Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα και καλή χρονιά!

Έχω αρκετά χρόνια να ασχοληθώ με κονσόλες, παίζω  μόνο με το PC. Πριν λίγες  μέρες  ο (μικρός )ξάδερφος  μου  παρήγγειλε το XBOX 360 lite 4GB και πήραμε το πρώτο CD Battlefield 4, το οποίο είχε 2 CD μέσα  για  να  γίνει  η εγκατάσταση. Το  θέμα είναι  πως  δεν  χωράει  στη μνήμη του Xbox  και  να παίξει  χωρίς εγκατάσταση δεν γίνεται  το συγκεκριμένο.

Υπάρχει  κάποια  οικονομική  λύση  να αυξήσω  την μνήμη ένα usb ας πούμε;

Ή και  σε  άλλη περίπτωση να πάρουμε κάποιο άλλο παιχνίδι που να μην χρειάζεται  εγκατάσταση να τρέχει κατευθείαν απο το CD...πχ το GTA V χρειάζεται  εγκατάσταση; ή το pro evolution soccer 2018; 

Ευχαριστώ για το χρονο σας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη χρονια φιλε

Αν θυμαμαι καλα ενα usb θα κανει την δουλεια

Επίσης το GTA 5 χρειάζεται εγκατάσταση ερχεται παλι με δυο cd

Επεξ/σία από Syne500
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το pes δεν θελει εξτρα εγκατασταση.

Μπορεις να βαλεις ενα δικο σου σκληρο αν εχεις με αυτη την θηκη http://www.ebay.com/bhp/xbox-360-hard-drive-case

την οποια βρισκεις και στην ελλαδα. Αν δεν εχεις σκληρο παρε εναν ετοιμο με την θηκη μαζι.

Στη φωτο φαινεται που μπαινει ο δισκος.

maxresdefault.jpg

Επεξ/σία από jeep13
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, jeep13 said:

Το pes δεν θελει εξτρα εγκατασταση.

Μπορεις να βαλεις ενα δικο σου σκληρο αν εχεις με αυτη την θηκη http://www.ebay.com/bhp/xbox-360-hard-drive-case

την οποια βρισκεις και στην ελλαδα. Αν δεν εχεις σκληρο παρε εναν ετοιμο με την θηκη μαζι.

Στη φωτο φαινεται που μπαινει ο δισκος.

Έχω την εντυπωση οτι δνε μπορείς να βάλεις δικό σου δίσκο. Συγκεκριμένα δεν μπορείς να βάλεις όποιον δίσκο θέλεις αλλά μονο μερικές παρτίδες δίσκων (από αυτούς που είχαν τα XBOX και κυκλοφορουσαν αντιστοιχοι στο εμπόριο). Τσέκαρέ το πρώτα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...