GiwrgosP- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Sartiv είπε κανε κλικ στο price να βαλει αυτοματα τη τωρινη τιμη, κανε κλικ στο total να max τα ΕΤΝ σου και θα δεις ποσο κανει. Αν θες να δεις ποσο θα εβγαζες αν αλλαζε το price, γραφεις στο price τη τιμη που θες, και μετα κλικ μεσα στο κενο του total και θα δεις το "προβλεπομενο" ποσο. Υ.Γ.: το USDT ΔΕΝ ειναι το δολλαριο αλλα το κρυπτονομισμα Tether. Το γνωριζω Ευχαριστω! Το κρακεν εχει και usdt to usd γι αυτο το κοιταω.
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Το kraken κάτι λέει για 0 fee στα trades για όλο το μήνα.
GiwrgosP- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Το kraken κάτι λέει για 0 fee στα trades για όλο το μήνα. Ναι αυτο ειδα.. Λογικα τοσο που επρηξαν τον κοσμο λεει ας κανουμε και ενα δωρακι. 1
Zaknafein Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Πόσα confirmations θέλει μια συναλλαγή litecoin; 6 ή 12 αν εννοείς για να γίνουν διαθέσιμα σε ανταλλακτήριο. Και ναι το Kraken προσφέρει free trading λόγω του downtime. 1
GiwrgosP- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να στειλω απο το cryptopia στο kraken κανω withdraw η transfer; Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από GiwrgosP-
Andy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε Για να στειλω απο το cryptopia στο kraken κανω withdraw η transfer; withdraw και βαζεις το address του νομισματος που θα σου βγαλει το κρακεν.μην στειλεις btc σε eth address
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, Zaknafein είπε 6 ή 12 αν εννοείς για να γίνουν διαθέσιμα σε ανταλλακτήριο. Και ναι το Kraken προσφέρει free trading λόγω του downtime. Κάτι γίνεται τότε γιατί έστειλα στο hitbtc, έχουν περάσει γύρω στα 160 confirmations κι ακόμα δεν έχουν φανεί!
Zaknafein Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Διπλοτσέκαρε διεύθυνση αποστολής (δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά...) Από/προς Kraken/Bittrex δεν είχα ποτέ τέτοια καθυστέρηση, φαινόντουσαν αμέσως και ήταν διαθέσιμα μετά από ~30 λεπτά περίπου. 1
grinder_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Έχει δοκιμάσει κάποιος sepa transfer από revolut σε kraken τελευταία; Άλλοι λένε ότι δουλεύει, άλλοι ότι είναι μπλοκαρισμένο από third party γενικά. Επίσης με tier 2 μπορώ να κάνω deposit σε fiat έτσι; Thnx.
chek2fire Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 παιδιά για μεταφορές στο kraken πάντα με dogecoin. Τα fee θα σας βγούνε σχεδόν μηδέν ότι ποσό και να μεταφέρεις. 4 1
GiwrgosP- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, chek2fire είπε παιδιά για μεταφορές στο kraken πάντα με dogecoin. Τα fee θα σας βγούνε σχεδόν μηδέν ότι ποσό και να μεταφέρεις. Το ανακαλυψα πριν λιγο να σαι καλα.
giannis808 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, chek2fire είπε παιδιά για μεταφορές στο kraken πάντα με dogecoin. Τα fee θα σας βγούνε σχεδόν μηδέν ότι ποσό και να μεταφέρεις. Ναι το ειδα και εγω σημερα που πειραματιζομουν. 3 dogecoin εχει fee Που σημαινει 40 λεπτα!
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Διπλοτσέκαρε διεύθυνση αποστολής (δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά...) Από/προς Kraken/Bittrex δεν είχα ποτέ τέτοια καθυστέρηση, φαινόντουσαν αμέσως και ήταν διαθέσιμα μετά από ~30 λεπτά περίπου. Μπήκανε, δεν ξέρω αν έτυχε ή αν είχα κάποια εκκρεμότητα στο λογαριασμό μου. 1
chek2fire Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, grinder_ είπε Έχει δοκιμάσει κάποιος sepa transfer από revolut σε kraken τελευταία; Άλλοι λένε ότι δουλεύει, άλλοι ότι είναι μπλοκαρισμένο από third party γενικά. Επίσης με tier 2 μπορώ να κάνω deposit σε fiat έτσι; Thnx. από τι έχουν πει στο bitcointalk αλλά και στο slack δουλεύουν και στις δύο περιπτώσεις και από και προς. Πριν κάτι μήνες το kraken είχε κόψει τις μεταφορές προς revolut αλλά μετά τις άφησε κανονικά. Να σου πω την αλήθεια θα το δοκιμάσω και εγώ μέσα στις επόμενες μέρες γιατί οι κάρτες τους είναι ο μόνος τρόπος τώρα που έκοψαν τις κάρτες που είχαν το spectrocoin και οι άλλοι.
MySql Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 To electroneum mining app σε ios δεν πρόκειται να το δούμε ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις