thomasG4 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Η ηλιθιότητα του crypto market σε μια εικόνα. Με το ηλιθιότητα δεν εννοώ τους μικρούς επενδυτές, αλλά whales που χειραγωγούν την αγορά όποτε τους καπνίσει. Όταν οι μικρο επενδυτές είδαν ότι δεν ανέβηκε η τιμή τότε λογικό είναι να μην ακολουθήσουν. Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία μεταφοράς χρήματος στο κόσμο (Moneygram*) ανακοινώνει ότι θα δοκιμάσει το XRP για συναλλαγές και μετά απο ένα μικρό pump μισής ώρας, άρχισε να πέφτει και απλά σταθεροποιήθηκε η τιμή. Άμα γινόταν το ίδιο στο Ethereum τώρα θα είχε πάει στα 3 χιλιάρικα. *= Μέχρι και η τράπεζα Πειραιώς έχει επιλογή να στέλνεις λεφτά με τη Moneygram ffs 1
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ξέρετε κάποια σελίδα που θεωρείται αξιόπιστη σχετικά με παρουσίαση και εκτίμηση ico;
waroo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 πλέον έχουν μπει στο χορό επαγγελματίες των οποίων είναι η δουλειά τους αυτή... να τρώνε τη μαρίδα... επίσης όπου μπαίνει πολύς κόσμος αρχίζει να γίνεται πολύ δυνατό το φαινόμενο της "μόδας".... το xrp ίσως έφυγε από τη μόδα, τώρα είναι το ethereum στο tron-τρολιά συμβαίνει το εξής παράδοξο: ανακοινώνει το τυπάκι ο CEO τους συνεργασίες, προσθήκες στο development team κλπ & η τιμή τρώει στο καπάκι μια ακόμη βουτίτσα, ενώ αν το έκανε αυτό όταν ήταν ακόμη της μοδός μπορεί να χτυπούσε και ένα επί ΧΧ....
xDante Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Παίδες προσοχή με τα λεγόμενα "άγνωστα" altcoins μην βαζετε λεφτά τα οποία δεν μπορείτε να χάσετε ψαξτε για σοβαρά νομίσματα εκεί εξω για μακροχρόνιο trading επίσης να γνωρίζετε οτι U.S.based πχ bittrex ανταλακτηρια ηδη αρχίζουν οι κανονισμοί γι αυτά και θα πεσει μεγάλο πετσοκομα εκτός απο market shock όταν ανακοινωθεί θα κλειδώσουν αρκετά νομίσματα και θα παγώσουν πολλά πορτοφόλια στις αγορες .. Η Ευρώπη συνήθως είναι ποιο αργή στις αποφάσεις αλλά αναμένεται και εκείνη να ακολουθήσει τις ρυθμίσεις παντα προπομποί είναι η Κορέα (bithumb) και η Ιαπωνία η Κίνα ηδη ξεκίνησε να έχετε τις επενδύσεις σας πάντα εκεί που έχετε 100% έλεγχο των κλειδιών σας για να μην κλαίτε μετα αν συμβούν περιστατικά τύπου mtGox για όσο θα συμβαίνει αυτό θα δούνε μεγάλη άνθιση τα DEX (αποκεντρωμένες αγορες οι οποίες βασίζονται στο blockchain (Waves,NXt,Ardor,Bit shares)ταυτόχρονα το fud θα παρασύρει ολες τις τιμες προς τα κάτω δραματικά μπορεί να δουμε πχ τιμή bitcoin στα 2000 να γνωρίζετε και να είστε προετοιμασμένοι για το χειροτερο γιατί το 2018 μαζί με το μεγαλο μπαμ που θα γίνει και το black swan effect που είναι σε εξέλιξη θα έχουμε και ενα big collapse της αγοράς συνολικά το νου σας και καλά trades 1
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Για ico neo gas qtum είναι τα top έχουν τρομερή άνοδο τους τελευταίους 3 μήνες και έπεται συνέχεια. 1
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Heybro είπε Για ico neo gas qtum είναι τα top έχουν τρομερή άνοδο τους τελευταίους 3 μήνες και έπεται συνέχεια. Αυτά είναι μεγάλα πλέον ρε συ, λέω για μικρά που ανοίγουν τώρα
fastnq2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδια τι φαση με αυτα τα σιχαματα στο κρακεν?Εκτος του οτι μια εβδομαδα παλευω να κανω καταθεση,φαινεται απο προχτες το βραδυ success και σημερα μπαινω και την βλεπω on hold.Γκουγκλαρω και λενε οτι μαλλον πρεπει να κανω verification αλλα εγω ειμαι tier 2 που επιτρεπει μεχρι 2k αν θυμαμαι καλα καταθεσο-αναληψεις.Δοξα τον θεο που δεν εστειλα κανα χιλιαρικο.Γινεται καπως να ακυρωσω τελειως την καταθεση και να μου τα στειλουν πισω?Δεν θελω καμια σχεση με αυτα τα σιχαματα.Κριμα η εικονα που εχει.
Xero1991 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ερώτηση(αν έχει αναφερθεί σόρρυ δεν λειτουργεί το First Unread message ) Για να μεταφέρω στο bluetrade, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος? Από ότι βλέπω κάνει exchange μόνο με BTC, άρα πρέπει αναγκαστικά να του δώσω BTC? Thanks!
zanskou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, fastnq2 είπε Ρε παιδια τι φαση με αυτα τα σιχαματα στο κρακεν?Εκτος του οτι μια εβδομαδα παλευω να κανω καταθεση,φαινεται απο προχτες το βραδυ success και σημερα μπαινω και την βλεπω on hold.Γκουγκλαρω και λενε οτι μαλλον πρεπει να κανω verification αλλα εγω ειμαι tier 2 που επιτρεπει μεχρι 2k αν θυμαμαι καλα καταθεσο-αναληψεις.Δοξα τον θεο που δεν εστειλα κανα χιλιαρικο.Γινεται καπως να ακυρωσω τελειως την καταθεση και να μου τα στειλουν πισω?Δεν θελω καμια σχεση με αυτα τα σιχαματα.Κριμα η εικονα που εχει. Καλύτερα να δοκιμάσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους. Ό,τι να και να σου πούμε από εδώ μπορεί να ειναι λάθος. 1
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Αυτά είναι μεγάλα πλέον ρε συ, λέω για μικρά που ανοίγουν τώρα Για πιο μικρά επέτρεψε μου να κάνω μια έρευνα και θα σου απαντήσω αργότερα. Πάντως με το mining του zcash την έχω καταβρει. Σίγουρα 4.5 ευρώ τη μέρα και περίπου 140-150 ευρώ το μήνα. Τα 30 είναι ρεύμα μένουν 100-120 κοντά. Στους 4 μήνες έχω βγάλει μια ακόμα καρτα 400 ευρώ δωρεάν. Το Kraken δέχεται απευθείας zcash οπότε γλιτώνω και την προμήθεια του bitcoin οπότε κρατάνε μόνο τα 3 ευρώ του εμβάσματος στην εθνική. Για να δούμε. Εννοείται εχω και τα υπόλοιπα να κάθονται στα πορτοφόλια. Ταυτόχρονα minarw και bbp η crepcoin με τον επεξεργαστή οπότε βγαίνει και από εκεί ένα 50αρικο+ το μήνα ακόμα. Σε ένα χρόνο θα βγάλω τα 2k του υπολογιστή συν το ρεύμα αρκεί να κρατηθούν οι τιμές. Αν πάνε παραπάνω ακόμα καλύτερα. Not bad ένα καλό εισόδημα το χρόνο από το πουθενά και όπως σκέφτομαι να βάλω ακόμα μια 1070ti θ διπλασιαστεί οπότε πάμε στα 3k κοντά. 1
Xero1991 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Ρε παιδια τι φαση με αυτα τα σιχαματα στο κρακεν?Εκτος του οτι μια εβδομαδα παλευω να κανω καταθεση,φαινεται απο προχτες το βραδυ success και σημερα μπαινω και την βλεπω on hold.Γκουγκλαρω και λενε οτι μαλλον πρεπει να κανω verification αλλα εγω ειμαι tier 2 που επιτρεπει μεχρι 2k αν θυμαμαι καλα καταθεσο-αναληψεις.Δοξα τον θεο που δεν εστειλα κανα χιλιαρικο.Γινεται καπως να ακυρωσω τελειως την καταθεση και να μου τα στειλουν πισω?Δεν θελω καμια σχεση με αυτα τα σιχαματα.Κριμα η εικονα που εχει. 1 λεπτό πριν, zanskou είπε Καλύτερα να δοκιμάσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους. Ό,τι να και να σου πούμε από εδώ μπορεί να ειναι λάθος. Να προσθέσω ακόμα, ότι από έναν γνωστό που είχε ένα θέμα, με είπε ότι έβγαλε σχετικά γρήγορα άκρη με το Support του Kraken 1
xDante Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Ρε παιδια τι φαση με αυτα τα σιχαματα στο κρακεν?Εκτος του οτι μια εβδομαδα παλευω να κανω καταθεση,φαινεται απο προχτες το βραδυ success και σημερα μπαινω και την βλεπω on hold.Γκουγκλαρω και λενε οτι μαλλον πρεπει να κανω verification αλλα εγω ειμαι tier 2 που επιτρεπει μεχρι 2k αν θυμαμαι καλα καταθεσο-αναληψεις.Δοξα τον θεο που δεν εστειλα κανα χιλιαρικο.Γινεται καπως να ακυρωσω τελειως την καταθεση και να μου τα στειλουν πισω?Δεν θελω καμια σχεση με αυτα τα σιχαματα.Κριμα η εικονα που εχει. Επειδή έχει τύχει σε φιλο μου on hold βάζουν όταν δεν συμφωνεί το όνομα και επώνυμο του λογαριασμού με ρα στοιχεία στο κρακεν αν διαβάσεις καλά τους όρους κατάθεσης το αναφέρει γιαστειλε μνμ στο support είναι και ένας έλληνας απ οτι ξέρω και βοηθάει.
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Ρε παιδια τι φαση με αυτα τα σιχαματα στο κρακεν?Εκτος του οτι μια εβδομαδα παλευω να κανω καταθεση,φαινεται απο προχτες το βραδυ success και σημερα μπαινω και την βλεπω on hold.Γκουγκλαρω και λενε οτι μαλλον πρεπει να κανω verification αλλα εγω ειμαι tier 2 που επιτρεπει μεχρι 2k αν θυμαμαι καλα καταθεσο-αναληψεις.Δοξα τον θεο που δεν εστειλα κανα χιλιαρικο.Γινεται καπως να ακυρωσω τελειως την καταθεση και να μου τα στειλουν πισω?Δεν θελω καμια σχεση με αυτα τα σιχαματα.Κριμα η εικονα που εχει. Διαβάζω πολλά προβλήματα με το Kraken τα οποία δεν έχω συναντήσει. Έκανα verification τον Αύγουστο σε 1 μέρα. Πριν κάνα μηνα έστειλα btc σε 10 λεπτά τα έκανα ευρώ και σε 8 ώρες τα είχα στην τράπεζα μου ζεστά ζεστά. Κανένα πρόβλημα τι να πω.
zanskou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Για πιο μικρά επέτρεψε μου να κάνω μια έρευνα και θα σου απαντήσω αργότερα. Πάντως με το mining του zcash την έχω καταβρει. Σίγουρα 4.5 ευρώ τη μέρα και περίπου 140-150 ευρώ το μήνα. Τα 30 είναι ρεύμα μένουν 100-120 κοντά. Στους 4 μήνες έχω βγάλει μια ακόμα καρτα 400 ευρώ δωρεάν. Το Kraken δέχεται απευθείας zcash οπότε γλιτώνω και την προμήθεια του bitcoin οπότε κρατάνε μόνο τα 3 ευρώ του εμβάσματος στην εθνική. Για να δούμε. Εννοείται εχω και τα υπόλοιπα να κάθονται στα πορτοφόλια. Ταυτόχρονα minarw και bbp η crepcoin με τον επεξεργαστή οπότε βγαίνει και από εκεί ένα 50αρικο+ το μήνα ακόμα. Σε ένα χρόνο θα βγάλω τα 2k του υπολογιστή συν το ρεύμα αρκεί να κρατηθούν οι τιμές. Αν πάνε παραπάνω ακόμα καλύτερα. Not bad ένα καλό εισόδημα το χρόνο από το πουθενά και όπως σκέφτομαι να βάλω ακόμα μια 1070ti θ διπλασιαστεί οπότε πάμε στα 3k κοντά. bbp κάνεις mining σε κάποιο pool ή solo ; Και trade που το κάνεις ;
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, zanskou είπε bbp κάνεις mining σε κάποιο pool ή solo ; Και trade που το κάνεις ; Σε pool πάντα. Τα βάζω στο πορτοφόλι δεν έχω κάνει ακόμα trade περιμένω να ανέβουν έχει μέλλον το bbp. Τελευταία σταμάτησα το mining στο biblepay γιατί με ανέβαζε πολύ τη θερμοκρασία του επεξεργαστή για κάποιο λόγο ενώ στο crepcoin με ίδια threads έχω 45 με 50 βαθμούς max.
Προτεινόμενες αναρτήσεις