Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MySql είπε

To electroneum mining app σε ios δεν πρόκειται να το δούμε ε;

Γιατί; 

Γενικά πως γίνεται να κάνεις mine με κινητό; Εδώ ζορίζονται τα pc!

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Γιατί; 

Γενικά πως γίνεται να κάνεις mine με κινητό; Εδώ ζορίζονται τα pc!

Με cpu όλα γίνονται. Απλά έχεις μικρή απόδοση. Biblepay με cpu βγαίνουν 3.5 ευρώ τη μέρα. Όχι και άσχημα αν αναλογιστουμε το ρεύμα που έχει. Με τα κινητά που δεν καίνε τίποτα ακόμα καλύτερα. Το electroneum διαβάζω ότι έχει τους χειρότερους developers. Αν ισχύει δεν ξέρω.  

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Heybro είπε

Με cpu όλα γίνονται. Απλά έχεις μικρή απόδοση. Biblepay με cpu βγαίνουν 3.5 ευρώ τη μέρα. Όχι και άσχημα αν αναλογιστουμε το ρεύμα που έχει. Με τα κινητά που δεν καίνε τίποτα ακόμα καλύτερα. Το electroneum διαβάζω ότι έχει τους χειρότερους developers. Αν ισχύει δεν ξέρω.  

Άρα λογικά θα θέλει κορυφαίο κινητό για να μπορέσεις να βγάλεις κάτι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Άρα λογικά θα θέλει κορυφαίο κινητό για να μπορέσεις να βγάλεις κάτι.

Δεν ξέρουμε ακόμα ας βγουν και βλέπουμε. Θα το έβαζα να κάνει mining όσο έχει εγγύηση. Μετά ούτε για πλάκα. Στην εγγύηση ξέρεις ότι και να καεί η μητρική το στέλνεις και το φτιαχνουν. Το βράδυ πχ θα αξίζει όταν δεν το χρησιμοποιουμε ακόμα και λίγα να βγάζει. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Heybro είπε

Δεν ξέρουμε ακόμα ας βγουν και βλέπουμε. Θα το έβαζα να κάνει mining όσο έχει εγγύηση. Μετά ούτε για πλάκα. Στην εγγύηση ξέρεις ότι και να καεί η μητρική το στέλνεις και το φτιαχνουν. Το βράδυ πχ θα αξίζει όταν δεν το χρησιμοποιουμε ακόμα και λίγα να βγάζει. 

Εικονικό mining θα κάνει το κινητό διαβάζω, όχι πραγματικό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εικονικό mining θα κάνει το κινητό διαβάζω, όχι πραγματικό.

Το αποτέλεσμα είναι να σου αποδίδει κάποια νομίσματα. Πως το κάνει λίγη σημασία έχει. Βλέπω να βγαίνουν πολλά παλιά κινητά από τα συρτάρια με ένα πολυπριζο και άστα όλη μέρα να δίνουν πόνο. 

Δημοσ.

Σε λίγο θα κάνουμε mining και με τις smart TV ...

Δεν ξέρω , μου φαίνεται πολύ λάθος όλο αυτό. Από ενεργειακής άποψης. Δλδ αυτό είναι το μέλλον του πλανήτη;

• Like 1
Δημοσ.

Την τελευταία βδομάδα έχουν σταθεροποιηθεί τα πάντα.Είχα καλομάθει :P 

Το καλό είναι ότι πέφτει το dominance του bitcoin και αυξάνεται των alt μπας και δούμε μια πιο ισορροπημένη αγορά.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, liakjim είπε

Σε λίγο θα κάνουμε mining και με τις smart TV ...

Δεν ξέρω , μου φαίνεται πολύ λάθος όλο αυτό. Από ενεργειακής άποψης. Δλδ αυτό είναι το μέλλον του πλανήτη;

Πισωγύρισμα μου φαίνεται και μένα όλο αυτό, δεν ξέρω! Τουλάχιστον να είχε ένα νόημα να μη πήγαινε χαμένη τόση δύναμη!

Δημοσ.

x18 μέσα σε 2,5 μήνες. Χωρίς να αγοράσω shitcoins εκτός του tron που απλά έπαιξα το pump.

Αν είχα παραπάνω υπομονή θα τα πήγαινα λίγο καλύτερα :cry:

Πάντως όλα αυτά τα pumps με τα shitcoins με ανησυχούν.Υπήρχαν και παλιότερα αλλά τώρα βλέπεις να πέφτει σοβαρό χρήμα και αναρωτιέσαι με τι λογική κάνουν speculate κάποιοι.

Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν βλέπαμε ένα bubble burst πριν το τέλος του 2018 αν και η αγορά σίγουρα θα ανακάμψει, ευτυχώς που τα exchanges έχουν φρενάρει τις εγγραφές.

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, revolver1990 είπε

x18 μέσα σε 2,5 μήνες. Χωρίς να αγοράσω shitcoins εκτός του tron που απλά έπαιξα το pump.

Αν είχα παραπάνω υπομονή θα τα πήγαινα λίγο καλύτερα :cry:

Πάντως όλα αυτά τα pumps με τα shitcoins με ανησυχούν.Υπήρχαν και παλιότερα αλλά τώρα βλέπεις να πέφτει σοβαρό χρήμα και αναρωτιέσαι με τι λογική κάνουν speculate κάποιοι.

Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν βλέπαμε ένα bubble burst πριν το τέλος του 2018 αν και η αγορά σίγουρα θα ανακάμψει, ευτυχώς που τα exchanges έχουν φρενάρει τις εγγραφές.

Ωραίος, αλλά ανάλογα ποια εννοείς shitcoins. Γιατί για να κάνεις χ18 λογικά έχεις πάρει και μικρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, revolver1990 είπε

ευτυχώς που τα exchanges έχουν φρενάρει τις εγγραφές.

Τι ευτυχώς βρε έχουν παγώσει όλα. Άσε και εμάς που μπήκαμε τώρα να βγάλουμε κανένα φράγκο πλην είμαστε 

Πχ σήμερα το μόνο που βλέπω πράσινο από τα 15 νομίσματα που έχω είναι το ethereum

Εάν συνεχίσει έτσι θα τα βγάλω και θα επενδύσω σε αφρολέξ :P

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ωραίος, αλλά ανάλογα ποια εννοείς shitcoins. Γιατί για να κάνεις χ18 λογικά έχεις πάρει και μικρά.

Shitcoins θεωρώ αυτά που τρώνε shilling στο twitter/reddit με αποτέλεσμα να δημιουργείται overhype χωρίς να έχουν σωστό whitepaper ή έστω κάποιο έστω early product να δείξουν. Πχ tron,NXT και άλλα πιο μικρά που τρώνε ημερήσια-εβδομαδιαία pumps και μετά πάλι στα τάρταρα.

Ευτυχώς έχω ξένους φίλους που με συμβουλεύουν και φιλτράρω και μόνος μου 2-3 φορές πριν κάνω κάτι. Από τα μεγάλα(top 10) αυτήν την στιγμή δεν έχω τπτ εκτός eth το οποίο χρησιμοποιώ καθαρά για να αγοράζω και όχι σαν hold coin.

Τα καλύτερα φυσικά είναι τα coins που έχουν ένα σοβαρό background και τρώνε και shilling όπως το VEN. Είχα αγοράσει στα 0,7$ και είναι 6,5$. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει κανείς να αγοράσει.Πιθανότατα όχι μιας και ακόμα και ένα x2 είναι δύσκολο να γίνει πλέον (~14$-15$) .

Επεξ/σία από revolver1990
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...