Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sartiv είπε

κανε κλικ στο price να βαλει αυτοματα τη τωρινη τιμη, 

κανε κλικ στο total να max τα ΕΤΝ σου και θα δεις ποσο κανει. Αν θες να δεις ποσο θα εβγαζες αν αλλαζε το price, γραφεις στο price τη τιμη που θες, και μετα κλικ μεσα στο κενο του total και θα δεις το "προβλεπομενο" ποσο.

Υ.Γ.: το USDT ΔΕΝ ειναι το δολλαριο αλλα το κρυπτονομισμα Tether. 

Το γνωριζω

Ευχαριστω!

Το κρακεν εχει και usdt to usd γι αυτο το κοιταω.

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Το kraken κάτι λέει για 0 fee στα trades για όλο το μήνα.

Ναι αυτο ειδα.. Λογικα τοσο που επρηξαν τον κοσμο λεει ας κανουμε και ενα δωρακι.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πόσα confirmations θέλει μια συναλλαγή litecoin;

6 ή 12 αν εννοείς για να γίνουν διαθέσιμα σε ανταλλακτήριο. Και ναι το Kraken προσφέρει free trading λόγω του downtime.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

Για να στειλω απο το cryptopia στο kraken κανω withdraw η transfer;

withdraw και βαζεις το address του νομισματος που θα σου βγαλει το κρακεν.μην στειλεις btc σε eth address

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

6 ή 12 αν εννοείς για να γίνουν διαθέσιμα σε ανταλλακτήριο. Και ναι το Kraken προσφέρει free trading λόγω του downtime.

Κάτι γίνεται τότε γιατί έστειλα στο hitbtc, έχουν περάσει γύρω στα 160 confirmations κι ακόμα δεν έχουν φανεί!

Δημοσ.

Διπλοτσέκαρε διεύθυνση αποστολής (δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά...) Από/προς Kraken/Bittrex δεν είχα ποτέ τέτοια καθυστέρηση, φαινόντουσαν αμέσως και ήταν διαθέσιμα μετά από ~30 λεπτά περίπου.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κάποιος sepa transfer από revolut σε kraken τελευταία;

Άλλοι λένε ότι δουλεύει, άλλοι ότι είναι μπλοκαρισμένο από third party γενικά.

Επίσης με tier 2 μπορώ να κάνω deposit σε fiat έτσι;

Thnx.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chek2fire είπε

παιδιά για μεταφορές στο kraken πάντα με dogecoin. Τα fee θα σας βγούνε σχεδόν μηδέν ότι ποσό και να μεταφέρεις.

Το ανακαλυψα πριν λιγο :) να σαι καλα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, chek2fire είπε

παιδιά για μεταφορές στο kraken πάντα με dogecoin. Τα fee θα σας βγούνε σχεδόν μηδέν ότι ποσό και να μεταφέρεις.

Ναι το ειδα και εγω σημερα που πειραματιζομουν. 3 dogecoin εχει fee Που σημαινει 40 λεπτα! 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Διπλοτσέκαρε διεύθυνση αποστολής (δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά...) Από/προς Kraken/Bittrex δεν είχα ποτέ τέτοια καθυστέρηση, φαινόντουσαν αμέσως και ήταν διαθέσιμα μετά από ~30 λεπτά περίπου.

Μπήκανε, δεν ξέρω αν έτυχε ή αν είχα κάποια εκκρεμότητα στο λογαριασμό μου.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, grinder_ είπε

Έχει δοκιμάσει κάποιος sepa transfer από revolut σε kraken τελευταία;

Άλλοι λένε ότι δουλεύει, άλλοι ότι είναι μπλοκαρισμένο από third party γενικά.

Επίσης με tier 2 μπορώ να κάνω deposit σε fiat έτσι;

Thnx.

από τι έχουν πει στο bitcointalk αλλά και στο slack δουλεύουν και στις δύο περιπτώσεις και από και προς. Πριν κάτι μήνες το kraken είχε κόψει τις μεταφορές προς revolut αλλά μετά τις άφησε κανονικά. Να σου πω την αλήθεια θα το δοκιμάσω και εγώ μέσα στις επόμενες μέρες γιατί οι κάρτες τους είναι ο μόνος τρόπος τώρα που έκοψαν τις κάρτες που είχαν το spectrocoin και οι άλλοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...