Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, pier88 είπε Εγώ πάλι,ίδια περιπτωση έχω μόνο 2 mbps download. Κλείσε για κ 5λεπτά το booster, άλλαξε το θέση για καλύτερο σήμα, βάλε βγάλε κάρτα sim, κλείσε το adsl και ξανακάνε μέτρηση μόνο 4G.
pier88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Κλείσε για κ 5λεπτά το booster, άλλαξε το θέση για καλύτερο σήμα, βάλε βγάλε κάρτα sim, κλείσε το adsl και ξανακάνε μέτρηση μόνο 4G. Τα χω κάνει ολα αυτά αλλά πάνω από 2 mbps δεν πάει.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, pier88 είπε Τα χω κάνει ολα αυτά αλλά πάνω από 2 mbps δεν πάει. ζήτα αλλαγή booster.
pier88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Nikosmile είπε ζήτα αλλαγή booster. Είχα δηλώσει βλάβη και γιά 2 εβδομάδες δεν έγινε τίποτα,με πήραν τηλέφωνο ότι το παρακολουθουν αλλά κατάλαβα ότι είναι εντελώς άσχετοι.Αυτή είναι σημερινή μέτρηση.
silvester81 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι τελικά μπορούμε να χρησιμοποιούμε το 4g αποτε θελουμε εμείς για να μην μας τρώει τα giga άδικα;για χρήση streaming ενδείκνυται;
ultrahd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κι από εμένα, Επειδή ενδιαφέρομαι για το speedbooster και έχω διαβάσει όλο το νήμα,ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά: Η βασική χρήση που με ενδιαφέρει να κάνω είναι κατέβασμα 4Κ UHD BD ταινιών (χοντρικά 80-120 GB η κάθε ταινία) και Netflix ιδανικά σε 4K. Η σύνδεση που έχω τώρα με βάση το speedtest μου βγάζει χοντρικά 7 Mbps Down/ 0,90 Mbps Up. και η γραμμή δεν είναι από τον ΟΤΕ (δεν γνωρίζω αν αυτό έχει κάποια σημασία) Αυτά που θέλω να ρωτήσω: 1. Γνωρίζει κάποιος αν το booster ενδείκνυται για Netflix και ειδικά για Netflix σε ανάλυση 4Κ που με ενδιαφέρει περισσότερο; Είχα δει να αναφέρει το Netflix εδώ: https://help.netflix.com/el/node/306 " 25 Mbps - Προτεινόμενη ταχύτητα για ποιότητα Ultra HD " ωστόσο έχω δει αναφορές ατόμων σε φόρα να υποστηρίζουν ότι και με 15-20 Mbps έχεις κανονικά Netflix σε 4Κ. Με το booster θα κάνω δουλειά για το Netflix σε 4Κ ? 2. Λέει 9,90/μήνα επιπλέον της adsl γραμμής ΟΤΕ είναι το πάγιο του booster με 24μηνη δέσμευση. Δεν αναφέρουν καν ότι το 9,90 βγαίνει με κάποιας μορφής επιδότηση παγίου! Έχω ψάξει αρκετά στη σελίδα cosmote.gr αλλά δεν μπορώ να βρω πιο είναι το penalty που θα πρέπει να πληρώσεις αν διακόψεις πριν τους 24 μήνες! Γνωρίζει μήπως κανείς πιο είναι και πως το υπολογίζουμε? Επίσης κάτι + 2 ευρώ για το booster που είχε πάρει το μάτι μου μήπως ισχύει? 3. Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει συμβόλαιο για το booster λιγότερο από 24μηνο π.χ. 12 μήνες? 4. Μετά τα 100 GB τελικά η ταχύτητα περιορίζεται σε: adsl + 15 Mbps (4G) ή 15 Mbps συνολικά? Μετά τα 100 GB το download είναι απεριόριστο,χωρίς άλλες χρεώσεις? Τι πακέτο GB μπορείς να ενεργοποιήσεις αν θέλεις να μην σε ρίξει στα +15 Mbps? Το upload περιορίζεται μετά τα 100 GB ? 5. Αν πάρω το router στο χωριό μου που δεν έχω καθόλου σταθερή γραμμή,όμως έχω κανονικά σήμα 4G,το router θα δουλεύει κανονικά μόνο με τη 4G σύνδεση ? Νομίζω πως με τις ερωτήσεις μου ίσως βοηθηθούν και άλλοι φίλοι που ενδιαφέρονται σχετικά! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από ultrahd
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, silvester81 είπε Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι τελικά μπορούμε να χρησιμοποιούμε το 4g αποτε θελουμε εμείς για να μην μας τρώει τα giga άδικα;για χρήση streaming ενδείκνυται; Ναι γίνεται, από τις ρυθμίσεις του booster (redirect traffic tight by DSL-line). Για streaming είναι υπέρ αρκετό για έναν μέσο χρήστη.
pier88 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Nikosmile είπε Ναι γίνεται, από τις ρυθμίσεις του booster (redirect traffic tight by DSL-line). Για streaming είναι υπέρ αρκετό για έναν μέσο χρήστη. που υπάρχει αυτό ακριβώς;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 36 λεπτά πριν, pier88 είπε που υπάρχει αυτό ακριβώς; Καρτέλα "Internet" και μετά στη δεξιά στήλη "Bonding User Filter List". Εκεί επιλέγεις ποιες συσκευές θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά DSL.
pier88 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Καρτέλα "Internet" και μετά στη δεξιά στήλη "Bonding User Filter List". Εκεί επιλέγεις ποιες συσκευές θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά DSL. ok το βρήκα,ευχαριστώ.μήπως ξέρεις ποιό είναι το τελευταίο firmware;έχω αυτό.
silvester81 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Nikosmile είπε Ναι γίνεται, από τις ρυθμίσεις του booster (redirect traffic tight by DSL-line). Για streaming είναι υπέρ αρκετό για έναν μέσο χρήστη. Να ρωτήσω κάτι αν βγάλουμε απλά τη σιμ δεν θα δουλεύει η adsl γραμμή;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 @pier88 Νεότερο firmware δεν υπάρχει αλλά αν βγει την αναβάθμιση νομίζω την κάνει αυτόματα. 12 λεπτά πριν, silvester81 είπε Να ρωτήσω κάτι αν βγάλουμε απλά τη σιμ δεν θα δουλεύει η adsl γραμμή; Θα δουλεύει, απλά δεν θα έχεις 4G. Υπάρχει όμως και περίπτωση βάλε βγάλε να τραβήξει κάποιο κόλλημα και να είναι down το bonding για ώρες.
silvester81 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Οκ φίλε μου σ ευχαριστώ πολύ!!!τη Δευτέρα θα μου το στείλουν και ανυπομονώ να το δοκιμάσω!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ultrahd είπε 2. Λέει 9,90/μήνα επιπλέον της adsl γραμμής ΟΤΕ είναι το πάγιο του booster με 24μηνη δέσμευση. Δεν αναφέρουν καν ότι το 9,90 βγαίνει με κάποιας μορφής επιδότηση παγίου! Έχω ψάξει αρκετά στη σελίδα cosmote.gr αλλά δεν μπορώ να βρω πιο είναι το penalty που θα πρέπει να πληρώσεις αν διακόψεις πριν τους 24 μήνες! Γνωρίζει μήπως κανείς πιο είναι και πως το υπολογίζουμε? Τηλέφωνο στο 13888 3. Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει συμβόλαιο για το booster λιγότερο από 24μηνο π.χ. 12 μήνες? Όχι δεν γίνεται 4. Μετά τα 100 GB τελικά η ταχύτητα περιορίζεται σε: adsl + 15 Mbps (4G) ή 15 Mbps συνολικά? adsl + 15 Mbps (4G) Μετά τα 100 GB το download είναι απεριόριστο,χωρίς άλλες χρεώσεις? Τι πακέτο GB μπορείς να ενεργοποιήσεις αν θέλεις να μην σε ρίξει στα +15 Mbps? Απεριόριστο στα 15mbps 4G. Το πακέτο +50GB/μήνα κοστίζει +16,13€ Το upload περιορίζεται μετά τα 100 GB ? ΟΧΙ 5. Αν πάρω το router στο χωριό μου που δεν έχω καθόλου σταθερή γραμμή,όμως έχω κανονικά σήμα 4G,το router θα δουλεύει κανονικά μόνο με τη 4G σύνδεση ? ΟΧΙ 3 λεπτά πριν, silvester81 είπε Οκ φίλε μου σ ευχαριστώ πολύ!!!τη Δευτέρα θα μου το στείλουν και ανυπομονώ να το δοκιμάσω! περιμένουμε νέα! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Shyn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nikosmile είπε Καρτέλα "Internet" και μετά στη δεξιά στήλη "Bonding User Filter List". Εκεί επιλέγεις ποιες συσκευές θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά DSL. Παντως στην δικη μου περιπτωση ενω στο Speedtest βγαζει γυρω στα 5-6Mbps οταν ανοιγω stream το Upload/Download γινεται τραγικο. Edit: Λαθος post εκανα Quote.. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Shyn
Προτεινόμενες αναρτήσεις