stelios9 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα αντεπιζω καποιο προβλημα με την ταχυτητα του ιντερνετ τις τελευταιες μερες. συνδεομαι τωρα απο το σταθερο υπολογιστη ωστοσο εγω δεν αντιμετοπιζω καποιο προβλημα στη ταχυτητα αλλα οι αλλες συσκευες που ειναι συνδεδεμενες στο ιδιο δικτυο οπως δυο κινητα και ενα λαπτοπ στα οποια παρατηρειται μια αργη ταχυτητα. υπαρχει καποια ρυθμιση για λυθει το προβλημα? θελει καποια ρυθμιση το antivirus του σταθερου η απο το ρουτερ ειναι το προβλημα?
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 αν ειναι με wifi μπορει να ειναι θεμα channel.παντα δοκιμες με καλωσιο να δουμε αν ειναι ενταξει και μετα δοκιμες με wireless.εκτος αν καποιος κατεβαζει τιποτα αβερτα η εχει και κανας γειτονας τον κωδικο και τρωει bandwidth
stelios9 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, poulinos είπε αν ειναι με wifi μπορει να ειναι θεμα channel.παντα δοκιμες με καλωσιο να δουμε αν ειναι ενταξει και μετα δοκιμες με wireless.εκτος αν καποιος κατεβαζει τιποτα αβερτα η εχει και κανας γειτονας τον κωδικο και τρωει bandwidth το προβλημα το εχουν τα δυο κινητα και το λαπτοπ που συνδεονται με wireless εκει παρατηρειται μια αργη ταχυτητα. εγω στο σταθερο ειμαι μια χαρα. οσο για τον κωδικο τον εχω αλλαξει δεν κλεβει καποιος.
stelios9 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, stelios9 είπε το προβλημα το εχουν τα δυο κινητα και το λαπτοπ που συνδεονται με wireless εκει παρατηρειται μια αργη ταχυτητα. εγω στο σταθερο ειμαι μια χαρα. οσο για τον κωδικο τον εχω αλλαξει δεν κλεβει καποιος. παιζει μηπως ρολο το δικτυο αν ειναι δημοσιο η οικιακο?
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 On 3/1/2018 at 10:27 PM, stelios9 said: το προβλημα το εχουν τα δυο κινητα και το λαπτοπ που συνδεονται με wireless εκει παρατηρειται μια αργη ταχυτητα. εγω στο σταθερο ειμαι μια χαρα. οσο για τον κωδικο τον εχω αλλαξει δεν κλεβει καποιος. On 3/1/2018 at 10:28 PM, stelios9 said: παιζει μηπως ρολο το δικτυο αν ειναι δημοσιο η οικιακο? οχι δεν παιζει ρολο αν εισαι δημοσιο η ιδωτικο.τωρα μπορει να φταιει το Channel και να θελει αλλο μπορει γενικως το ασυρματο του ρουτερ να ειναι για πεταμα αν ειναι κανα zte μπορει να θελει να βαλεις το channel width απο τα 40 στο 20 για να ειναι πιο σταθερο η αν ειναι μακρυα το ρουτερ ή σε καμια γωνία η χωμένο πουθενα να το βγαλεις απο εκει και να το βαλεις σε ενα καλυτερο σημειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα