ADHD Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Zio σε βλεπω θες να συμμετέχεις στα πάντα, καθε shitcoin, mining, ICOs κτλπ. Φιλικη συμβουλη DYOR μην αγοραζεις οτι shitcoin λεει ο καθένας ακομα και αν κανουν pump ειναι risky και προσπαθησε να βγαζεις σιγα σιγα btc profits σε cold storage. Ολα αυτα εμπεριέχουν τεραστιο ρισκο.. 3
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε Τοτε μπορεις μονο να δεις αν σε συμφερει σαν επενδυση και να υπολογισεις και ποτε θα κανεις αποσβεση. Ψάχνω και το cloud mining λίγο.
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Heybro είπε Εγώ πάντως σκέφτομαι και για ηλιακό πάνελ να εξαλείψω τελείως την κατανάλωση ρεύματος. Να έχω 3 κάρτες να βγάζουν 4 κατοστάρικα το μήνα. Κάπου έχει πάρει το μάτι μου ότι δε συμφέρει, ψαξ'το όμως! 7 λεπτά πριν, ADHD είπε Zio σε βλεπω θες να συμμετέχεις στα πάντα, καθε shitcoin, mining, ICOs κτλπ. Φιλικη συμβουλη DYOR μην αγοραζεις οτι shitcoin λεει ο καθένας ακομα και αν κανουν pump ειναι risky και προσπαθησε να βγαζεις σιγα σιγα btc profits σε cold storage. Ολα αυτα εμπεριέχουν τεραστιο ρισκο.. Έχεις δίκιο, μάλλον πρέπει να συμμαζευτώ λίγο! Είναι ο ενθουσιασμός
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Κάπου έχει πάρει το μάτι μου ότι δε συμφέρει, ψαξ'το όμως! Έχεις δίκιο, μάλλον πρέπει να συμμαζευτώ λίγο! Είναι ο ενθουσιασμός Για ένα πάνελ λέω θα έχω πάνω μόνο τον υπολογιστή πάνω. Δεν έχω δει τιμές απλά σαν ιδέα φαίνεται καλή.
GoS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Έπειδη αναφέρθηκε πριν για μεταφορά σε dodge απο κρακεν, εχω μερικά btc εκεί <200€ και θέλω να τα σπάσω σε cryptopia και ku για να παίξω με κανα shitcoin. Τωρα που εχει δωρεάν fee το kraken δεν αξίζει να τα στείλω απευθείας σε άλλο ανταλλακτήριο ;; Εννοώ σαν btc και όχι σαν dodge
V3NDETTA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Για πιο μικρά επέτρεψε μου να κάνω μια έρευνα και θα σου απαντήσω αργότερα. Πάντως με το mining του zcash την έχω καταβρει. Σίγουρα 4.5 ευρώ τη μέρα και περίπου 140-150 ευρώ το μήνα. Τα 30 είναι ρεύμα μένουν 100-120 κοντά. Στους 4 μήνες έχω βγάλει μια ακόμα καρτα 400 ευρώ δωρεάν. Το Kraken δέχεται απευθείας zcash οπότε γλιτώνω και την προμήθεια του bitcoin οπότε κρατάνε μόνο τα 3 ευρώ του εμβάσματος στην εθνική. Για να δούμε. Εννοείται εχω και τα υπόλοιπα να κάθονται στα πορτοφόλια. Ταυτόχρονα minarw και bbp η crepcoin με τον επεξεργαστή οπότε βγαίνει και από εκεί ένα 50αρικο+ το μήνα ακόμα. Σε ένα χρόνο θα βγάλω τα 2k του υπολογιστή συν το ρεύμα αρκεί να κρατηθούν οι τιμές. Αν πάνε παραπάνω ακόμα καλύτερα. Not bad ένα καλό εισόδημα το χρόνο από το πουθενά και όπως σκέφτομαι να βάλω ακόμα μια 1070ti θ διπλασιαστεί οπότε πάμε στα 3k κοντά. Έχεις κάποιο λινκ για το zcash??
GiwrgosP- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, GoS είπε Έπειδη αναφέρθηκε πριν για μεταφορά σε dodge απο κρακεν, εχω μερικά btc εκεί <200€ και θέλω να τα σπάσω σε cryptopia και ku για να παίξω με κανα shitcoin. Τωρα που εχει δωρεάν fee το kraken δεν αξίζει να τα στείλω απευθείας σε άλλο ανταλλακτήριο ;; Εννοώ σαν btc και όχι σαν dodge Εχω την εντυπωση οτι το δωρεαν fee αναφερεται στο fee μετατροπης ενος νομισματος σε ενα αλλο.
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, GoS είπε Έπειδη αναφέρθηκε πριν για μεταφορά σε dodge απο κρακεν, εχω μερικά btc εκεί <200€ και θέλω να τα σπάσω σε cryptopia και ku για να παίξω με κανα shitcoin. Τωρα που εχει δωρεάν fee το kraken δεν αξίζει να τα στείλω απευθείας σε άλλο ανταλλακτήριο ;; Εννοώ σαν btc και όχι σαν dodge Εφόσον είναι free αξίζει ναι 2 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Έχεις κάποιο λινκ για το zcash?? Για mining η απλά σελίδα? Δες στο coinmarketcap.com
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Heybro είπε Για ένα πάνελ λέω θα έχω πάνω μόνο τον υπολογιστή πάνω. Δεν έχω δει τιμές απλά σαν ιδέα φαίνεται καλή. Ψάξε πρέπει να το έχουν ψάξει κι άλλοι! Αν δεν κάνω λάθος δε συμφέρει, το είχα δει βιαστικά.
Sartiv Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, giannis808 είπε Εγω παντως την εκανα την επενδυση! Μια 570 παρηγγειλα προχτες και μια ακομα σε καμια 10αρια μερες. Παω για σοβαρο etn mining Θα ανεβει πολυ συντομα ομως το diff και πιθανοατατα θα κανουμε κατι αλλο mining με μεγαλυτερο profit. 31 λεπτά πριν, Heybro είπε Εγώ πάντως σκέφτομαι και για ηλιακό πάνελ να εξαλείψω τελείως την κατανάλωση ρεύματος. Να έχω 3 κάρτες να βγάζουν 4 κατοστάρικα το μήνα. ακομα και το ηλιακο πανελ εχει τα εξοδα του
V3NDETTA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, Heybro είπε Εφόσον είναι free αξίζει ναι Για mining η απλά σελίδα? Δες στο coinmarketcap.com Για mining
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Για mining Εδω εισαι: https://zec.nanopool.org/ Χθες με πληρωσε μολις συμπληρωσα τα πρωτα 0.01zec. 6 ευρω κοντα. 9 λεπτά πριν, Sartiv είπε Θα ανεβει πολυ συντομα ομως το diff και πιθανοατατα θα κανουμε κατι αλλο mining με μεγαλυτερο profit. ακομα και το ηλιακο πανελ εχει τα εξοδα του Η μπαταρια ειναι το ακριβο κομματι καθε ποτε θελει αλλαγμα? Λεμε για 10kw γυρω στα 7χιλιαρικα κραταει ολο το σπιτι και να πουλαμε και τη δεη. Επεσαν αρκετα οι τιμες πριν λιγα χρονια το ιδιο ηθελε 30 χιλιαρικα για να το βαλεις. 1
V3NDETTA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, Heybro είπε Εδω εισαι: https://zec.nanopool.org/ Χθες με πληρωσε μολις συμπληρωσα τα πρωτα 0.01zec. 6 ευρω κοντα. Η μπαταρια ειναι το ακριβο κομματι καθε ποτε θελει αλλαγμα? Λεμε για 10kw γυρω στα 7χιλιαρικα κραταει ολο το σπιτι και να πουλαμε και τη δεη. Επεσαν αρκετα οι τιμες πριν λιγα χρονια το ιδιο ηθελε 30 χιλιαρικα για να το βαλεις. Μπορείς λίγο να με καθοδηγήσεις στο τι πρέπει να κάνω για το mining ???
giannis808 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, Sartiv είπε Θα ανεβει πολυ συντομα ομως το diff και πιθανοατατα θα κανουμε κατι αλλο mining με μεγαλυτερο profit. ακομα και το ηλιακο πανελ εχει τα εξοδα του Θα ανέβει όμως και η τιμή. Σε αυτό πιστεύω, να μαζέψω γρήγορα κάποια etn και συνεχίζοντας να ανεβαίνει η τιμή
Praetorianos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Μπορείς λίγο να με καθοδηγήσεις στο τι πρέπει να κάνω για το mining ??? Παιδιά, μήπως θα ήταν καλύτερο να πάτε στο dedicated thread για mining ή να φτιάξετε ένα καινούριο για να τα πείτε? Είναι λιγο τεχνικό κομμάτι, μπαίνει ο άλλος να διαβάσει καμιά είδηση ή κανα ICO και διαβάζει για ηλιακά κάτοπτρα, hashrates και κάρτες γραφικών. Νομίζω και σας θα βόλευε καλύτερα γιατί γίνονται παράλληλες συζητήσεις έτσι. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις