kounga Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλή Χρονιά σε όλους! Ηλεκτρική κουβέρτα μετά απο 4 χρόνια δεν ζεσταίνει καλά. Οι αντιστάσεις φαίνεται μεν να ανάβουν ομοιόμορφα σε όλο το πλάτος της κουβέρτας , αλλά μιλάμε για πολύ αναπαίσθητη θερμότητα. Καμιά σχέση με το πως θα έπρεπε να είναι. Μπορώ να τσεκάρω κάτι απο το pad του διακόπτη? Τα μόνα που έχει η μικρή πλακετίτσα του pad , εκτός απο το led on, είναι 2 αντιστάσεις , ένα διοδάκι και κάτι ακόμη σαν διοδάκι που δεν ξέρω ακριβώς τι ειναι. Επίσης, το καλώδιο απο το pad πηγαίνει στην κουβέρτα σε ένα πολύ μικρό κουτάκι , κολήμένο στην κουβέρτα απο οπου ξεκινούν τα καλώδια των αντιστάσεων. Δεν ξέρω αν υπάρχει και κάτι άλλο μέσα σε αυτό το κουτάκι, αν και δεν νομίζω, θα είναι απλά διακλαδωτής. Το κακό είναι οτι δεν έχω πλέον και όργανο , για να μετρήσω κατι.
Curtis76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Αν μπορουσες να δεις ποσο ρευμα τραβαει ισως βγει κανενα συμπερασμα. Παντως γενικα δεν ειναι για να τα πολυσκαλιζεις αυτα. Χαλασε, παρε καλυτερα αλλη. Παντως οπως το περιγραφεις ειναι σαν να μη δουλευουν οι βαθμιδες θερμανσης και απλα δουλευει μονο στη χαμηλη.
kounga Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Curtis76 είπε Αν μπορουσες να δεις ποσο ρευμα τραβαει ισως βγει κανενα συμπερασμα. Παντως γενικα δεν ειναι για να τα πολυσκαλιζεις αυτα. Χαλασε, παρε καλυτερα αλλη. Παντως οπως το περιγραφεις ειναι σαν να μη δουλευουν οι βαθμιδες θερμανσης και απλα δουλευει μονο στη χαμηλη. Oύτε καν στη χαμηλή δεν θεωρείται αυτό που κάνει... Πιο πολύ καίει το λεντάκι του παρά το θερμαντικό καλώδιο εντός της κουβέρτας. Γιατί όμως να την πετάξω ? Την ερώτηση την κάνω στην περίπτωση που σας λεει κατι η βλάβη, όσον αφορά καποιο στοιχείο της πλακέτας. Αν δηλ υπάρχει περίπτωση να χάλασε πχ το διοδάκι, μπορεί να εμφανίσει αυτή την πολύ χαμηλή-ανεπαίσθηση θερμανση? Διότι το μόνο εύκολο είναι να το αλλάξω. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από kounga
Curtis76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, kounga είπε Oύτε καν στη χαμηλή δεν θεωρείται αυτό που κάνει... Πιο πολύ καίει το λεντάκι του παρά το θερμαντικό καλώδιο εντός της κουβέρτας. Γιατί όμως να την πετάξω ? Την ερώτηση την κάνω στην περίπτωση που σας λεει κατι η βλάβη, όσον αφορά καποιο στοιχείο της πλακέτας. Αν δηλ υπάρχει περίπτωση να χάλασε πχ το διοδάκι, μπορεί να εμφανίσει αυτή την πολύ χαμηλή-ανεπαίσθηση θερμανση? Διότι το μόνο εύκολο είναι να το αλλάξω. Γιατι ειναι κουβερτα και οχι μιξερ πχ. Τεσπα αφου δεν εχεις καποιο οργανο να ελεγξεις τη πλακετα πρεπει να τη πας καπου να τη κοιταξουν. Να αλλαξεις κατι επειδη ισως ειναι το ιδιο προβλημα με αλλον χωρις να το επιβεβαιωσει καποιος με πολυμετρο δεν εχει νοημα. ψαξε και εδω fow to fix it και πες μας και εμας τι βρηκες
kounga Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 5:32 ΜΜ, Curtis76 είπε Γιατι ειναι κουβερτα και οχι μιξερ πχ. Τεσπα αφου δεν εχεις καποιο οργανο να ελεγξεις τη πλακετα πρεπει να τη πας καπου να τη κοιταξουν. Να αλλαξεις κατι επειδη ισως ειναι το ιδιο προβλημα με αλλον χωρις να το επιβεβαιωσει καποιος με πολυμετρο δεν εχει νοημα. ψαξε και εδω fow to fix it και πες μας και εμας τι βρηκες Οταν μιλάμε για ένα site με επισκεψιμότητα ούτε το 1% του insomnia, δεν νομίζω... Μπορεί να εξειδικεύεται σε τέτοια θέματα, αλλά το δοκίμασα παλαιότερα και δεν ...
mobile_32 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Είχε δυο ηλεκτρικά υποστρώματα, είχα να τα χρησιμοποιήσω περίπου 2 χρονια. Τα εβαλα σήμερα σε λειτουργία και μου παρουσίασαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.νεβγαζαν μια ανεπαίσθητη θέρμανσης....μα χάλασαν και τα δυο με το ίδιο πρόβλημα ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα