stefanos9 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Aπορω πως ακούγονται ακομα εδώ μεσα shit-exchanges όπως Poloniex, kraken, HitBTC, Cryptopia και κατι αλλα καινουργια παλι ΓΤΠ..... Τα 2 πρωτα ενώ εχουν καλo UI είναι απαράδεκτα. Είναι απαραδεκτο να χανεις λεφτα σε withdrawals, και να εχεις ανυπαρκτο support. Είναι απαραδεκτο να πρεπει να κανεις official καταγγελία στo BBB Better Business Bureau, (εχουν μαζεψει απειρες) μπας και ιδρωσουν λιγο... Είναι απαραδεκτο 6 μηνες να κτυπα http error και να θελεις 1000 click για να κανεις ένα trade......σεβασμος 0. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από stefanos9
mot123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Συμφωνώ, απλά για να γίνει πιο εύκολη η ενσωμάτωση σε site θα πρέπει φτιαχτεί ένα web api που θα μπορεί να συνδέει paypal και λοιπές μεθόδους πληρωμής με τα κρυπτονομίσματα. Θα μπορεί δηλαδή ο πελάτης να κάνει την αγορά διαλέγοντας σε τι νόμισμα ( crypto ή fiat) θέλει και άμα κάνει την αγορά με crypto και ο έμπορος δεν δέχεται crypto, τότε το api θα μετατρέπει τα crypto σε fiat και ο έμπορος θα βλέπει κανονικά fiat χρήματα στο λογαριασμό του. Μόνο έτσι θα γίνουν mainstream τα κρυπτονομίσματα. Πρέπει να αποκτήσουν πραγματικό use case. Η σημερινή κατάσταση που υπάρχουν 1300+ κρυπτονομίσματα και το καθένα έχει απο δικό του wallet είναι μπελάς για τις επιχειρήσεις. Να μην βάλω και τη δυσκολία απόκτησης wallet για κάποιον που δεν έχει ιδέα απο κρυπτονομίσματα. Συμφωνώ απόλυτα, για το bitcoin βεβαια υπαρχουν ηδη site που τα δεχονται ως πληρωμη στο εξωτερικό (Microsoft store, KFC, Mac Donald's κλπ). Φανταζομαι οτι απο τα 1.400 crypto coinss που υπαρχουν αυτη την στιγμη ελαχιστα θα επιβιωσουν μελλοντικα εξαλλου τα περισσοτερα δεν προοριζονται για αυτη την χρηση. Στις αγγελιες ζητησης/προσφορας ομως ενος site οπως π. χ το insomnia τα πραγματα ειναι πιο απλα. Εαν ο πωλητης και ο αγοραστης συμφωνουν να γινει η συναλλαγη μεσω crypto νομιζω μπορει να ανοιχτει ενας νεος τροπος συνδιαλλαγης. Εγώ παντως την αρχη την εκανα και εβαλα αγγελια που μπορει να πληρωθει με crypto!
thomasG4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, mot123 είπε Συμφωνώ απόλυτα, για το bitcoin βεβαια υπαρχουν ηδη site που τα δεχονται ως πληρωμη στο εξωτερικό (Microsoft store, KFC, Mac Donald's κλπ). Φανταζομαι οτι απο τα 1.400 crypto coinss που υπαρχουν αυτη την στιγμη ελαχιστα θα επιβιωσουν μελλοντικα εξαλλου τα περισσοτερα δεν προοριζονται για αυτη την χρηση. Στις αγγελιες ζητησης/προσφορας ομως ενος site οπως π. χ το insomnia τα πραγματα ειναι πιο απλα. Εαν ο πωλητης και ο αγοραστης συμφωνουν να γινει η συναλλαγη μεσω crypto νομιζω μπορει να ανοιχτει ενας νεος τροπος συνδιαλλαγης. Εγώ παντως την αρχη την εκανα και εβαλα αγγελια που μπορει να πληρωθει με crypto! Και το steam παράτησε το bitcoin λόγω των fees. Γενικά είναι πολύ μικρή η εισχώρηση των επιχειρήσεων στα κρυπτονομίσματα και οι πιο πολλοί έμποροι ενσωματώνουν πληρωμή με κρυπτονόμισμα λόγω μόδας και όχι πραγματικής ευκολίας. Το θέμα είναι να γίνει εύκολο για την επιχείρηση να μπορεί να δεχτεί το πελάτη που θέλει να πληρώσει με crypto, ανεξαρτήτως ποιο crypto θα χρησιμοποιήσει. Υπάρχει στα ένα τέτοιο API που κάνει περίπου αυτό που περιέγραψα, αλλά είναι ακόμα σε πολύ αρχική μορφή και άμα υλοποιηθεί από τους μεγάλους browser τότε θα μιλάμε για επανάσταση στη κοινότητα των crypto. Έχει ενσωματωθεί και στον Chrome Canary και δοκιμάζετε αυτή τη στιγμή. Το API https://w3c.github.io/payment-handler/ 1
sndev Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, stefanos9 είπε Aπορω πως ακούγονται ακομα εδώ μεσα shit-exchanges όπως Poloniex, kraken, HitBTC, Cryptopia και κατι αλλα καινουργια παλι ΓΤΠ..... Τα 2 πρωτα ενώ εχουν καλo UI είναι απαράδεκτα. Είναι απαραδεκτο να χανεις λεφτα σε withdrawals, και να εχεις ανυπαρκτο support. Είναι απαραδεκτο να πρεπει να κανεις official καταγγελία στo BBB Better Business Bureau, (εχουν μαζεψει απειρες) μπας και ιδρωσουν λιγο... Είναι απαραδεκτο 6 μηνες να κτυπα http error και να θελεις 1000 click για να κανεις ένα trade......σεβασμος 0. Συμφωνώ, γνωρίζεις κάποιο καλύτερο να γραφτώ;;
gkasta Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Έφτιαξα desktop wallet στα εξής νομίσματα. Pivx, zoin, nexus, bpl και synx. Έστειλα τα νομίσματα μου και μετά τα άφησα ανοιχτά όλη μέρα να συγχρονιστούν. Μόνο το pivx εμφάνισε την συναλλαγή. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο εγώ ή απλά αργούν να συγχρονιστούν τα άλλα?
Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, gkasta είπε Έφτιαξα desktop wallet στα εξής νομίσματα. Pivx, zoin, nexus, bpl και synx. Έστειλα τα νομίσματα μου και μετά τα άφησα ανοιχτά όλη μέρα να συγχρονιστούν. Μόνο το pivx εμφάνισε την συναλλαγή. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο εγώ ή απλά αργούν να συγχρονιστούν τα άλλα? Αργούν να συγχρονισουν δωστα χρόνο θα φανούν όλες οι συναλλαγές. Έχω από τα παραπάνω νομίσματα πιστεύω θα δούμε ωραία πράγματα μέσα στο 2018. 1
koystado Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) έκανα κατάθεση στο kraken πως θα φανεί ώστε να ξέρω ότι έχουν μπει τα λεφτά τα λεφτά στο λογαριασμό;;; στο balance που λεει θα φανούν;; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από koystado
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Αργό είναι και το litecoin στις συναλλαγές, νυχτώσαμε!
koystado Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, zanskou είπε Ναι, απλά δώσε χρόνο. όταν πάω στο funding φαίνεται στο recent deposit αλλά στο balance δεν γράφει κάτι
Silverage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι έτσι έκανε και σε εμένα. Απο αύριο να περιμένεις. Θα σου έρθει email όταν μπούνε. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Silverage
koystado Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 οπότε αμα δεν εμφανιστούν στο balance δεν γίνεται να αγοράσεις;;
overpower Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, koystado είπε οπότε αμα δεν εμφανιστούν στο balance δεν γίνεται να αγοράσεις;; Προφανως και οχι
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Έκανα μια πώληση στο cryptopia πριν κανένα δίωρο και ακόμα να ολοκληρωθεί! Είναι νορμάλ ή έκανα κάτι λάθος;
Sartiv Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Έκανα μια πώληση στο cryptopia πριν κανένα δίωρο και ακόμα να ολοκληρωθεί! Είναι νορμάλ ή έκανα κάτι λάθος; το satoshi που πουλας πρεπει να ειναι ιδιο με τη τωρινη τιμη. Ταιριαζουν; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις