g και να κάνουμε speedtest κτλ...Το γράφω για όσους έχουν χαμηλές ταχύτητες και θέλουν να πειραματιστούν...
pier88 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, kavouras είπε Τέλεια! Θα το κοιτάζω και εγώ, αν τυχόν χαθούν οι ρυθμίσεις της manual επιλογής παρόχου, ή αν πέσει η ταχύτητα θα ενημερώσω. Πάντως νομίζω γενικά όλοι είναι καλό να μετράμε την ένταση του σήματος που μας δίνει η κάθε κεραία κινητής που έχουμε στη γειτονιά μας, και να κάνουμε manual σύνδεση σε αυτήν με την καλύτερη ταχύτητα. Το πιο εύκολο είναι να δοκιμάσουμε πχ cosmote 4g και να κάνουμε ενα speedtest, μετά πχ vodafone 4g και να κάνουμε speedtest κτλ...Το γράφω για όσους έχουν χαμηλές ταχύτητες και θέλουν να πειραματιστούν... Sorry αλλά μπερδεύτηκα.Πως είναι δυνατόν το speed booster να το βάλεις σε δίκτυο voda,wind;
kavouras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, pier88 είπε Sorry αλλά μπερδεύτηκα.Πως είναι δυνατόν το speed booster να το βάλεις σε δίκτυο voda,wind; Καλή ερώτηση. Όντως δεν είμαι σίγουρος για αυτό που λέω και μπορεί να κάνω λάθος, γιατι δεν το έχω δοκιμάσει. Ας δοκιμάσει κάποιος να μας πει. Πάντως όταν πας στις ρυθμίσεις αναζήτησης σήματος κινητής, έχει επιλογή για auto ή manual. Όταν βάλεις manual σου βγάζει μια λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα, και μάλιστα γράφει σε παρένθεση οτι όλα είναι available. Δες και το screenshot: Εγω επέλεξα το cosmote 4g, γιατι μόνο η cosmote έχει σήμα καλό στην περιοχή μου. Δεν ξέρω αν επέλεγα πχ wind, αν θα μπορούσε να συνδεθεί...Πιθανών όχι, αλλα κάποιος μπορεί να το δοκιμάσει. Πάντως έτσι κι αλλιώς καλό είναι να πάμε στη manual ρύθμιση, ώστε να ορίσουμε cosmote 4g, γιατι ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να επιλέγει μόνο του το router το 3g, γιαυτό και πιθανών να έχουμε χαμηλή ταχύτητα...Δεν ξέρω αν ισχύει απόλυτα αυτό που λέω, πάντως καλύτερα να είσαι σίγουρος οτι είσαι συνδεδεμένος πάντα στο 4g και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει σε 3g... Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από kavouras
pier88 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, kavouras είπε Καλή ερώτηση. Όντως δεν είμαι σίγουρος για αυτό που λέω και μπορεί να κάνω λάθος, γιατι δεν το έχω δοκιμάσει. Ας δοκιμάσει κάποιος να μας πει. Πάντως όταν πας στις ρυθμίσεις αναζήτησης σήματος κινητής, έχει επιλογή για auto ή manual. Όταν βάλεις manual σου βγάζει μια λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα, και μάλιστα γράφει σε παρένθεση οτι όλα είναι available. Δες και το screenshot: Εγω επέλεξα το cosmote 4g, γιατι μόνο η cosmote έχει σήμα καλό στην περιοχή μου. Δεν ξέρω αν επέλεγα πχ wind, αν θα μπορούσε να συνδεθεί...Πιθανών όχι, αλλα κάποιος μπορεί να το δοκιμάσει. Πάντως έτσι κι αλλιώς καλό είναι να πάμε στη manual ρύθμιση, ώστε να ορίσουμε cosmote 4g, γιατι ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να επιλέγει μόνο του το router το 3g, γιαυτό και πιθανών να έχουμε χαμηλή ταχύτητα...Δεν ξέρω αν ισχύει απόλυτα αυτό που λέω, πάντως καλύτερα να είσαι σίγουρος οτι είσαι συνδεδεμένος πάντα στο 4g και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει... Δεν υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί παρά μόνο στο δίκτυο του παρόχου(cosmote).
timos71 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 29/09/2018 at 15:27, Shyn said: Εμενα μου τελειωσαν τα 100Gb, Και τωρα κλειδωνει γυρω στα 15Mbps. Απ'οτι καταλαβα τραβα την Adsl (στην δικη μου περιπτωση ~ 4Mbps) και τα υπολοιπα απο 4G. Δηλαδη κλειδωνει στο συνολο 15Mbps και οχι 15Mbps (4G) + την ταχυτητα της ADSL. Παντως για Streaming που δοκιμασα δν τα καταφερα. Ενω στο Speedtest εβγαζε γυρω στα 5Mbps Upload, μολις ανοιγα OΒS (Streaming App) το upload επεφτε στην ταχυτητα της Adsl Λογικο αφου για streaming χρησιμοποιει 1 mono connection και ως προτεραιοτητα φανταζομαι ειναι η adsl. Δοκιμασε να ανεβασεις ενα αρχειο σε cloud ή οπου θελεις και μετα απο λιγο να ανοιξεις και stream. Φανταζομαι σε αυτη την περιπτωση αφου θα ειναι απασχολημενη η adsl το stream θα βγαινει απο το 4g. edit: Μολις τωρα ειδα οτι ηδη εχουν απαντησει στο συγκεκριμενο προβλημα Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από timos71 1
lagiosdi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Έχω το ίδιο πρόβλημα με τα 2mbs. Κάποιος φορές για κάποιο λόγο δεν πάει πάνω από 2Mbps, ενώ άλλες φορές έχω ταχύτητες που ξεπερνάνε τα 40Mbps. Με το κινητό στο ίδιο ακριβώς σημείο αγγίζω ταχύτητες που ξεπερνάνε τα 75Mbps. Δοκίμασα όλα τα παραπάνω για επίλυση αλλά δυστυχώς τίποτα ακόμα. Επικοινώνησα και με την υποστήριξη πελατών και περιμένω απάντηση.
Shyn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 9/10/2018 στις 3:30 ΜΜ, lagiosdi είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα με τα 2mbs. Κάποιος φορές για κάποιο λόγο δεν πάει πάνω από 2Mbps, ενώ άλλες φορές έχω ταχύτητες που ξεπερνάνε τα 40Mbps. Με το κινητό στο ίδιο ακριβώς σημείο αγγίζω ταχύτητες που ξεπερνάνε τα 75Mbps. Δοκίμασα όλα τα παραπάνω για επίλυση αλλά δυστυχώς τίποτα ακόμα. Επικοινώνησα και με την υποστήριξη πελατών και περιμένω απάντηση. Αμα βγαλεις ακρη πες και σ'εμας να ξερουμε! Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Shyn
Προτεινόμενες αναρτήσεις