Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 ώρα πριν, divo είπε

Nicosmile για να δεις τι έχεις, αποψη μου ειναι να μπεις στο my cosmote. Αν δεν εχεις λοφαριασμο φτιαξε, ετσι θα μπορεις να ελεγχεις και το υπολοιπο στα gb του προγραμματος. Σε διαφορετικη περιπτωση παιρνεις το 13888 απογευμα ή βραδυ και σου λενε ή πας σε καταστημα.

Τωρα το γιατι κανανε καποια κσταστηματα ή οχι upgrade δε το σχολιαζω μια και η ενημερωση απο το NGA  ηταν σαφεις και για τη διαθεση και για τον τρόπο που γίνεται στα συστήματα που διαχειρίζονται.

Στο my cosmote το συμβόλαιο γράφει " COSMOTE Mobile Internet Speed Booster 40GB" ενώ στο Βooster μια μέρα ξαφνικά τα 40GB έγιναν 100GB (τι δωράκι ήταν αυτό 😁). Θα περιμένω να δω τι θα γίνει σε λίγες μέρες με την ανανέωση των GB. Έχω ακόμα 30GB, θα τα καταναλώσω επίτηδες για να δω αν θα δουλέψει το 4G στα 15mbps ή κλείσει τελείως όπως παλιά!

Η αλήθεια είναι ότι το Βooster είναι η καλύτερη υπηρεσία για μας που έχουμε κακό ADSL. Τα 40GB όμως δεν κρατάν πάνω από δύο εβδομάδες (σε χάλια ADSL 2,9mbit down/0,12mbps up). Αναγκαζόμουν να βάλω κόφτη με netlimiter στα 5mbits και να παρακολουθώ youtube σε 480p για να βγει ο μήνας, το 4G τότε έπιανε τα 40mbps, τελευταία έπεσε στα 25 (λόγω φόρτου δικτύου). Οπότε καταλαβαίνεται τα 100GB + τα απεριόριστα 15mpbs για μας είναι επανάσταση. Σε streaming, downloads, torrents, η υπηρεσία υπερκαλύπτει τις ανάγκες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pier88 είπε

Εγώ πάντως τα +15mbps δεν τα είδα ποτέ,πιάνω adsl +5mbps με το ζόρι.

σε σύνολο adsl+4G πόσα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ADSL 3 mbps Down/0,12 mbps Up + 4G  (θεσσαλονίκη δυτικά στο 424 ΓΣΝ).

image.png.96f1086faff519dffa34ba4de956e9c2.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nikosmile είπε

ADSL 3 mbps Down/0,12 mbps Up + 4G  (θεσσαλονίκη δυτικά στο 424 ΓΣΝ).

)image.png.32e7ff11f661d8c2028d0c4bf8f0cf25.png

Σου έχουν τελειώσει τα 100gb η όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν μείνει άλλα 30. Την άνοιξη που είχα το πακέτο 40GB έπιανε 40mbps+, αλλά τότε τι να τις έκανα τέτοιες ταχύτητες, τα 40GB έφευγαν σαν νεράκι μόνο από FHD του youtube. Το ADSL είναι πεθαμένο και τραβάει σχεδόν μόνο από 4G. Γενικά από ότι κατάλαβα δεν μπορεί πλέον το δίκτυο να καλύψει τη ζήτηση σε 4G όπως την υπόσχονται.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nikosmile είπε

Έχουν μείνει άλλα 30. Την άνοιξη που είχα το πακέτο 40GB έπιανε 40mbps+, αλλά τότε τι να τις έκανα τέτοιες ταχύτητες, τα 40GB έφευγαν σαν νεράκι μόνο από FHD του youtube. Το ADSL είναι πεθαμένο και τραβάει σχεδόν μόνο από 4G. Γενικά από ότι κατάλαβα δεν μπορεί πλέον το δίκτυο να καλύψει τη ζήτηση σε 4G όπως την υπόσχονται.

Άρα δεν σε χουν κλειδώσει στο +15 ακόμα,εγώ μιλούσα γιά την ταχύτητα που έχω αφού έχω ξεπεράσει τα 100gb αλλιώς η ταχύτητά μου adsl+4g ξεπερνάει τα 50 mbps.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pier88 είπε

Άρα δεν σε χουν κλειδώσει στο +15 ακόμα,εγώ μιλούσα γιά την ταχύτητα που έχω αφού έχω ξεπεράσει τα 100gb αλλιώς η ταχύτητά μου adsl+4g ξεπερνάει τα 50 mbps.

παραπάνω είπες ότι 4G πιάνεις μέχρι 5mbps, μετά τα 100GB δηλαδή σε κλείδωσαν στα 5mbps το 4G;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

παραπάνω είπες ότι 4G πιάνεις μέχρι 5mbps, μετά τα 100GB δηλαδή σε κλείδωσαν στα 5mbps το 4G;

Ναι,μάλλον με κλειδώνουν στο +5Mmbps.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, pier88 είπε

Ναι,μάλλον με κλειδώνουν στο +5Mmbps.

Απλά έχει bottleneck το δίκτυο κινητής... Γιατί μόνο η ταχύτητα κινητής (4G) μειώνεται στο μέγιστο 15Mbps down και όχι το σύνολο. Θα έπρεπε κανονικά να έχεις το ADSL + 15mbps 4G.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nikosmile είπε

Απλά έχει bottleneck το δίκτυο κινητής... Γιατί μόνο η ταχύτητα κινητής (4G) μειώνεται στο μέγιστο 15Mbps down και όχι το σύνολο. Θα έπρεπε κανονικά να έχεις το ADSL + 15mbps 4G.

Όχι,ήμουν κλειδωμένος στο +5mbps,δεν πήγαινε ούτε κάτω ούτε πάνω,το δήλωσα βλάβη και μετά απο 12 μέρες με πήρανε τηλέφωνο κι απο ότι κατάλαβα κανένας δεν ξέρει τι του γίνεται σχετικά με το speed booster,μου έκαναν δωρο 10gb κι έμεινε ως έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μου τελειωσαν τα 100Gb, Και τωρα κλειδωνει γυρω στα 15Mbps. Απ'οτι καταλαβα τραβα την Adsl (στην δικη μου περιπτωση ~ 4Mbps) και τα υπολοιπα απο 4G. Δηλαδη κλειδωνει στο συνολο 15Mbps και οχι 15Mbps (4G) + την ταχυτητα της ADSL.

Παντως για Streaming που δοκιμασα δν τα καταφερα. Ενω στο Speedtest εβγαζε γυρω στα 5Mbps Upload, μολις ανοιγα OΒS (Streaming App) το upload επεφτε στην ταχυτητα της Adsl

Επεξ/σία από Shyn
  • Like 1
Δημοσ.

Τώρα που τελείωσαν τα 100GB με απενεργοποιημένο το ADSL, μόνο από 4G έχω τα παρακάτω:

image.png.3b65db442922136b86eaf11d4e47ee38.png

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Τώρα που τελείωσαν τα 100GB με απενεργοποιημένο το ADSL, μόνο από 4G έχω τα παρακάτω:

image.png.3b65db442922136b86eaf11d4e47ee38.png

Εγώ πάλι,ίδια περιπτωση έχω μόνο 2 mbps download.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...