Alchemist` Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, μια ερώτηση: Έχω ένα παλιό αυτοκίνητο 2000cc στην κατοχή μου και λόγω των 660 ευρώ τελών κυκλοφορίας (πολυτέλεια το 27ετών Ι.Χ.) έχω παραδώσει τις πινακίδες απο πέρυσι. Το αυτοκίνητο μπορεί να μην το κινώ αλλά παραμένει περιουσία μου και θέλω να το συντηρήσω. Υπάρχει νόμιμος τρόπος να το μεταφέρω στο συνεργείο? Κάποια π.χ. ειδική άδεια κυκλοφορίας μίας μέρας για την συγκεκριμένη διαδρομή? Το μόνο άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι να πληρώσω οδική βοήθεια/γερανό, αλλά το αφήνω ως έσχατη λύση. Επίσης ξέρω ότι τα συνεργεία τηρούν βιβλία όπου καταγράφουν τις πινακίδες οχημάτων που εισέρχονται, με το δικό μου που δεν διαθέτει πινακίδες τί γινεται? Υπάρχει περίπτωση να δημιουργώ πρόβλημα στο συνεργείο? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Απο το συνεργειο δεν θα εχεις προβλημα ...Πηγαινε το νυχτα και αφησε το εκει για λιγοτερο κινδυνο .Διαλεξε κοντινο συνεργειο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Πρέπει να πας στην εφορία να πάρεις προσωρινή άδεια κυκλοφορίας,το λεγόμενο Μ. https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/163215/adeia-kykloforias-gia-3-meres-ypo-proypotheseis-kai-se-oximata-pou-exoun-katathesei-pinakida 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Το πιο σωστο είναι να φορτωθεί σε οδικη βοηθεια και να μεταφερθει στο συνεργειο, εκτός εάν πάρεις προσωρινη αδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 10ευρω η μέρα , και θελει και ασφαλεια στην καλυτερη αν οχι 1μηνα να βρεις 3 μηνη . παει ψηλα το κόστος . και ο γερανος και αυτος δεν συμφερει . καλυτερα να ερθει ο μαστορας στον χωρο σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Εγώ προσωπικά λόγω κοντινού συνεργείου θα το πήγαινα το βράδυ. 3-4 η ώρα και σιγά μην με καταλαβαινε κανείς, έχει και από πίσω δρόμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 11:50 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε Εγώ προσωπικά λόγω κοντινού συνεργείου θα το πήγαινα το βράδυ. 3-4 η ώρα και σιγά μην με καταλαβαινε κανείς, έχει και από πίσω δρόμους. Μην εισαι γκαντέμης και περασει μπατσικο, αντε να εξηγησεις τι κανεις χαραματα χωρις πινακιδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Αυτο ειναι το λιγοτερο... Σκεψου καποιος σουρωμενος να πεσει πανω σου και εκει που δεν φταις σε τιποτα να βρεις τον μπελα σου απο το πουθενα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 με γερανό μόνο η φυσική παρουσία μηχανικού στο χώρο με τα εργαλεία του. Όλα τα αλλα είναι Ασύμφορα. Το να κνησεις το αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες δε το συζητώ καν. Μόνο οι μαλακες τα κάνουν αυτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Ισως ρυμουλκηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Αν το τσαντίρι είναι κοντά κάνεις ρυμούλκηση. Διαφορετικα ακολουθήστε τα γρσφομενα του Death Lord. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Επισήμως η οποιαδήποτε Οδική Βοήθεια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια Νόμου να μεταφέρει όχημα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας. Επίσης κανονικά το Συνεργείο δεν μπορεί να δεχθεί όχημα άνευ Πινακίδων και Αδειας Κυκλοφορίας (Βλ .Βιβλίο Εισερχομένων και τη πιθανότητα έκτακτου ελέγχου). Προσωρινή Αδεια απο την ΔΟΥ, η μόνη λύση εφ' όσον δεν υπάρχει μηχανικός να έρθει στο χώρο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα