jokerdark91 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά... Θέλω να σπάσω ένα router Hol ... επειδή πολλά σαββατοκύριακα δεν είμαι σπίτι κ δεν έχω ιντερνέτ .... Δοκίμασα μέσω κινητού το Greek wpa finder αλλά δεν το σπάει (υποθέτω λογικά έχει αλλάξει ο εργαστηριακός κωδικός μάλλον) μετά κατέβασα το wps wpa tester αλλά θέλει root στο κινητό και μιας κ δεν το έχω κάνει το άφησα...μετά ένας γνωστός μου μου είπε για το WIBR+ το κατέβασα αλλά αργεί πολύ να βρει έναν κωδικό κ δεν μπορώ να περιμένω ολόκληρες ώρες να σπάσει ...έχετε να προτείνετε κάτι πιο γρήγορο?? Το άλλο θέμα είναι ότι ο πάροχος μου (ΟΤΕ) πήρε τηλέφωνο σπίτι και μου είπε αν θέλω με 4€ επιπλέον από το ποσό που πληρώνω τώρα , να έχω οπτικές ίνες ...τι λέτε ? Αξίζει ή όχι?
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Με 4 ευρω επιπλέον και οπτικη ινα σπιτι εγω θα τα εδινα χωρις δεύτερη συζήτηση, οσο για το σπασιμο την κουράζεσαι αδικα δεν γινεται
infin1tyGR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δεν νομίζω οπτική ίνα σπίτι. VDSL θα είναι που το λένε Fiber πλέον.
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 οπτικη ινα ναι δεν παιζει.μαλλον για Vdsl θα σε γυρισουν με +4 ευρω ειτε σε 30/2.5 ειτε 50/5.αξιζει γενικοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα