xDante Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Το κρακεν μην το πολυκραζετε γιατι είναι το λιγοτερο "βυθισμενο"στο βούρκο και στα shitcoins μπορεί απο site να είναι για κλάματα και αργο αλλά τι support τους είναι αρκετά καλό. 1
fastnq2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, xDante είπε Επειδή έχει τύχει σε φιλο μου on hold βάζουν όταν δεν συμφωνεί το όνομα και επώνυμο του λογαριασμού με ρα στοιχεία στο κρακεν αν διαβάσεις καλά τους όρους κατάθεσης το αναφέρει γιαστειλε μνμ στο support είναι και ένας έλληνας απ οτι ξέρω και βοηθάει. Ειναι στο ονομα μου και ο λογαριασμος κρακεν και της τραπεζας.Εγω κανει απειρες καταθεσεις και αναληψεις σε αυτον τον λογαριασμο ακριβως γιατι ειναι ο μονος που ειμαι εγω πρωτος (και μονος)δικαιουχος.Θα μιλησω με support.Ευχαριστω
zanskou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Heybro είπε Σε pool πάντα. Τα βάζω στο πορτοφόλι δεν έχω κάνει ακόμα trade περιμένω να ανέβουν έχει μέλλον το bbp. Τελευταία σταμάτησα το mining στο biblepay γιατί με ανέβαζε πολύ τη θερμοκρασία του επεξεργαστή για κάποιο λόγο ενώ στο crepcoin με ίδια threads έχω 45 με 50 βαθμούς max. σε ποιο pool αν επιτρέπεται ;
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, zanskou είπε σε ποιο pool αν επιτρέπεται ; Εδω είσαι https://pool.biblepay.org Πιάνω κάπου 5000hash με 6 threads στον 8700k.
WelcomeW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μάγκες πώς μπορώ να ξέρω αν κάποιο πρόγραμμα κανείς mining στα κρυφά στο pc? Εδώ μεγάλες εφαρμογές (μΤορεντ) αποδείχθηκε ότι ενσωματώνουν bc mining, δεν θα έχουν οι μικρές!;... Σε λίγα χρόνια πολλά προγράμματα θα έχουν mining στα κρυφά.
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, Xero1991 είπε Ερώτηση(αν έχει αναφερθεί σόρρυ δεν λειτουργεί το First Unread message ) Για να μεταφέρω στο bluetrade, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος? Από ότι βλέπω κάνει exchange μόνο με BTC, άρα πρέπει αναγκαστικά να του δώσω BTC? Thanks! Δεν κάνει μόνο με btc, εγώ με doge έκανα. 21 λεπτά πριν, Heybro είπε Διαβάζω πολλά προβλήματα με το Kraken τα οποία δεν έχω συναντήσει. Έκανα verification τον Αύγουστο σε 1 μέρα. Πριν κάνα μηνα έστειλα btc σε 10 λεπτά τα έκανα ευρώ και σε 8 ώρες τα είχα στην τράπεζα μου ζεστά ζεστά. Κανένα πρόβλημα τι να πω. Κι εγώ δεν είχα κάποιο θέμα με το kraken, εκτός που πέφτει συχνά δηλαδή. Αλλά στις συναλλαγές όλα οκ μέχρι τώρα. Ωραίος με το mining, με ενδιαφέρει κι εμένα αλλά πρέπει να στήσω υπολογιστή από την αρχή και δε λέει... 1
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Δεν κάνει μόνο με btc, εγώ με doge έκανα. Κι εγώ δεν είχα κάποιο θέμα με το kraken, εκτός που πέφτει συχνά δηλαδή. Αλλά στις συναλλαγές όλα οκ μέχρι τώρα. Ωραίος με το mining, με ενδιαφέρει κι εμένα αλλά πρέπει να στήσω υπολογιστή από την αρχή και δε λέει... Ο υπολογιστής θα βγει σε ένα χρόνο. Μπορείς με έναν επεξεργαστή του 50αρικου να πάρεις 2 καλές κάρτες στα 300 ευρώ και με 700 800 να βγάζεις πάνω από 2k το χρόνο. Εγώ έδωσα 2k για τον υπολογιστή αλλά δεν τον πήρα για mining αλλά για Gaming άσχετα που τώρα λιώνει στο mining. 1
MySql Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xDante είπε Παίδες προσοχή με τα λεγόμενα "άγνωστα" altcoins μην βαζετε λεφτά τα οποία δεν μπορείτε να χάσετε ψαξτε για σοβαρά νομίσματα εκεί εξω για μακροχρόνιο trading επίσης να γνωρίζετε οτι U.S.based πχ bittrex ανταλακτηρια ηδη αρχίζουν οι κανονισμοί γι αυτά και θα πεσει μεγάλο πετσοκομα εκτός απο market shock όταν ανακοινωθεί θα κλειδώσουν αρκετά νομίσματα και θα παγώσουν πολλά πορτοφόλια στις αγορες .. Η Ευρώπη συνήθως είναι ποιο αργή στις αποφάσεις αλλά αναμένεται και εκείνη να ακολουθήσει τις ρυθμίσεις παντα προπομποί είναι η Κορέα (bithumb) και η Ιαπωνία η Κίνα ηδη ξεκίνησε να έχετε τις επενδύσεις σας πάντα εκεί που έχετε 100% έλεγχο των κλειδιών σας για να μην κλαίτε μετα αν συμβούν περιστατικά τύπου mtGox για όσο θα συμβαίνει αυτό θα δούνε μεγάλη άνθιση τα DEX (αποκεντρωμένες αγορες οι οποίες βασίζονται στο blockchain (Waves,NXt,Ardor,Bit shares)ταυτόχρονα το fud θα παρασύρει ολες τις τιμες προς τα κάτω δραματικά μπορεί να δουμε πχ τιμή bitcoin στα 2000 να γνωρίζετε και να είστε προετοιμασμένοι για το χειροτερο γιατί το 2018 μαζί με το μεγαλο μπαμ που θα γίνει και το black swan effect που είναι σε εξέλιξη θα έχουμε και ενα big collapse της αγοράς συνολικά το νου σας και καλά trades Σε κάποια μπορεί να πέσεις μέσα αλλά με τον τρόπο που τα λες στο τσακ είμαι να τα τραβήξω όλα... μόνο τον Αρμαγεδών ξέχασες 1 ώρα πριν, fastnq2 είπε Ειναι στο ονομα μου και ο λογαριασμος κρακεν και της τραπεζας.Εγω κανει απειρες καταθεσεις και αναληψεις σε αυτον τον λογαριασμο ακριβως γιατι ειναι ο μονος που ειμαι εγω πρωτος (και μονος)δικαιουχος.Θα μιλησω με support.Ευχαριστω Ρε παιδιά μην ασχολείστε με το Kraken να πω ότι είναι πρώτη φορά; Το έχουν τερματίσει το θέμα το cryptopia πιο σταθερό και αξιόπιστο το θεωρώ. Τα πράγματα είναι απλά SEPA ή Κάρτα --> Coinbase --> GDAX --> Binance ή Bittrex Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από MySql 2
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Το eko που ανέφερε ο Avatar χθες τα πάει εξαιρετικά! Μπήκε κανείς άλλος; 1
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 55 λεπτά πριν, Heybro είπε Ο υπολογιστής θα βγει σε ένα χρόνο. Μπορείς με έναν επεξεργαστή του 50αρικου να πάρεις 2 καλές κάρτες στα 300 ευρώ και με 700 800 να βγάζεις πάνω από 2k το χρόνο. Εγώ έδωσα 2k για τον υπολογιστή αλλά δεν τον πήρα για mining αλλά για Gaming άσχετα που τώρα λιώνει στο mining. Έτσι είναι, αλλά μετά σκέφτεσαι να τα δώσεις για pc ή απευθείας για νομίσματα;
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Έτσι είναι, αλλά μετά σκέφτεσαι να τα δώσεις για pc ή απευθείας για νομίσματα; Ο υπολογιστής θα σου μείνει ρε συ. Εγώ τον λιώνω και σε gaming κτλ κάνεις τα πάντα.
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Heybro είπε Ο υπολογιστής θα σου μείνει ρε συ. Εγώ τον λιώνω και σε gaming κτλ κάνεις τα πάντα. Καλύπτομαι με ένα λάπτοπάκι που έχω, δεν χρειάζομαι δυνατό υπολογιστή αυτή τη στιγμη όμως, γι'αυτό το σκέφτομαι. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από zio10
giannis808 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Καλύπτομαι με ένα λάπτοπ άξιος που έχω, δεν χρειάζομαι δυνατό υπολογιστή αυτή τη στιγμη όμως, γι'αυτό το σκέφτομαι. Εγω παντως την εκανα την επενδυση! Μια 570 παρηγγειλα προχτες και μια ακομα σε καμια 10αρια μερες. Παω για σοβαρο etn mining 1
GiwrgosP- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Καλύπτομαι με ένα λάπτοπ άξιος που έχω, δεν χρειάζομαι δυνατό υπολογιστή αυτή τη στιγμη όμως, γι'αυτό το σκέφτομαι. Τοτε μπορεις μονο να δεις αν σε συμφερει σαν επενδυση και να υπολογισεις και ποτε θα κανεις αποσβεση. 1
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Εγώ πάντως σκέφτομαι και για ηλιακό πάνελ να εξαλείψω τελείως την κατανάλωση ρεύματος. Να έχω 3 κάρτες να βγάζουν 4 κατοστάρικα το μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις