Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το MicroWorldsPro Ελληνικη Εκδοση Ο γιος μου κάνει κάποιες εργασίες για το σχολείο του στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ενώ λοιπόν γραφει στο κεντρο εντολων στο περιβαλλον του MicroWorldsPro κάποιες εντολές (πχ ΔΕΙΞΕ 5 + 12) και είναι όλα καλά , όταν τις αποθηκεύει αυτές τις εργασίες και πάει μετά να τις ξανα-ανοίξει, στο Κέντρο εντολών δεν βλέπει τίποτα, είναι κενό (γκρι). Δηλαδή δεν βλέπει καμία από τις εντολές που πριν είχε γράψει. Κάνει κάτι λάθος; Εγώ δυστυχώς δεν έχω ιδέα πώς αυτό το πρόγραμμα δουλεύει.... Πρέπει αυτές τις εργασίες να τις αποθηκεύσει σε ένα usb stick και να τις δώσει στο σχολείο. Αφού έχει γράψει εντολές, γιατί όταν κάνει αποθήκευση μετά εξαφανίζονται; Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα σχετικά, θα μας βοηθούσε..
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Έχω να το χρησιμοποιήσω από το γυμνάσιο και εγώ. Γιατί δεν γράφει τις εντολές σε ένα txt και να τις κάνει copy paste στο πρόγραμμα;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Το πρόβλημα που έχω είναι όταν πάω να κάνω άνοιγμα της αποθηκευμένης εργασίας, ότι σβήνονται τα πάντα( ή τουλάχιστον δεν φαίνονται για κάποιον λόγο.). Οχι όταν γραφω τις εντολές. Ο γιος μου είχε κάνει αποθήκευση σε περίπου 10 εργασίες στο MicroWorldsPro σε εναν φακελο στο desktop. Και πριν τις βάλει στο usb για να τις δώσει στον καθηγητή του , τις ξανα είδε και είδε ότι απλά δεν υπάρχει τίποτα. Επισυνάπτω μια από τις εργασίες. ΕΡΓΑΣΙΑ.mw2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα