zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, MySql είπε To electroneum mining app σε ios δεν πρόκειται να το δούμε ε; Γιατί; Γενικά πως γίνεται να κάνεις mine με κινητό; Εδώ ζορίζονται τα pc!
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Γιατί; Γενικά πως γίνεται να κάνεις mine με κινητό; Εδώ ζορίζονται τα pc! Με cpu όλα γίνονται. Απλά έχεις μικρή απόδοση. Biblepay με cpu βγαίνουν 3.5 ευρώ τη μέρα. Όχι και άσχημα αν αναλογιστουμε το ρεύμα που έχει. Με τα κινητά που δεν καίνε τίποτα ακόμα καλύτερα. Το electroneum διαβάζω ότι έχει τους χειρότερους developers. Αν ισχύει δεν ξέρω. 1
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Heybro είπε Με cpu όλα γίνονται. Απλά έχεις μικρή απόδοση. Biblepay με cpu βγαίνουν 3.5 ευρώ τη μέρα. Όχι και άσχημα αν αναλογιστουμε το ρεύμα που έχει. Με τα κινητά που δεν καίνε τίποτα ακόμα καλύτερα. Το electroneum διαβάζω ότι έχει τους χειρότερους developers. Αν ισχύει δεν ξέρω. Άρα λογικά θα θέλει κορυφαίο κινητό για να μπορέσεις να βγάλεις κάτι.
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Άρα λογικά θα θέλει κορυφαίο κινητό για να μπορέσεις να βγάλεις κάτι. Δεν ξέρουμε ακόμα ας βγουν και βλέπουμε. Θα το έβαζα να κάνει mining όσο έχει εγγύηση. Μετά ούτε για πλάκα. Στην εγγύηση ξέρεις ότι και να καεί η μητρική το στέλνεις και το φτιαχνουν. Το βράδυ πχ θα αξίζει όταν δεν το χρησιμοποιουμε ακόμα και λίγα να βγάζει.
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Heybro είπε Δεν ξέρουμε ακόμα ας βγουν και βλέπουμε. Θα το έβαζα να κάνει mining όσο έχει εγγύηση. Μετά ούτε για πλάκα. Στην εγγύηση ξέρεις ότι και να καεί η μητρική το στέλνεις και το φτιαχνουν. Το βράδυ πχ θα αξίζει όταν δεν το χρησιμοποιουμε ακόμα και λίγα να βγάζει. Εικονικό mining θα κάνει το κινητό διαβάζω, όχι πραγματικό.
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Εικονικό mining θα κάνει το κινητό διαβάζω, όχι πραγματικό. Το αποτέλεσμα είναι να σου αποδίδει κάποια νομίσματα. Πως το κάνει λίγη σημασία έχει. Βλέπω να βγαίνουν πολλά παλιά κινητά από τα συρτάρια με ένα πολυπριζο και άστα όλη μέρα να δίνουν πόνο.
liakjim Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Σε λίγο θα κάνουμε mining και με τις smart TV ... Δεν ξέρω , μου φαίνεται πολύ λάθος όλο αυτό. Από ενεργειακής άποψης. Δλδ αυτό είναι το μέλλον του πλανήτη; 1
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Την τελευταία βδομάδα έχουν σταθεροποιηθεί τα πάντα.Είχα καλομάθει Το καλό είναι ότι πέφτει το dominance του bitcoin και αυξάνεται των alt μπας και δούμε μια πιο ισορροπημένη αγορά.
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 50 λεπτά πριν, liakjim είπε Σε λίγο θα κάνουμε mining και με τις smart TV ... Δεν ξέρω , μου φαίνεται πολύ λάθος όλο αυτό. Από ενεργειακής άποψης. Δλδ αυτό είναι το μέλλον του πλανήτη; Πισωγύρισμα μου φαίνεται και μένα όλο αυτό, δεν ξέρω! Τουλάχιστον να είχε ένα νόημα να μη πήγαινε χαμένη τόση δύναμη!
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 x18 μέσα σε 2,5 μήνες. Χωρίς να αγοράσω shitcoins εκτός του tron που απλά έπαιξα το pump. Αν είχα παραπάνω υπομονή θα τα πήγαινα λίγο καλύτερα Πάντως όλα αυτά τα pumps με τα shitcoins με ανησυχούν.Υπήρχαν και παλιότερα αλλά τώρα βλέπεις να πέφτει σοβαρό χρήμα και αναρωτιέσαι με τι λογική κάνουν speculate κάποιοι. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν βλέπαμε ένα bubble burst πριν το τέλος του 2018 αν και η αγορά σίγουρα θα ανακάμψει, ευτυχώς που τα exchanges έχουν φρενάρει τις εγγραφές. 1
morpheous Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Με το WTC τι παίζει; Είναι όντως ανταγωνιστής του VEN που λένε; γιατί έκανε τρελό ραλι...
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 59 λεπτά πριν, revolver1990 είπε x18 μέσα σε 2,5 μήνες. Χωρίς να αγοράσω shitcoins εκτός του tron που απλά έπαιξα το pump. Αν είχα παραπάνω υπομονή θα τα πήγαινα λίγο καλύτερα Πάντως όλα αυτά τα pumps με τα shitcoins με ανησυχούν.Υπήρχαν και παλιότερα αλλά τώρα βλέπεις να πέφτει σοβαρό χρήμα και αναρωτιέσαι με τι λογική κάνουν speculate κάποιοι. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν βλέπαμε ένα bubble burst πριν το τέλος του 2018 αν και η αγορά σίγουρα θα ανακάμψει, ευτυχώς που τα exchanges έχουν φρενάρει τις εγγραφές. Ωραίος, αλλά ανάλογα ποια εννοείς shitcoins. Γιατί για να κάνεις χ18 λογικά έχεις πάρει και μικρά.
MySql Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, revolver1990 είπε ευτυχώς που τα exchanges έχουν φρενάρει τις εγγραφές. Τι ευτυχώς βρε έχουν παγώσει όλα. Άσε και εμάς που μπήκαμε τώρα να βγάλουμε κανένα φράγκο πλην είμαστε Πχ σήμερα το μόνο που βλέπω πράσινο από τα 15 νομίσματα που έχω είναι το ethereum Εάν συνεχίσει έτσι θα τα βγάλω και θα επενδύσω σε αφρολέξ Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από MySql
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, zio10 είπε Ωραίος, αλλά ανάλογα ποια εννοείς shitcoins. Γιατί για να κάνεις χ18 λογικά έχεις πάρει και μικρά. Shitcoins θεωρώ αυτά που τρώνε shilling στο twitter/reddit με αποτέλεσμα να δημιουργείται overhype χωρίς να έχουν σωστό whitepaper ή έστω κάποιο έστω early product να δείξουν. Πχ tron,NXT και άλλα πιο μικρά που τρώνε ημερήσια-εβδομαδιαία pumps και μετά πάλι στα τάρταρα. Ευτυχώς έχω ξένους φίλους που με συμβουλεύουν και φιλτράρω και μόνος μου 2-3 φορές πριν κάνω κάτι. Από τα μεγάλα(top 10) αυτήν την στιγμή δεν έχω τπτ εκτός eth το οποίο χρησιμοποιώ καθαρά για να αγοράζω και όχι σαν hold coin. Τα καλύτερα φυσικά είναι τα coins που έχουν ένα σοβαρό background και τρώνε και shilling όπως το VEN. Είχα αγοράσει στα 0,7$ και είναι 6,5$. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει κανείς να αγοράσει.Πιθανότατα όχι μιας και ακόμα και ένα x2 είναι δύσκολο να γίνει πλέον (~14$-15$) . Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από revolver1990 1
zanskou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Για δώστε κάποιος πληροφορίες για Biblepay. Κάνετε mining σε κάποιο pool ή solo ; Που τα κάνετε trade μετα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις