Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, divo είπε γιατι? Μου είπαν ότι το συγκεκριμένο αφορά νέες ενεργοποιήσεις και όχι αλλαγή του υπάρχοντος προγράμματος... Πήρα και δεύτερο άκυρο επίσημα, στους υπάρχοντες συνδρομητές δεν κάνουν αλλαγή! Αλλά δεν σταματάει εδώ... Με ξαναπήρε η κυρία της cosmote μετά από 15min γεμάτη χαρά και ακύρωσε το άκυρο μετά από επανέλεγχο που έκανε στο σύστημα και είπε ότι σε 24h θα γίνει η αλλαγή με +7,5€ και είπαμε και ευχαριστώ και έκλεισε η συμφωνία! Αλλά και πάλι συνεχίστηκε το θέμα, περνάει το ΣΚ και με ξαναπαίρνουν και μου λεν ότι θα με ξαναπάρουν τηλ! Με ξαναπαίρνουν τηλ και μου λεν δεν γίνεται επειδή δεν έχει λήξει το συμβόλαιό σας! Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, divo είπε Αυτο απο το 13888? ναι
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, divo είπε Αυγουστο μηνα έστειλα φιλο μου στο καταστημα και το γυρισε... τι να πω? Να αλλαξε κατι? Παντως κανε μια βολτα και στο καταστημα δεν εχεις να χασεις κατι. Αυτό θα κάνω.
Xviper13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1ο. Από το παλιο booster στον νέο δεν μπορείς να πας όταν είσαι σε δέσμευση. Επίσης δεν έχει βγει κάτι επίσημο για το όταν λήξει η δέσμευση του παλιό να μπορείς να πας στο νέο με 9,90€. Το 9,90€ είναι για νέες ενεργοποιήσεις. 2ο. Όταν τελειώσουν τα 100gb έχεις ταχύτητα dsl+15mbps 4g. Εντός 100gb έχεις max dsl+60mbps 4g. 3ο. Δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις μετά τα 100gb... Εκτός αν αγοράσεις πακέτο για να μην σου ρίξει την ενίσχυση στα 15mbps. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Xviper13
Shyn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα, Εβαλα και εγω Speedbooster και οντως η ταχυτητα ειναι περιπου 50 Mbps Download και 5Mbps Upload. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα ομως. Με το προηγουμενο Router βγαζω περιπου 5Mbps Download στην ADSL (Speedport 2i) ενω με το νεο στην ADSL βγαζω 2.8Mbps download στην ADSL. Πηρα τον ΟΤΕ, και λενε οτι ετσι ειναι ο νεος εξοπλισμος.. Δηλαδη για ποιον λογο να μου ριξουν την ADSL οπου την χρειαζομαι για Games? Εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα? Μηπως διορθωνετε με καποιο Firmware upgrade ? 1
Dhmhtrhs1789 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Μία ερώτηση θα ήθελα να θέσω για το booster, για το οποίο δε γνωρίζω πολλά πράγματα. Σήμερα άκουσα 1η φορά για αυτό. Αν κατάλαβα καλά είναι ασύρματο router, το οποίο τοποθετούμε σε ένα σπίτι Α για να έχει διαδικτυακή σύνδεση το σπίτι Β που μπορεί να είναι και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Η ερώτηση (μπορεί να είναι και άτοπη) : Έχει ακτινοβολία επικίνδυνη, δηλαδή οι ένοικοι του σπιτιού Α θα δέχονται ισχυρή ακτινοβολία; Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας απαντήσει. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Dhmhtrhs1789
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Dhmhtrhs1789 είπε Γεια σας. Μία ερώτηση θα ήθελα να θέσω για το booster, για το οποίο δε γνωρίζω πολλά πράγματα. Σήμερα άκουσα 1η φορά για αυτό. Αν κατάλαβα καλά είναι ασύρματο router, το οποίο τοποθετούμε σε ένα σπίτι Α για να έχει διαδικτυακή σύνδεση το σπίτι Β που μπορεί να είναι και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Η ερώτηση (μπορεί να είναι και άτοπη) : Έχει ακτινοβολία επικίνδυνη, δηλαδή οι ένοικοι του σπιτιού Α θα δέχονται ισχυρή ακτινοβολία; Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας απαντήσει. Το speed booster είναι μόνο για το σπίτι Α που βρίσκεται απόμακρα και δεν έχει γρήγορο internet (adsl/vdsl)! Είναι σαν όλα τα υπόλοιπα adsl/vdsl routers, με ένα συν επιπλέον, παίρνει κάρτα sim για να συνδέεται σε δίκτυο 3G/4G. Γενικά προτείνεται για χάλια συνδέσεις ADSL (π.χ. 1-4mbps). Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
lagiosdi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Ερώτηση, μήπως ξέρει κάποιος πόσο μακρυά μπορεί να δουλέψει το ασύρματο. Στο σπίτι Α δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή για να κάνω νέα σύνδεση. Σκέφτομαι να πάρω (εικονικά) cosmote speed booster στο σπίτι Β που είναι 800 μέτρα απόσταση σε ευθεία και να μεταφέρω το rooter στο σπίτι Α. Διάβασα αυτό με τα home zone, άλλα πρακτικά θα μπορέσει να δουλέψει σε απόσταση 800 μέτρα μακρυά;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ασύρματο του speed booster μέχρι 50m χωρίς εμπόδια και υψομετρικές διαφορές. Τα 800m είναι πολλά, δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις το Booster με τη sim στο σπίτι Α (και να έχεις μόνο 4G εκεί) και στο σπίτι Β να συνδέσεις ένα άλλο VOIP ADSL router, για να έχεις τηλέφωνο και ADSL. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Xviper13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, divo είπε 1 Απο που το βγάζεις αυτο το συμπέρασμα; στο είπε κάποιος; 2 σωστά 3 σωστα Μάλλον γιατί η δουλειά μου έχει να κάνει με την cosmote. Από σήμερα ξεκίνησε η μετατροπή από το παλιο στο νέο με 9,90€. Αν έχει λήξει το συμβόλαιο σου στο παλιό booster μέσω ανανεώσεις συμβολαίου μπορείς να σπας στο νέο με 9,90€.
Gkostas2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, divo είπε Α μαλιστα και φανταζομαι σε καταστημα. Στην παρουσιαση που σας στειλανε pdf στο τελος δεν σας εχει το πως γινεται στο siebel η αλλαγη απο 20+20 σε απεριοριστο; τι κανεις transfomation και ποια πεδια αλλαζεις; και δε λεω για παρουσιαση που σταλθηκε σημερα αλλα απο τοτε που βγηκε. Τελη Ιουλιου αρχες Αυγουστου Συμπλ. 20 Ιουλίου στάλθηκε η ενημέρωση, 23 Ιουλίου ξεκίνησε η διαθεση και δε μιλάω φυσικά, για αυτή που βγήκε στο mynet Divo, διαβάζω αρκετά παράπονα, ότι τρέχουν speedtest και όταν δουλεύει στο adsl δεν δουλεύει το booster ή και το ανάποδο. Ξέρεις τι παίζει; Εδώ έχει ανοιξει μεγάλο θέμα https://www.adslgr.com/forum/threads/930749-Cosmote-εμπορική-διάθεση-της-συνδυαστικής-υπηρεσίας-ADSL-VDSL-και-4G-Home-Speed-Booster/page53 Σκέφτομαι να το βάλω, αλλα με όσα διαβάζω νομιζω πως ούτε τα παιδιά στο τηλεφωνικό κέντρο είναι αρκετά εξοικειωμένα με την υπηρεσία (σε περίπτωση βλάβης) και η ίδια η υπηρεσία πολλές φορές δεν τρέχει όπως πρέπει (δλδ να σου προσθέσει επιπλέον ταχύτητα στην ήδη υπάρχουσα).
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Xviper13 είπε Μάλλον γιατί η δουλειά μου έχει να κάνει με την cosmote. Από σήμερα ξεκίνησε η μετατροπή από το παλιο στο νέο με 9,90€. Αν έχει λήξει το συμβόλαιο σου στο παλιό booster μέσω ανανεώσεις συμβολαίου μπορείς να σπας στο νέο με 9,90€. Δεν υπήρχε σωστή ενημέρωση από την αρχή. Πολλοί κάνανε την αλλαγή τον Αύγουστο στον Γερμανό χωρίς να λήξη το συμβόλαιο τους. Το δικό μας δεν έχει λήξη, και την πρώτη φορά (αρχές Σεπτέμβρη) μας είπαν ότι είναι μόνο για νέους συνδρομητές, σε 20min με ξαναπαίρνουν τηλ και με ενημερώνουν ότι με επανέλεγχο που έκαναν στο σύστημα, "δικαιούμαστε την αλλαγή", που θα γίνει σε 24h (είπαμε τιμή, υπηρεσίες, και χαιρετηθήκαμε... έκλεισε το deal!). Αμ δε!, μετά από 48h με ξαναπαίρνουν και μας ενημερώνουν ότι η αλλαγή δεν γίνεται επειδή δεν έχει λήξη το συμβόλαιο. Δεν τελείωσε όμως εδώ. Μετά από λίγες μέρες με ξαναπαίρνει η cosmote και μας αναφέρει ότι η αλλαγή δεν έγινε λόγο τεχνικών προβλημάτων. Και τελικά βλέπω στο Booster τα 40GB να γίνονται 100GB. Τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω ακόμα δεν κατάλαβα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Xviper13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Nikosmile είπε τι γίνεται με αυτό το speed booster ka Δεν υπήρχε σωστή ενημέρωση από την αρχή. Πολλοί κάνανε την αλλαγή τον Αύγουστο στον Γερμανό χωρίς να λήξη το συμβόλαιο τους. Το δικό μας δεν έχει λήξη, και την πρώτη φορά (αρχές Σεπτέμβρη) μας είπαν ότι είναι μόνο για νέους συνδρομητές, σε 20min με ξαναπαίρνουν τηλ και με ενημερώνουν ότι με επανέλεγχο που έκαναν στο σύστημα, "δικαιούμαστε την αλλαγή", που θα γίνει σε 24h (είπαμε τιμή, υπηρεσίες, και χαιρετηθήκαμε... έκλεισε το deal!). Αμ δε!, μετά από 48h με ξαναπαίρνουν και μας ενημερώνουν ότι η αλλαγή δεν γίνεται επειδή δεν έχει λήξη το συμβόλαιο. Δεν τελείωσε όμως εδώ. Μετά από λίγες μέρες με ξαναπαίρνει η cosmote και μας αναφέρει ότι η αλλαγή δεν έγινε λόγο τεχνικών προβλημάτων. Και τελικά βλέπω στο Booster τα 40GB να γίνονται 100GB. Τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω ακόμα δεν κατάλαβα. Θα πρέπει να πας σε ένα κατάστημα και να ενημερωθείς αναλυτικά αν έχει ενεργοποιηθεί η έκπτωση στο πάγιο έτσι ώστε να βγαίνει 9,90€. 5 λεπτά πριν, Nikosmile είπε τι γίνεται με αυτό το speed booster ka Δεν υπήρχε σωστή ενημέρωση από την αρχή. Πολλοί κάνανε την αλλαγή τον Αύγουστο στον Γερμανό χωρίς να λήξη το συμβόλαιο τους. Το δικό μας δεν έχει λήξη, και την πρώτη φορά (αρχές Σεπτέμβρη) μας είπαν ότι είναι μόνο για νέους συνδρομητές, σε 20min με ξαναπαίρνουν τηλ και με ενημερώνουν ότι με επανέλεγχο που έκαναν στο σύστημα, "δικαιούμαστε την αλλαγή", που θα γίνει σε 24h (είπαμε τιμή, υπηρεσίες, και χαιρετηθήκαμε... έκλεισε το deal!). Αμ δε!, μετά από 48h με ξαναπαίρνουν και μας ενημερώνουν ότι η αλλαγή δεν γίνεται επειδή δεν έχει λήξη το συμβόλαιο. Δεν τελείωσε όμως εδώ. Μετά από λίγες μέρες με ξαναπαίρνει η cosmote και μας αναφέρει ότι η αλλαγή δεν έγινε λόγο τεχνικών προβλημάτων. Και τελικά βλέπω στο Booster τα 40GB να γίνονται 100GB. Τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω ακόμα δεν κατάλαβα. Στείλε μου σε πμ το νούμερο της sim σου και θα σου πω εγώ αύριο...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις