thanasiskg Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας , επειδη στο χωριο η ταχυτητα ειναι πολυ μικρη (1.7 mbps ) μου προτεινε ο τεχνικος να βαλω το speed booster. Αξιζει να πληρωσω και να το βαλω ?
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Η ταχύτητα του παρόχου δεν αυξάνει με κανένα τροπο
thanasiskg Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Εμενα αυτος μου ειπε οτι λειτουργει με το 4g την κοσμοτε και παει η ταχυτητα μεχρι και 15
rfc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 μια χαρα αξιζει, ιδιως αν εχεις καλο σημα μπορει να δεις και ταχυτητες πανω απο 50.
thanasiskg Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Λιγο που το εψαξα ειδα σου δινει καποια Gb , δεν ειναι απεριοριστο?
kriosgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έβαλα speed booster κι εγώ λίγο πριν το καλοκαίρι. Μου δίνει με αυτό 40GB τον μήνα σε 4G το οποίο το χρησιμοποιεί το router όταν δεν φτάνει το bandwith της Adsl. Δεν το χαίρομαι για πολύ όμως. Σε 5-6 μέρες έχει φύγει το 80% από αυτά τα 40GB και μετά από άλλες 2-3 μέρες δεν έχει μείνει ούτε byte από τα 40GB. Έτσι θα πρέπει να περιμένω 3 εβδομάδες για να απολαύσω μια εβδομάδα και πάλι με ανθρώπινο internet για τις σημερινές ανάγκες. Βέβαια με έχουν πρήξει με προσφορές και ευκαιρίες για να βάλω cosmote TV μέσω δορυφόρου. Να το κάνω τι; Για να βλέπω τηλεόραση περιμένοντας να περάσει το 20μερο; Και διαβάζω και διάφορα σχόλια στα forum ότι οι VDSL είναι ακριβές. Κούνια που σας κούναγε. Γύρω στα 120€ πληρώνω τον μήνα για internet (κάρτες, αγορά έξτρα GB) και internet δεν έχω, και το συζητάτε για 50 και 60€ που έχει η VDSL. 50MBPS ; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από kriosgr
Μακιαβέλλι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Αξιζει αν κανεις καζουαλ χρηση και σου σπάει τα νευρα (browsing, YouTube αντε και καποιες ονλάιν ταινιες). Αν κατεβάζεις και θες εκει την ενίσχυση ο όγκος θα σου φανεί πολυ μικρος. Οιταχύτητες εχουν να κανουν με την ταχύτητα του mobile internet στην περιοχη. Δηλαδη 30 μπορείς να δεις πολυ ευκολα, αλλα και 40 και 50. Αν εχεις κινητό κοσμοτέ μπορείς νσ τσεκάρεις.
thanasiskg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Καταλαβα οποτε εγω που το εχω συνεχεια ανοιχτο δεν αξιζει
orlox Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Γενικα ειναι καλό γαμάτο τέλειο μεχρι να σου τελειώσουν τα 40. Αξίζει μονο για backup λύση σε μέρη που πέφτει συχνά το internet. Αν το ξεχάσω ανοιχτό μου τελειώνει σε 3-4 μέρες, χωρίς να κάνω downloads με φυσιολογική χρήση.
Gilmaru Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Ερώτηση: πως μπορώ να απενεργοποιώ το booster να μην χαλάω τα gb σε dowloads?
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 η θα βγαλεις την καρτα(που δεν εχει νοημα) ή μεσα απο το Interface θα πρεπει να εχει κανα τροπο να γινει disable.καπου υπηρχε ενα θεμα που ειχε και ενα video. το βρηκα. διαβασε αυτο https://www.insomnia.gr/forums/topic/674067-speedbooster-μπορώ-να-διακόψω-το-4g/ On 1/5/2018 at 19:50, Gilmaru said: Ερώτηση: πως μπορώ να απενεργοποιώ το booster να μην χαλάω τα gb σε dowloads?
BlacK_DrAgOn Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Ερώτηση. Σε περίπτωση που τα 100γιγα που δίνουν πλέον καταναλωθούν τι γίνεται; Πέφτουμε ξανά στην ίδια ταχύτητα που είχαμε ; Κάπου διάβασα ότι και τα 100 για να καταναλωθούν θα μπορούμε να έχουμε ελάχιστη ταχύτητα τα 15mb. Αυτά τα 15 θα είναι από την σταθερή γραμμή μας; Η θα προστεθούν στην υπάρχον γραμμή μας ; Δηλαδή αν είχαμε αρχικά 15mb και με το booster φτάναμε τα 50mb όταν καταναλώναμε τα 100γιγα θα πέσουμε ξανά στα 15; Η 15 που είχαμε και 15 από booster θα έχουμε 30? Γνωρίζει κανείς ;
alkis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Σου λεει για adsl 100Gb down με ταχυτητα εως 60Mbps. Μετα τα 100Gb down στα εως 60Mbps θα σε πατει στα 15Mbps μεχρι να ξαναμπει ο μηνας να μπουν τα 100Gb. Τα 15Mbps θα ειναι adsl+4G. Τωρα στη περιπτωση που εχεις πανω απο 15Mbps μονο απο την adsl σου, δε γνωριζω τι γινεται. Η λογικη λεει οτι θα εχεις αυτα που σου δινει η adsl.
anthony_88 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Στο site της cosmote λέει Αναφορά σε κείμενο Έχω περιορισμό στην κατανάλωση δεδομένων μέσω του COSMOTE Home Speed Booster; Παρέχονται απεριόριστα δεδομένα κινητής προς χρήση από το COSMOTE Home Speed Booster! Υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης στα 100GB/μήνα οπότε και η ταχύτητα κινητής μειώνεται στο μέγιστο 15Mbps downlink. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι και μόλις 6Mbps να πιάνω από την τύποις 24άρα, όταν καταναλωθούν τα 100GB, θα έχω και πάλι τουλάχιστον 15 και δεν θα πέσω στα 6. Μπορεί κάποιος να το διευκρινίσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις