CyberWolf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και καλή χρόνια σε όλους εδώ και αρκετές μέρες και πολλές ώρες ψάχνοντας να βρω το κατάλληλο FPS Gaming Headset στα 100€ καί είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 1).Hyperx cloud 2 2).Hyper cloud alpha 3).Razer kraken 7.1 v2 Ας ξεκινήσουμε με τα Hyperx cloud 2: Πολύ καλά ακουστικά και σε κατασκευή και σε χαρακτηριστικά + ότι έχει 7.1 virtual surround (δεν μου αρέσει σχεδόν καθόλου το design του) Hyperx cloud alpha: όσα review και να δω λένε ότι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ακουστικά διότι έχουν 2 καινούργιους drivers έχουν απίστευτο design που μου στάσεις απ όλα τα ακουστικά (αυτά τα 3 εννοώ) και πολύ καλά χαρακτηριστικά και είναι πολύ καλά φτιαγμένο με βάση των υλικών του. Razer Kraken 7.1 v2: όμορφα δεν είναι σαν τα alpha σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με τα alpha πάνω - κάτω με την μόνη διαφορά που έχουν είναι ότι έχει ενσωματωμένη κάρτα ηχου 7.1 virtual surround. Το θέμα είναι ως εξής αν πάρω τα alpha που είναι stereo (αν και τα αλλά 2 είναι stereo ) θα ακούω όπως ακούνε και τα αλλά 2 που έχουν την κάρτα ηχου; Θα χρειαστεί να αγοράσω κάρτα ηχου αν είναι; Έχω αυτήν εδώ την μητρική :GA-970A-UD3P Audio Realtek® ALC892 codec High Definition Audio 2/4/5.1/7.1-channel Support for S/PDIF Out Αν τα βάλω εδώ θα ακούω 7.1; ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά για να ακούω τα βήματα;;;
darkman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Hyperx cloud 2 απο εμενα Εχουν 7.1 που στο παιχνιδι λεει πολλα Μπενουν παντου αμεσως pc,ps4, tablet, phone. γιατι δεν ειναι μονο Usb εχουν ρύθμιση εντασης και για το μικρόφωνο και για τα ακουστικά εχουν δυο σετ μαξιλαρακια αν δεν σου αρεσουν τα leather type βγενει το mic και μπορεις να τα παρεις και εξω για audio και να μην εισαι σαν εξωγήινος μεταλικος σκελετος και τα ακουστικα
CyberWolf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, darkman είπε Hyperx cloud 2 απο εμενα Εχουν 7.1 που στο παιχνιδι λεει πολλα Μπενουν παντου αμεσως pc,ps4, tablet, phone. γιατι δεν ειναι μονο Usb εχουν ρύθμιση εντασης και για το μικρόφωνο και για τα ακουστικά εχουν δυο σετ μαξιλαρακια αν δεν σου αρεσουν τα leather type βγενει το mic και μπορεις να τα παρεις και εξω για audio και να μην εισαι σαν εξωγήινος μεταλικος σκελετος και τα ακουστικα Δεν με απασχολούν όλα αυτά εγώ θέλω να είναι καθαρά για pc είναι δεν είναι jack θέλω την καλύτερη ποιότητα ηχου στο να ακούω βήματα με βάση χαρακτηριστικών τα cloud 2 είναι τελευταία εσυ με τι κριτήρια μου λες να πάρω τα cloud 2?
pirmen56 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μην περιμένεις απαραμόρφωτη ενίσχυση από onboard κάρτες μητρικών. Να πας σε λύση με usb κάρτα ήχου αν δεν αντέχει η τσέπη σου ενισχυτή ακουστικών κοντά στα 100€. Και φυσικά όχι σε razer γιατί είναι με αντικειμενικά κριτήρια από τα χειρότερα ακουστικά της αγοράς(πλην ελαχίστων μοντέλων). Χάλια απόκριση συχνότητας με θαμμένες μεσαίες συχνότητες και κατώτερα πρίμα. Αυτά που σε ενδιαφέρουν. Τα cloud 2 έχουν κάρτα ήχου για να μην μπλέκεις. Για να ακούσεις τώρα καθαρά footsteps κλπ., όσο το δυνατόν καλύτερα, θα ελαττώσεις λίγο το μπάσο με EQ. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο ούτε χειροτερεύει τον ήχο. Διαφορετικά πας για 200€ και κάτι παραπάνω πακέτο με την ενίσχυση. 1
CyberWolf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Μην περιμένεις απαραμόρφωτη ενίσχυση από onboard κάρτες μητρικών. Να πας σε λύση με usb κάρτα ήχου αν δεν αντέχει η τσέπη σου ενισχυτή ακουστικών κοντά στα 100€. Και φυσικά όχι σε razer γιατί είναι με αντικειμενικά κριτήρια από τα χειρότερα ακουστικά της αγοράς(πλην ελαχίστων μοντέλων). Χάλια απόκριση συχνότητας με θαμμένες μεσαίες συχνότητες και κατώτερα πρίμα. Αυτά που σε ενδιαφέρουν. Τα cloud 2 έχουν κάρτα ήχου για να μην μπλέκεις. Για να ακούσεις τώρα καθαρά footsteps κλπ., όσο το δυνατόν καλύτερα, θα ελαττώσεις λίγο το μπάσο με EQ. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο ούτε χειροτερεύει τον ήχο. Διαφορετικά πας για 200€ και κάτι παραπάνω πακέτο με την ενίσχυση. Για τα cloud alpha τι έχεις να πεις; Έτσι κ αλλιώς όλα τα ακουστικά (από αυτά τα 3 ) είναι stereo αν αγόραζα ας πούμε με λίγα λεφτά μια κάρτα ηχου (5hv2) ή έβρισκα μεταχειρισμένη της Hyperx cloud 2 κάρτα ηχου αξίζει; Διότι δεν μοθ αρέσουν καθόλου τα cloud 2
pirmen56 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δεν ξέρω τίποτα για τα alpha. Αντίθετα για τα cloud 2 ξέρουμε και ότι έχουν κάρτα και ότι είναι δοκιμασμένα και αξίζουν τα λεφτά τους. Για να δεις γενικά τι παίζει από ακουστικά και ποιά παίζουν φλατ ώστε να ακούς καθαρά όλους τους ήχους δες ό,τι υπάρχει σε gaming μάρκα σε αυτό το σάιτ: https://www.rtings.com/headphones/reviews Αυτά είναι τα cloud 2. Ο ήχος τους είναι κοντά στη διακεκομμένη γραμμή(το ιδανικό υποτίθεται) εκτός από μια βουτιά στα 4Khz. Αυτή η βουτιά δυστυχώς επηρεάζει το πόσο καθαρά και ζωντανά ακούγονται footsteps και άλλοι ήχοι. Για να αποφύγεις τέτοια ελαττώματα είτε θα πας στα Revolver της ίδιας εταιρείας, είτε σε αρκετά ποιοτικά ακουστικά των 120€ και πλέον: Και αυτά είναι τα σκουπιδάκια της razer όπου τα ανώτερα μπάσα(η καμπούρα) τα πνίγουν όλα. Για να καταλάβεις τη διαφορά: Εκτός από αυτά πρέπει να δεις και παραμορφώσεις και soundstage και άλλα πράγματα. Αλλά από το frequency response παίρνεις μια γενική ιδέα.
darkman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, roympos1994 είπε Δεν με απασχολούν όλα αυτά εγώ θέλω να είναι καθαρά για pc είναι δεν είναι jack θέλω την καλύτερη ποιότητα ηχου στο να ακούω βήματα με βάση χαρακτηριστικών τα cloud 2 είναι τελευταία εσυ με τι κριτήρια μου λες να πάρω τα cloud 2? Αφου με βαση χαρακτηριστικών τα βλεπεις τελευτεα γιατι ρωτάς ??? παρε αυτα που βλεπεις πρωτα Εγω σου εγραψα τι θα διαλεγα και τι εχω διαλέξει για τον Α Β Γ λογο , θα μπορουσα να σου πω οτι οταν βαζεις ενα σετ 7.1 με ενα που δεν εχει ,και μου λες για FPS game δεν μπαίνουν καν στο ιδιο τσουβαλι Πχ στο battlefield 1 με τα 7.1 ακους ηχους που ουτε ηξερες οτι υπαρχουν αρα να τα βαζεις μαζι με τα Alpha ειναι εξαρχης αστοχη επιλογη.
CyberWolf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, darkman είπε Αφου με βαση χαρακτηριστικών τα βλεπεις τελευτεα γιατι ρωτάς ??? παρε αυτα που βλεπεις πρωτα Εγω σου εγραψα τι θα διαλεγα και τι εχω διαλέξει για τον Α Β Γ λογο , θα μπορουσα να σου πω οτι οταν βαζεις ενα σετ 7.1 με ενα που δεν εχει ,και μου λες για FPS game δεν μπαίνουν καν στο ιδιο τσουβαλι Πχ στο battlefield 1 με τα 7.1 ακους ηχους που ουτε ηξερες οτι υπαρχουν αρα να τα βαζεις μαζι με τα Alpha ειναι εξαρχης αστοχη επιλογη. Ναι απ απλα ξεχνάς ότι όλα τα ακουστικά που έχω επιλέξει είναι stereo καί δεν είναι true 7.1 όποτε άσκοπη δεν είναι απλά θέλω κάποιον που να έχει χρησιμοποιήσει και stereo και virtual 7.1 «ενσωματωμένα» στα ακουστικά ξέρω ότι τα alpha είναι πολύ απλα θέλω γνώμες μπάσο καί με βοηθήσετε περισσότερο.
darkman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, roympos1994 είπε Ναι απ απλα ξεχνάς ότι όλα τα ακουστικά που έχω επιλέξει είναι stereo καί δεν είναι true 7.1 όποτε άσκοπη δεν είναι απλά θέλω κάποιον που να έχει χρησιμοποιήσει και stereo και virtual 7.1 «ενσωματωμένα» στα ακουστικά ξέρω ότι τα alpha είναι πολύ απλα θέλω γνώμες μπάσο καί με βοηθήσετε περισσότερο. Οκ βρες λοιπον εναν που να εχει τα cloud 2 να σου τα βαλει σε stereo και μετα σε 7.1 και μετα θα μου πεις αν ειναι άσκοπο η οχι εγω τα εχω και σου λεω οτι ειναι ασκοπο αν ειδες στο πρώτο μου ποστ σου εγγραψα αυτο " Εχουν 7.1 που στο παιχνιδι λεει πολλα "........... , δεν ειπαμε οτι ειναι και του village center αλλα για δυο ηχεια μονο κανουν την διαφορα ,τωρα απο εκει και περα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα που λενε Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από darkman
CyberWolf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, darkman είπε Οκ βρες λοιπον εναν που να εχει τα cloud 2 να σου τα βαλει σε stereo και μετα σε 7.1 και μετα θα μου πεις αν ειναι άσκοπο η οχι εγω τα εχω και σου λεω οτι ειναι ασκοπο αν ειδες στο πρώτο μου ποστ σου εγγραψα αυτο " Εχουν 7.1 που στο παιχνιδι λεει πολλα "........... , δεν ειπαμε οτι ειναι και του village center αλλα για δυο ηχεια μονο κανουν την διαφορα ,τωρα απο εκει και περα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα που λενε Μάθω το ίδιο πραγμα λέμε απλά λέω επειδή τα cloud 2 δεν μου αρέσουν τόσο όσο τα alpha σε χαρακτηριστικά τα alpha είναι πολύ ανώτερα από τα 2 λέω αν έβαζα μια κάρτα ηχου που θα μου εφτιαζνε virtual 7.1 όπως τα cloud 2 ποσό καλύτερα θα ήταν; Αξίζει να πάρω εξωτερική κάρτα ηχου ή η onboard είναι εξίσου καλή για να ακούω 7.1 αν είναι να πληρώσω πολλά λεφτά φυσικά δεν θα πάω στα alpha.
darkman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, roympos1994 είπε Μάθω το ίδιο πραγμα λέμε απλά λέω επειδή τα cloud 2 δεν μου αρέσουν τόσο όσο τα alpha σε χαρακτηριστικά τα alpha είναι πολύ ανώτερα από τα 2 λέω αν έβαζα μια κάρτα ηχου που θα μου εφτιαζνε virtual 7.1 όπως τα cloud 2 ποσό καλύτερα θα ήταν; Αξίζει να πάρω εξωτερική κάρτα ηχου ή η onboard είναι εξίσου καλή για να ακούω 7.1 αν είναι να πληρώσω πολλά λεφτά φυσικά δεν θα πάω στα alpha. Εδω αλλαζουν τα πραγματα , 1 δεν ξερω αν μπορουν τα alpha να παρουν virtual surround απο την καρτα της motherboard αν μπορουν λογικα πανω κατω τα ιδια με αυτην που εχουν τα cloud 2 θα ειναι, τωρα αμα πας και παρεις και εξωτερικη καρτα ηχου ,εκει φανταζωμαι οσα ποιο πολλα σκασεις τοσο ποιο καλα θα ακους το vs Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από darkman
CyberWolf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, darkman είπε Εδω αλλαζουν τα πραγματα , 1 δεν ξερω αν μπορουν τα alpha να παρουν virtual surround απο την καρτα της motherboard αν μπορουν λογικα πανω κατω τα ιδια με αυτην που εχουν τα cloud 2 θα ειναι, τωρα αμα πας και παρεις και εξωτερικη καρτα ηχου ,εκει φανταζωμαι οσα ποιο πολλα σκασεις τοσο ποιο καλα θα ακους το vs Ας πούμε αξίζει να πάρω τα alpha και μια κάρτα ηχου soundblaster Z που κάνει 60 ευρώ ή να πάω σε αλλά Headset? Έχω. Μιλήσει με Hyperx καίω μου είπαν ότι τα alpha λειτουργούν τέλεια με την κάρτα ηχου των cloud 2 καί των revolver S. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει και αν θα βγάζει τον ίδιο ήχο με κάποια ακουστικά που ήδη έχουν φτιαχτεί με κάρτα ηχου πάνω τους όπως τα cloud 2
darkman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, roympos1994 είπε Ας πούμε αξίζει να πάρω τα alpha και μια κάρτα ηχου soundblaster Z που κάνει 60 ευρώ ή να πάω σε αλλά Headset? Έχω. Μιλήσει με Hyperx καίω μου είπαν ότι τα alpha λειτουργούν τέλεια με την κάρτα ηχου των cloud 2 καί των revolver S. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει και αν θα βγάζει τον ίδιο ήχο με κάποια ακουστικά που ήδη έχουν φτιαχτεί με κάρτα ηχου πάνω τους όπως τα cloud 2 Η λογικη λεει οτι θα ειναι το ιδιο γιατι τι ειναι η καρτα στα cloud 2 ενα τσιπ με τα κουμπια ελενχου πανω και η αλλη πλευρα usb και σε αυτο το συστηματακι κουμπονεις το jack τον cloud 2 που παιζουν στερεο και χωρις αυτο τωρα ποσο καλυτερα θα ειναι με την soundblaster λογικα αν γινετε θα ειναι καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα