Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπορω πως ακούγονται ακομα  εδώ μεσα shit-exchanges όπως Poloniex, kraken, HitBTC, Cryptopia και κατι αλλα καινουργια παλι ΓΤΠ.....

Τα 2 πρωτα ενώ εχουν καλo UI είναι απαράδεκτα. 

Είναι απαραδεκτο να χανεις λεφτα σε withdrawals, και να εχεις ανυπαρκτο support.

Είναι απαραδεκτο να πρεπει να κανεις official καταγγελία  στo BBB Better Business Bureau, (εχουν μαζεψει απειρες) μπας και ιδρωσουν λιγο...

Είναι απαραδεκτο 6 μηνες να κτυπα http error και να θελεις 1000 click για να κανεις ένα trade......σεβασμος 0.

Επεξ/σία από stefanos9
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Συμφωνώ, απλά για να γίνει πιο εύκολη η ενσωμάτωση σε site θα πρέπει φτιαχτεί ένα web api που θα μπορεί να συνδέει paypal και λοιπές μεθόδους πληρωμής με τα κρυπτονομίσματα. Θα μπορεί δηλαδή ο πελάτης να κάνει την αγορά διαλέγοντας σε τι νόμισμα ( crypto ή fiat) θέλει και άμα κάνει την αγορά με crypto και ο έμπορος δεν δέχεται crypto, τότε το api θα μετατρέπει τα crypto σε fiat και ο έμπορος θα βλέπει κανονικά fiat χρήματα στο λογαριασμό του. Μόνο έτσι θα γίνουν mainstream τα κρυπτονομίσματα. Πρέπει να αποκτήσουν πραγματικό use case.

Η σημερινή κατάσταση που υπάρχουν 1300+ κρυπτονομίσματα και το καθένα έχει απο δικό του wallet είναι μπελάς για τις επιχειρήσεις. Να μην βάλω και τη δυσκολία απόκτησης wallet για κάποιον που δεν έχει ιδέα απο κρυπτονομίσματα.

Συμφωνώ απόλυτα, για το bitcoin βεβαια υπαρχουν ηδη site που τα δεχονται ως πληρωμη στο εξωτερικό (Microsoft store, KFC, Mac Donald's κλπ). 

Φανταζομαι οτι απο τα 1.400 crypto coinss που υπαρχουν αυτη την στιγμη ελαχιστα θα επιβιωσουν μελλοντικα εξαλλου τα περισσοτερα δεν προοριζονται για αυτη την χρηση. 

Στις αγγελιες ζητησης/προσφορας ομως ενος site οπως π. χ το insomnia τα πραγματα ειναι πιο απλα. Εαν ο πωλητης και ο αγοραστης συμφωνουν να γινει η συναλλαγη μεσω crypto νομιζω μπορει να ανοιχτει ενας νεος τροπος συνδιαλλαγης. 

Εγώ παντως την αρχη την εκανα και εβαλα αγγελια που μπορει να πληρωθει με crypto!  :)

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mot123 είπε

Συμφωνώ απόλυτα, για το bitcoin βεβαια υπαρχουν ηδη site που τα δεχονται ως πληρωμη στο εξωτερικό (Microsoft store, KFC, Mac Donald's κλπ). 

Φανταζομαι οτι απο τα 1.400 crypto coinss που υπαρχουν αυτη την στιγμη ελαχιστα θα επιβιωσουν μελλοντικα εξαλλου τα περισσοτερα δεν προοριζονται για αυτη την χρηση. 

Στις αγγελιες ζητησης/προσφορας ομως ενος site οπως π. χ το insomnia τα πραγματα ειναι πιο απλα. Εαν ο πωλητης και ο αγοραστης συμφωνουν να γινει η συναλλαγη μεσω crypto νομιζω μπορει να ανοιχτει ενας νεος τροπος συνδιαλλαγης. 

Εγώ παντως την αρχη την εκανα και εβαλα αγγελια που μπορει να πληρωθει με crypto!  :)

Και το steam παράτησε το bitcoin λόγω των fees. Γενικά είναι πολύ μικρή η εισχώρηση των επιχειρήσεων στα κρυπτονομίσματα και οι πιο πολλοί έμποροι ενσωματώνουν πληρωμή με κρυπτονόμισμα λόγω μόδας και όχι πραγματικής ευκολίας. Το θέμα είναι να γίνει εύκολο για την επιχείρηση να μπορεί να δεχτεί το πελάτη που θέλει να πληρώσει με crypto, ανεξαρτήτως ποιο crypto θα χρησιμοποιήσει. Υπάρχει στα ένα τέτοιο API που κάνει περίπου αυτό που περιέγραψα, αλλά είναι ακόμα σε πολύ αρχική μορφή και άμα υλοποιηθεί από τους μεγάλους browser τότε θα μιλάμε για επανάσταση στη κοινότητα των crypto. Έχει ενσωματωθεί και στον Chrome Canary  και δοκιμάζετε αυτή τη στιγμή.

Το API

https://w3c.github.io/payment-handler/

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, stefanos9 είπε

Aπορω πως ακούγονται ακομα  εδώ μεσα shit-exchanges όπως Poloniex, kraken, HitBTC, Cryptopia και κατι αλλα καινουργια παλι ΓΤΠ.....

Τα 2 πρωτα ενώ εχουν καλo UI είναι απαράδεκτα. 

Είναι απαραδεκτο να χανεις λεφτα σε withdrawals, και να εχεις ανυπαρκτο support.

Είναι απαραδεκτο να πρεπει να κανεις official καταγγελία  στo BBB Better Business Bureau, (εχουν μαζεψει απειρες) μπας και ιδρωσουν λιγο...

Είναι απαραδεκτο 6 μηνες να κτυπα http error και να θελεις 1000 click για να κανεις ένα trade......σεβασμος 0.

Συμφωνώ,  γνωρίζεις κάποιο καλύτερο να γραφτώ;; 

Δημοσ.

Έφτιαξα desktop wallet στα εξής νομίσματα. Pivx, zoin, nexus, bpl και synx. Έστειλα τα νομίσματα μου και μετά τα άφησα ανοιχτά όλη μέρα να συγχρονιστούν. Μόνο το pivx εμφάνισε την συναλλαγή. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο εγώ ή απλά αργούν να συγχρονιστούν τα άλλα?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gkasta είπε

Έφτιαξα desktop wallet στα εξής νομίσματα. Pivx, zoin, nexus, bpl και synx. Έστειλα τα νομίσματα μου και μετά τα άφησα ανοιχτά όλη μέρα να συγχρονιστούν. Μόνο το pivx εμφάνισε την συναλλαγή. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο εγώ ή απλά αργούν να συγχρονιστούν τα άλλα?

Αργούν να συγχρονισουν δωστα χρόνο θα φανούν όλες οι συναλλαγές. Έχω από τα παραπάνω νομίσματα πιστεύω θα δούμε ωραία πράγματα μέσα στο 2018.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έκανα κατάθεση στο kraken πως θα φανεί ώστε να ξέρω ότι έχουν μπει τα λεφτά τα λεφτά στο λογαριασμό;;;

στο balance που λεει θα φανούν;;

Επεξ/σία από koystado
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, zanskou είπε

Ναι, απλά δώσε χρόνο.

όταν πάω στο funding φαίνεται στο recent deposit αλλά στο balance δεν γράφει κάτι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι έτσι έκανε και σε εμένα. Απο αύριο να περιμένεις.

Θα σου έρθει email όταν μπούνε.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, koystado είπε

οπότε αμα δεν εμφανιστούν στο balance δεν γίνεται να αγοράσεις;;

Προφανως και οχι

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Έκανα μια πώληση στο cryptopia πριν κανένα δίωρο και ακόμα να ολοκληρωθεί! Είναι νορμάλ ή έκανα κάτι λάθος;

το satoshi που πουλας πρεπει να ειναι ιδιο με τη τωρινη τιμη. Ταιριαζουν;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...