patrickdrd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 ας ανοιξω κι εγω δικο μου θεμα, ζηλεψα λοιπον, παρτε δω: https://userstyles.org/styles/153660/insomnia-by-patrickdrd απλο θεματακι, συμμαζεμενο και περιποιημενο, screenshot δεν βαζω, βαριεμαι, οποιος θελει, οποιος δεν θελει, δεν πειραζει, τσαμπα ειναι ετσι κι αλλιως, δεν σας χρεωσα και 20αρικα που λεει ο αλλος αντε βουρ, δοκιμαζετε κι αν δεν σας κανει το πετατε, δεν τρεχει μια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 update κι εμεις, ενημερωστε μεσα απ το stylus, δεν χρειαζεται να ξανακατεβασετε και τσεκαρετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Governor Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μολις το εβαλα και ξεκουραστηκαν τα ματια μου! Περα αποτο ασπρο που το κανει γκρι, εχει κατι αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 βασικα "κοβει" τα γυρω γυρω, πραγματα που τα θεωρουσα/θεωρω ασχετα, μπορεις να ανοιξεις ταυτοχρονα την σελιδα χωρις αυτο ή σε αλλο browser για να δεις τι εχω κοψει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 3:24 ΜΜ, patrickdrd είπε ας ανοιξω κι εγω δικο μου θεμα, ζηλεψα λοιπον, παρτε δω: https://userstyles.org/styles/153660/insomnia-by-patrickdrd απλο θεματακι, συμμαζεμενο και περιποιημενο, screenshot δεν βαζω, βαριεμαι, οποιος θελει, οποιος δεν θελει, δεν πειραζει, τσαμπα ειναι ετσι κι αλλιως, δεν σας χρεωσα και 20αρικα που λεει ο αλλος αντε βουρ, δοκιμαζετε κι αν δεν σας κανει το πετατε, δεν τρεχει μια Πως δουλευει αυτο το μαραφετι ρε παιδια?Πατησα το λινκ,το εκανα Install,αλλα δε βλεπω αλλαγη..Τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 δεν σου έκρυψε ένα σωρό πράγματα αριστερά και πάνω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα