Προς το περιεχόμενο

ΕΚΤΥΠΟΤΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ


GP46047

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας ... 

θέλω την γνώμη σας για...

θελω να αγοράσω εναν εκτυπωτή για οικιακή χρήση , θελω να εκτυπώνει έγχρωμες και ασπρόμαυρες σελ.

Κανω γύρο στις 50 με 70 σελ. τον μηνα ( ίσως και λιγότερες) . Θα ειθελα να μπορούσε να υποστήριξη εκτύπωση από δυο υπολογιστές ( τον έναν ασύρματα) 

Ποιον μου προτείνεται στα 50 ευρο  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι φτηνοί hp συνήθως δεν έχουν πρόβλημα με αναγεμισμένα μελάνια.Πριν κανένα μήνα υπήρχε στα 36 ευρώ και ο hp 2135 αλλά τώρα ανέβηκε.Πήρε η κόρη μου πολύ καλές εκτυπώσεις γέμισα με σύριγγα και για πρώτη φορά το έγχρωμο που τελείωσε το οποίο παίρνει αρκετή ποσότητα και εκτυπώνει μια χαρά.Καμία διαφορά με το μαμίσιο.

Για κάποιον που δε θέλει να δίνει τζάμπα χρήματα για μελάνια τον συνιστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι inkjet εκτυπωτές πάσχουν απο τις πολυ αραιές (σε χρονικά διαστήματα) εκτυπώσεις οπου ξερένεται το μελάνι εντός της κεφαλής εκτύπωσης οπότε καλό είναι να δίνουμε μια εκτύπωση κάθε 4-5 μέρες. Άλλες εταιρείες βγάζουν ξεχωριστά από την κεφαλή μελανοδοχεία (EPSON πχ) άλλες βγάζουν τα μελανοδοχεία ενσωματομένα με την κεφαλή (ΗΡ π.χ). Για πολύ αραιές χρονικά εκτυπώσεις προτιμότερο είναι να είναι ενσωματομένη η κεφαλή στο μελανοδοχείο . Αν όπως λες θέλεις 50 -70 εκτυπώσεις το μήνα ήτοι δύο την ημέρα κατα μέσο όρο δεν αξίζει να πάρεις κάποιο ακριβό μοντέλο.  Αν δεν σου είναι απαραίτητο το δικτυακόν της υπόθεσης (wifi) πάρε τον φθηνότερο ΗΡ που θα βρείς , μη δώσεις πάνω από 35 ευρωπαϊκά. Εναλλακτικά μπορεις να  ψάξεις και στις αγγελίες εδώ στο ινσομνια και να βρεις και κάτω από 20 ευρώ και vα κάνεις τη δουλεια σου (και με wifi).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...