Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, harpop είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Σκέφτηκα και εγώ να πάρω κανένα ICO και μου άρεσε αυτό: https://crycash.io/

Μπορεί κανείς με περισσότερη εμπειρία να με φωτίσει λίγο.

1. Λέει να εισάγω την διεύθυνση μου από το ETH WALLET - ΟΚ το κατάλαβα

2. Λέει να τους στείλω όσα ethereum θέλω να κάνω contribute - ΟΚ το κατάλαβα

3. Λέει "CRC tokens will be sent to your ETH wallet after 6 confirmations in the blockchain." - Τι εννοεί;

Πώς θα στείλει CRC tokens σε ethereum wallet ?

Άντε και προχώρησα στην αγορά του crycash, μετά θα υπάρχει σε κάποιο exchange αν θέλω κάποτε να πουλήσω ?

Ευχαριστώ.

crycash.jpg

ωραίο φαίνεται σαν πρώτη ματιά, θέλω και γω να επενδύσω σε αυτό αλλά δεν έχω eth δυστυχώς.. εάν ψήνεται κανείς από δω να μου πουλήσει περιμένω πμ 

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά τα περισσότερα από τα νομίσματα που πάτε να αγοράσετε είναι μούφες. Μην βάλετε πολλά λεφτά γιατί η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να τα χάσετε τελείως.

Δημοσ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ένα άλλο κρυπτονόμισμα (δηλαδή αυτό το cryocash) θα προστεθεί σε ένα ethereum wallet.

Τέλος πάντων ούτως αλλιώς λίγα θα βάλω. Έτσι για να δω τι θα γίνει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Lelouch είπε

Παιδιά τα περισσότερα από τα νομίσματα που πάτε να αγοράσετε είναι μούφες. Μην βάλετε πολλά λεφτά γιατί η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να τα χάσετε τελείως.

Στα πολύ μικρά 5 10 ευρώ αρκούν. 10 ευρώ σε ένα πολύ μικρό όπως το cyder του φίλου θα σου έφερνε 400 χιλιάρικα. Άσχημα είναι? 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, harpop είπε

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ένα άλλο κρυπτονόμισμα (δηλαδή αυτό το cryocash) θα προστεθεί σε ένα ethereum wallet.

Το eth δεν ειναι απλα κρυπτονομισμα αλλα ολοκληρη πλατφορμα. Σου επιτρεπει να κανεις issue δικα σου tokens (πληρωνοντας σε eth για το τρεξιμο του smart contract) τα οποια μετα μπορεις να δωσεις οπου θες, εντος του eth chain φυσικα. Ολα τα fees φυσικα συνεχιζουν να πληρωνονται σε eth

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bspus είπε

Το eth δεν ειναι απλα κρυπτονομισμα αλλα ολοκληρη πλατφορμα. Σου επιτρεπει να κανεις issue δικα σου tokens (πληρωνοντας σε eth για το τρεξιμο του smart contract) τα οποια μετα μπορεις να δωσεις οπου θες, εντος του eth chain φυσικα. Ολα τα fees φυσικα συνεχιζουν να πληρωνονται σε eth

Ευχαριστώ φίλε Bspus.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zanskou είπε

Κανένα σοβαρό ανταλλακτήριο έχεις βρει ;

C cex αυτή στιγμή μια χαρά είναι. Θα μπει και σε άλλα ας μην βιαζόμαστε. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, harpop είπε

φίλε μου πρέπει να κάνεις συγκεκριμένη διαδικασία μεσω του myetherwallet να κανεις register το ico στο λογαριασμό etherium σου αφού παρεις τα private keys από το Ico και στην συνέχεια θα φαίνονται στο λογαριασμό σου στην ουσία το ico είναι συνδεδεμένο με smartcontract με το etherium γενικά απλά εσύ πρέπει να το κάνεις register με ένα private key Που θα σου δώσει το ico το οποίο θα το προσθέσεις σαν υποπορτοφόλι στην etherium adress του wallet σου λογικά θα έχει οδηγίες στη σελίδα του ico βήμα βήμα 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, zanskou είπε

γιατί όχι μέσω revolut ;

Τωρα εψαχνα τι ειναι το revolut με αφορμη το post σου. Πολυ ενδιαφερον.

Visa/Mastercard εντος ΕΕ την οποια μπορεις να φορτωσεις ειτε με fiat ειτε με crypto. Σου επιτρεπει να στειλεις και εμβασματα σε οποιοδηποτε τραπεζικο λογαριασμο εντος ΕΕ.

Την εχει χρησιμοποιησει κανεις να πει εντυπωσεις?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xDante είπε

φίλε μου πρέπει να κάνεις συγκεκριμένη διαδικασία μεσω του myetherwallet να κανεις register το ico στο λογαριασμό etherium σου αφού παρεις τα private keys από το Ico και στην συνέχεια θα φαίνονται στο λογαριασμό σου στην ουσία το ico είναι συνδεδεμένο με smartcontract με το etherium γενικά απλά εσύ πρέπει να το κάνεις register με ένα private key Που θα σου δώσει το ico το οποίο θα το προσθέσεις σαν υποπορτοφόλι στην etherium adress του wallet σου λογικά θα έχει οδηγίες στη σελίδα του ico βήμα βήμα 

Δεν βρίσκω πουθενά οδηγίες στο website τους αλλά θα το ψάξω κι άλλο. Σε ευχαριστώ για τις επιπλέον πληροφορίες.

Δημοσ.

Η revolut είμαι κορυφή. Αλλά με 2000 το μήνα να βγάλεις από ΑΤΜ δεν γίνεται δουλειά. Δεν φαίνονται κάπου τα χρήματα πάντως. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Heybro είπε

Καλα τι λες τωρα εννοειται μην το συζητας ουτε για πλακα. Οπως ειπα καλοφαγωτα και μακαρι οσοι ειμαστε σε αυτο το τοπικ τελος 2018-2019 να ειμαστε με μια lambo εξω απο τα σπιτια μας. 

Πραγματικα ευχομαι να συμβει αυτο αλλα η λογικη μου το αποκλειει.

Πιο απλα, αμα φταναμε ΟΛΟΙ σ'αυτο το σημειο, θα θελαμε να ρευστοποιησουμε τα κερδη μας και αυτο σημαινει απλα μεγαλη καθοδο στις τιμες.

Και επειδη προφανως δεν ανηκουμε στο τοπ (πχ οι αμερικανοι βαζουν για πλακα 20.000-30.000 δολλαρια ενω εμεις 200-300 ευρω :P ) , θα μας προλαβουν αλλοι. Γι'αυτο αμφιβαλλω. Μου ειναι παραλογο ο μισος πλανητης να πλουτιζει ετσι απλα. 

Τι γνωμη εχετε γι'αυτο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...