Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lelouch είπε

Δεν βλέπω να έχει ανέβει πουθενά το cyder τόσο πολύ. Η πιο χαμηλή τιμή του cyder ήταν 0.000118.

Μπηκε στο coinmarketcap αρχες Σεπτεμβριου. Αν τα εχει απο ιουλιο που ξεκινησε η τιμη του επαιζε εκει οποτε η αποδοση ειναι x40000 κοντα. 

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα hardware wallet να τα βαλεις εκει σε cold storage και μελετας την επομενη κινηση σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, moumias είπε

Δολλαρια λεω εγω...εσυ λες σε btc...

Για usd μιλαω ρε συ

https://coinmarketcap.com/currencies/cyder/historical-data/?start=20130428&end=20180114

Απλα το νομισμα μπηκε σεπτεμβριο στο coinmakretcap πριν ηταν φθηνοτερο. Εδιναν 95χιλιαδες coins τσαμπα καθε μερα. 19χιλιαδες αξιζουν σημερα. Παντως το total supply ειναι μονο 80εκατομμυρια. Πιστευω θα παει πανω απο 1 ευρω στο νερο. Μηπως επρεπε να αφησεις λιγα μεσα?

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.

Εβγαλα απο το πουθενα λεφτα...ξεχρεωμα λογαριασμων,φτιαξιμο σπιτιου,καλοκαιρινο ταξιδι και τα αλλα στην ακρη με το καλο..μην ειμαστε και πλεονεκτες.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, moumias είπε

Εβγαλα απο το πουθενα λεφτα...ξεχρεωμα λογαριασμων,φτιαξιμο σπιτιου,καλοκαιρινο ταξιδι και τα αλλα στην ακρη με το καλο..μην ειμαστε και πλεονεκτες.

Καλα τι λες τωρα εννοειται μην το συζητας ουτε για πλακα. Οπως ειπα καλοφαγωτα και μακαρι οσοι ειμαστε σε αυτο το τοπικ τελος 2018-2019 να ειμαστε με μια lambo εξω απο τα σπιτια μας. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Σκέφτηκα και εγώ να πάρω κανένα ICO και μου άρεσε αυτό: https://crycash.io/

Μπορεί κανείς με περισσότερη εμπειρία να με φωτίσει λίγο.

1. Λέει να εισάγω την διεύθυνση μου από το ETH WALLET - ΟΚ το κατάλαβα

2. Λέει να τους στείλω όσα ethereum θέλω να κάνω contribute - ΟΚ το κατάλαβα

3. Λέει "CRC tokens will be sent to your ETH wallet after 6 confirmations in the blockchain." - Τι εννοεί;

Πώς θα στείλει CRC tokens σε ethereum wallet ?

Άντε και προχώρησα στην αγορά του crycash, μετά θα υπάρχει σε κάποιο exchange αν θέλω κάποτε να πουλήσω ?

Ευχαριστώ.

crycash.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Αποθηκευονται εκει τα συγκεκριμενα ico.Μολις γινουν 6 επιβεβαιωσεις θα φανουν στο balance.

Αν καταθεσεις eth στο ico, μετα μπορεις να τα τραβηξεις πριν βγει στον αερα/ανταλλακτηριο; 

Σκεφτομαι να ριξω μερικα στο chrysos και στο titanium.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Predatorkill είπε

Αν καταθεσεις eth στο ico, μετα μπορεις να τα τραβηξεις πριν βγει στον αερα/ανταλλακτηριο; 

Σκεφτομαι να ριξω μερικα στο chrysos και στο titanium.

Τα ico πανε σε ethereum πορτοφολι. Να τα τραβηξεις να τα πας που? Μιας και δεν υπαρχει καποιο ανταλακτηριο. Λογικα περιμενεις δεν ξερω να σου απαντησω σιγουρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...