pier88 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 47 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Είναι ακριβώς μόνο θέμα του booster και το έχουν παραδεχτεί δεχόμενοι και αλλαγή ΗΑ35 και sim Ότι σου λέει ο φίλος vfragos ισχύει,αν δεν έχεις ταχύτητες στο κινητό μην περιμένεις τίποτα.Στο 13888 δεν ξέρουν τι τους γίνεται. 1
vfragos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, pier88 είπε Ότι σου λέει ο φίλος vfragos ισχύει,αν δεν έχεις ταχύτητες στο κινητό μην περιμένεις τίποτα.Στο 13888 δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ειδικά στο διπλανό φόρουμ, προσπαθείς να βοηθήσει και πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Πολλές φορές θα τα "ακούσεις" και από πάνω. 1
maximosm Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Παντός από δοκιμή που έκανα με το κινητό, με το ζόρι έχω 3g. Όχι εγώ πρωσοπικα ο πατέρας μου. Εγώ κατεβενω Ελλάδα Τετάρτη και θα κάνω δοκιμές, αλλά δεν πιστεύω να βολέψει με 3g. Μου φενετε θα κάνουμε υπομονή κάνα 2 χρόνια ακόμα να περπατήσει το 5g να βάλω ένα ρούτερ με σιμ και να φύγω από κοσμοτε. Είναι σε χωριό και αποκλείεται να πάει κάτι γρήγορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις