Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Δεν με αφήνει να κάνω verify τον τηλεφωνικό αριθμό στο app. Καμία ιδέα?

Κατέβασε την εφαρμογή Electroneum Ltd που έχει και 100.000 λήψεις. 

Screenshot_2018-01-13-17-05-46.png

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 12/1/2018 στις 1:18 ΜΜ, xDante είπε

Παίδες χαιρετώ την παρέα βλέπω οτι πολύς κόσμος έχει μπει με ΄φόρα΄ στην φάση των cryptocurrencies και με χαροποιεί ιδιαίτερα όπως όλες όμως οι επενδύσεις ενέχουν ρίσκο 

έτσι έχουμε πάντα στο μυαλό μας τον κανόνα οτι επενδύουμε πάντα ποσό που αντέχουμε να χάσουμε...

για εμένα προς το παρόν δύο τρία altcoins έχουν την δυνατότητα μέχρι τέλος του χρόνου να εκτοξευτούν πολύ

XLM ->Stellar Lumen (Premined)   ξαδερφάκι του XRP μιας και ο ιδρυτής του ήταν αρχικά στο σχήμα του Ripple τώρα κυμαίνεται περίπου στα 50 κάτι λεπτά του ευρώ όταν ξεκίνησε όλοι ήμασταν σκεπτικοί και μερικοί το χαρακτήριζαν και απάτη όταν όμως ανακοίνωσε την συνεργασία με την IBM έκανε πρώτο το μεγάλο μπαμ απο δέκατα λεπτών του ευρώ εκτοξεύτηκε σημαντικά...

(προσωπικά για εμένα πιστεύω ότι αναμένεται να ξεπεράσει το xrp σε τιμή βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα ) οπότε αναμένουμε σε λίγο καιρό ένα δυνατό 3x-6x

EOS -> EOS platform είναι ένα ERC20 token που αυτή την στιγμή κυμαίνεται περί των 12 ευρώ αρκετοί το χαρακτηρίζουν ως το Etherium -Killer founder και core developer είναι ο Daniel Larimer ο οποίος είναι επίσης και ιδρυτής του Steem και των Bitshares προς το παρόν διανέμεται μέσω του Etherium Platform και τον ιούνιο αναμένεται η πλατφόρμα να είναι live όπου όλα τα τοκεν που έχει αγοράσει κάποιος θα κλειδωθούν και θα παυσει η κυκλοφορία τους και θα διανεμηθούν ανάλογα στην νέα πλατφόρμα με δικό της περιβάλλον οπότε θα παύσει και η διανομή της. Τα πρώτα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι οτι θα έχει αριθμό συναλαγών ανα δευτερόλεπτο πολαπλάσιο του Etherium και τρομερές προοπτικές και στο scaling όπου χωλαίνει το Etherium με δικό του DEX (Decentralized Exchange) με δικό του οικοσύστημα πληρωμών με δικά του Tokens τα οποία θα κυκλοφορούν εντός της πλατφόρμας   ( η τιμή του αναμένεται  από πολλούς μεταξύ και εμού να φτάσει μέχρι τέλος του χρόνου το λιγότερο τα 100$ ) οπότε ενδείκνυται για holders.

(BTS) Βitshares -> Bitshares (το διαμαντάκι μου και προσωπικά το αγαπημένο μου) Bitshares είναι ένα token με δικό του περιβάλλον δικό του DEX είναι τελείως αποκεντροποιημένο με δική του κοινότητα founder είναι ο Daniel Larimer όπως και στο ΕΟS το consensus του είναι DPOS(Delegated Proof oF Stake) οπως και το ξαδερφάκι του το EOS σε αντίθεση με το Etherium που όταν πάψει να είναι minable θα μεταβεί σε POS (Proof of Stake) Με λίγα λόγια η διαφορά είναι ότι μέσα στην πλατφόρμα υπάρχει ενσωματομένω σύστημα ψηφοφορίας για όποιες αλλαγές συμβαίνουν στην πλατφόρμα στα fees και ότι άλλο προταθεί επίσης κάθε Bitshares Holder έχει το δικαίωμα ψήφου για οποιοδήποτε θέμα ανάλογα με τα Bitshares που κατέχει επίσης η κοινότητα ψηφίζει τους witnesses έχει 1sec Βlocks είναι premined και υποστηρίζει συναλαγές μέχρι 3000 ανά δευτερόλεπτοDQmRJ9GuckNSgfuSoFyRgDLX6U6ubUWcsWFkEk7TQbP2p8W

αυτό είναι ενα Παράδειγμα των δυνατοτήτων της πλατφόρμας με τις διαφορές με τις μεγάλες πλατφόρμες που κυκλοφούν προς απόδειξη των γραφομένων μου

Επίσης έχει δικό της DEX και περιβάλλον όπου το όλο οικοσύστημα λειτουργεί και δεν χρειάζεται να έχεις τα Bitshares σε αγορές 

Το σημαντικότερο είναι στοιχείο που διαθέτει κατ εμέ είναι το margin trading ενσωματομένο στην πλατφόρμα όπου μπορεί κανείς να 'δανειστεί'  τα ανάλογα bitUSD bitEUR bitCNY bitBTC νομίσματα που αναλογούν στα δικά μας πραγματικά λεφτά κλειδώνοντας τα Bithsares του και είναι εγγυμένο το καθε ένα με 2χ την πραγματική αξία τους σε Bitshares που σημαίνει ότι με τις ανάλογες έξυπνες κινήσεις μπορεί κάποιος να βγάζει εισόδημα με ανάλογα και  με την τιμή των Bitshares... (προσωπικά για εμένα έχει τρομερές δυνατότητες σαν κρυπτονόμισμα με πολλές εταιρείες και σχήματα να εγκαταλείπουν τα γνωστά platforms για να ενσωματωθούν στο οικοσύστημα μερικά παραδείγματα είναι η Bitspark η οποία εγκατέλειψε το Bitcoin η πρόσφατη συνεργασία με την Arise Bank την πρώτη αποκεντρωμένη τράπεζα και πολλές άλλες ανακοινώσεις που έρχονται ) τώρα η τιμή του κυμαίνεται στα 51 λεπτά του ευρώ και θεωρώ ότι τα 10 ευρώ δεν είναι και πολύ μακρυνός στόχος και προοπτική..

Ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με την ουσία δλδ τι κρύβει η κάθε πλατφόρμα και πάω λίγο στα τυφλά.

Θα μου άρεσαν αντίστοιχες προσεγγίσεις τόσο από σένα όσο και από άλλα παιδιά του χώρου.

Διάβασα λίγο και αγόρασα ΕΟΣ.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Tweetie είπε

Kraken: Τώρα οι τιμές στο Order Book συμφωνούν με αυτές του ticker, αλλά δεν είναι οι σωστές/τρέχουσες. Έχει κολλήσει στο 1,71 Ευρώ (για το XRP μιλάω) ενώ από ώρα δείχνει πτωτική τάση (κάτω από 1,66).

Μήπως ο Trump, εκτός από χώρες-απόπατους, θα έπρεπε να μιλήσει και για ανταλλακτήρια-απόπατους??????!!!!!! :angry::(

Υ.Γ. Α! Προσέξατε στην ανακοίνωσή τους τι έγραψαν; "Withdrawals are temporarily suspended while we monitor for anomalies". Σε απλά Ελληνικά: "Αναστέλλουμε προσωρινά τη δυνατότητα αναλήψεων, γιατί θα μπουν πολλοί που θα ζητάνε τα λεφτά τους πίσω"!

οταν ο trump γραψει για τα crypto, και καποια στιγμη θα γραψει 100%, τοτε θα εκτοξευτουν τα παντα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Andy είπε

οταν ο trump γραψει για τα crypto, και καποια στιγμη θα γραψει 100%, τοτε θα εκτοξευτουν τα παντα.

Και ναι είχες δίκιο

jcdi0wxw_ml7y4n_13do9ff.png

Δημοσ.

Το EKO Μπήκε σήμερα στο HitBTC. πιστεύω έχει λογική τιμή τώρα για να κάνει pump. Αγοράστε με μέτρο όμως,είναι πολύ shitcoin από ότι φαίνεται.... :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Έστειλα στο Kraken την Τρίτη σήμερα που άνοιξε βλέπω δείχνει επιτυχή την κατάθεση αλλά στα available μου δείχνει 0.Ειναι άλλο ένα bug η είναι στα πλαίσια του να μην κάνεις withdraw?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, Τέσλα! Το Withdraw το έχουν ως "Feature Disabled". Σ' εμένα όμως δείχνει το διαθέσιμο ποσό. Περίμενε λίγο μήπως είναι bug. Αλλιώς γράψε στο Support.

Επεξ/σία από Tweetie
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ οτι τα ψηφιακά νομισματα θα αποκτουν μεγαλύτερο νοημα εφοσον χρησιμοποιουνται στην καθημερινοτητα μας και για αγορες φυσικων προιοντων. 

Κατι πολυ απλο, καθως το community του insomnia ειναι μεγαλο και ασχολειται ολο και πιο ενεργά  με cryptocurrencies,  θα μπορούσε για παραδειγμα να υπαρχει ξεχωριστο section ή απλα μια ενδειξη για αγορωπωλησιες που θα δεχεται ο πωλητης να γινει πληρωμη με cryptocurrency. 

Επεξ/σία από mot123
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fastnq2 είπε

Έστειλα στο Kraken την Τρίτη σήμερα που άνοιξε βλέπω δείχνει επιτυχή την κατάθεση αλλά στα available μου δείχνει 0.Ειναι άλλο ένα bug η είναι στα πλαίσια του να μην κάνεις withdraw?

Όχι, μου έχει τύχει στο Kraken και παλιότερα σε διάφορα νομίσματα. Θα φανεί στα available αργότερα (μου έχιε πάρει μέχρι και 1 μέρα να φανεί)

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Avatar_GR είπε

Το EKO Μπήκε σήμερα στο HitBTC. πιστεύω έχει λογική τιμή τώρα για να κάνει pump. Αγοράστε με μέτρο όμως,είναι πολύ shitcoin από ότι φαίνεται.... :lol:

Δε σας προλαβαίνω! Να το πάρω κι αυτό; Έναν αχταρμά από νομίσματα έχω φτιάξει! :lol:

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δε σας προλαβαίνω! Να το πάρω κι αυτό; Έναν αχταρμά από νομίσματα έχω φτιάξει! :lol:

Πάρε αλλά με μέτρο πιστεύω είναι πολύ άχρηστο το συγκεκριμένο  :lol:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, mot123 είπε

Θεωρώ οτι τα ψηφιακά νομισματα θα αποκτουν καθημερινά  μεγαλύτερο νοημα εφοσον χρησιμοποιουνται στην καθημερινοτητα μας και για αγορες φυσικων προιοντων. 

Κατι πολυ απλο, καθως το community του insomnia ειναι μεγαλο και ασχολειται ολο και πιο ενεργά  με cryptocurrencies,  θα μπορούσε για παραδειγμα να υπαρχει ξεχωριστο section ή απλα μια ενδειξη για αγορωπωλησιες που θα δεχεται ο πωλητης να γινει πληρωμη με cryptocurrency. 

Συμφωνώ, απλά για να γίνει πιο εύκολη η ενσωμάτωση σε site θα πρέπει φτιαχτεί ένα web api που θα μπορεί να συνδέει paypal και λοιπές μεθόδους πληρωμής με τα κρυπτονομίσματα. Θα μπορεί δηλαδή ο πελάτης να κάνει την αγορά διαλέγοντας σε τι νόμισμα ( crypto ή fiat) θέλει και άμα κάνει την αγορά με crypto και ο έμπορος δεν δέχεται crypto, τότε το api θα μετατρέπει τα crypto σε fiat και ο έμπορος θα βλέπει κανονικά fiat χρήματα στο λογαριασμό του. Μόνο έτσι θα γίνουν mainstream τα κρυπτονομίσματα. Πρέπει να αποκτήσουν πραγματικό use case.

Η σημερινή κατάσταση που υπάρχουν 1300+ κρυπτονομίσματα και το καθένα έχει απο δικό του wallet είναι μπελάς για τις επιχειρήσεις. Να μην βάλω και τη δυσκολία απόκτησης wallet για κάποιον που δεν έχει ιδέα απο κρυπτονομίσματα.

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...