thomasG4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, Praetorianos είπε Ξανάνοιξαν οι εγγραφές στο Bitfinex!!!1111 (please read 4η σειρά από το τέλος) Φαίνεται ότι το scam με τα Tether κόπασε λίγο και τώρα άνοιξαν πλώρη για νέους ορίζοντες...
Silverage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, moumias είπε Εδω και μια βδομαδα εχω «επενδυσει» σε neo gold και stonghands τα οποια ανεβηκαν τις τελευταιες μερες...καλα το stonghands αν φτασει και ενα λεπτο κονομησα....αλλα και το neogold αν φτασει στο 1.. Ψαξτε τα μικροαστειονομισματα....αν σας κατσουν και ανεβουν τη μια βδομαδα βγαλτε τα αμεσως...καλιο 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερι. Απο που τα αγόρασες;
kavourask Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Καταρχάς ευχαριστώ στον @Heybro γιατί ήταν η 1η μου αφορμή να ξεκινήσω mining (bbp) Θα ήθελα τα φώτα σας μιας και είμαι λίγο νέος στο θέμα trading. Έχω αγοράσει LTC στο coinbase. 1) Τι γνώμη έχετε για το HitBTC? ειναι αξιοπιστο? 2) Πώς μπορώ να μεταφέρω LTC από coinbase σε HITbtc για να αγοράσω shitcoins? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από kavourask
Tweetie Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Εν τω μεταξύ, οι ασχολούμενοι με το XRP χάσαμε και χάνουμε ευκαιρίες για καλό trading όσο το άχρηστο το Kraken είναι κάτω. Το Ripple ήταν κάτω από το 1,60 Ευρώ όταν "έπεσε" το Kraken και μέσα στο διάστημα που περιμένουμε τα σαϊνια να τρέξουν σωστά την πλατφόρμα τους, το Ripple έφθασε στο 1,74 (ίσως και παραπάνω, δεν ξέρω) και τώρα είναι στο 1,64. 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά μου ζητάει να κάνω verify την χρεωστική μου κάρτα ,τι πρέπει να κάνω σ αυτο που μου δείχνει?
liakos18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Tweetie είπε Εν τω μεταξύ, οι ασχολούμενοι με το XRP χάσαμε και χάνουμε ευκαιρίες για καλό trading όσο το άχρηστο το Kraken είναι κάτω. Το Ripple ήταν κάτω από το 1,60 Ευρώ όταν "έπεσε" το Kraken και μέσα στο διάστημα που περιμένουμε τα σαϊνια να τρέξουν σωστά την πλατφόρμα τους, το Ripple έφθασε στο 1,74 (ίσως και παραπάνω, δεν ξέρω) και τώρα είναι στο 1,64. Έμενα τώρα μου βγάζει ότι αν πουλήσω 30 XRP σε market value θα πάρω 0.54 BTC Με τρώει να το δοκιμάσω αλλά φοβάμαι μη γίνει καμια μαλακία και χαθούν και άντε να βγάλω άκρη μετά... Πάντως προς το παρόν δε μπορώ να το εμπιστευτώ ακόμα για οποιοδήποτε trade το Kraken. 1
fastnq2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, giannis808 είπε 30 λεπτά πριν, giannis808 είπε Ναι τώρα που το λες αυτό θα κάνω να μην στέλνω στοιχεία από εδώ καξ από εκεί Τι fees έχει το cryptopia για να στείλεις στο kraken? Για ανάληψη σε btc ήταν πολύ μεγάλη η χρέωση, 0.001 btc η 12 ευρώ, που βέβαια κάλυπτε και τα fees της μεταφοράς του btc που έτσι και αλλιώς είναι γύρω στα 10 ευρώ ασχέτως ανταλλακτηριου.Βεβαια μια φορά την πάτησα και έκανα με btc συναλλαγή, αν πάρει μπρος το κρακεν θα δοκιμάσω να κάνω ανάληψη μέσω dogecoin και θα σου πω τη χρέωση 5 λεπτά πριν, liakos18 είπε Έμενα τώρα μου βγάζει ότι αν πουλήσω 30 XRP σε market value θα πάρω 0.54 BTC Με τρώει να το δοκιμάσω αλλά φοβάμαι μη γίνει καμια μαλακία και χαθούν και άντε να βγάλω άκρη μετά... Πάντως προς το παρόν δε μπορώ να το εμπιστευτώ ακόμα για οποιοδήποτε trade το Kraken. Να σου δώσω και τα δικά μου για 0.54btc Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από fastnq2
Avatar_GR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, liakos18 είπε Έμενα τώρα μου βγάζει ότι αν πουλήσω 30 XRP σε market value θα πάρω 0.54 BTC Με τρώει να το δοκιμάσω αλλά φοβάμαι μη γίνει καμια μαλακία και χαθούν και άντε να βγάλω άκρη μετά... Πάντως προς το παρόν δε μπορώ να το εμπιστευτώ ακόμα για οποιοδήποτε trade το Kraken. Και να το δοκιμάσεις δεν θα περάσει,έχουν κλείσει όλα τα trade. Δεν πιστεύω ότι έγινε κανένα trade στις τρελές τιμές πάντως που έβγαζε. Αν δεις τα recent trades στα νομίσματα είναι κοντά στις πραγματικές...
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Avatar_GR είπε Από που τα αγοράζετε αυτά τα μικρά/νεα/άχρηστα νομίσματα; Εγώ προς το παρόν από ανταλλακτήρια, bittrex, binance, kucoin, bleutrade έχουν αρκετή σαβούρα! 49 λεπτά πριν, ADHD είπε Το IOTA φαινεται να ξυπνησε λιγο, target 78,6% Λίγα είχα και τα έστειλα, μπορεί να ξαναπάρω αργότερα.. 1
ADHD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Κραταω IOTA ουτε και εγω θυμαμαι απο ποτε αλλα οχι παρα πολλα(καπου 40c ηταν), πρακτικα τα εχω ξεχασει στο bitfinex..
Silverage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Ιάσωνbitc είπε Παιδιά μου ζητάει να κάνω verify την χρεωστική μου κάρτα ,τι πρέπει να κάνω σ αυτο που μου δείχνει? Δες τις κινήσεις της κάρτας σου. Πρέπει να σου έκανε 2 χρεώσεις το coinbase. Θα βάλεις τα ποσά που σε χρέωσε στα κουτάκια (π.χ. αν λέει 1.80€ θα βάλεις 80) και θα πατήσεις verify. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Silverage
Ιάσωνbitc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, Tweetie είπε Ιάσων, πάτησε το Verify Your Card. έβαλα 1. και 1. και πάτησα Verify Your Card αλλα μου βγάζει αυτό
V3NDETTA Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Στις 10/1/2018 στις 8:41 ΜΜ, zio10 είπε Άντε να μαζευτούμε να βγάλουμε ένα insomnia coin και να πάρουμε από κανένα δις ο καθένας, να μπει σε ένα δύο ανταλλακτήρια να φτιαχτούμε! Καλή ιδέα για να βγούμε απο την οικονομική κρίση .Μήπως γνωρίζουμε κάποιον που θα μπορούσε να ασχοληθεί με το θέμα ? 1
pOLoS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, ADHD είπε Κραταω IOTA ουτε και εγω θυμαμαι απο ποτε αλλα οχι παρα πολλα(καπου 40c ηταν), πρακτικα τα εχω ξεχασει στο bitfinex.. Αυτό το IOTA ένα μήνα που έχω αγοράσει όλο στα ίδια είναι, +10% , -10%, έχει κολλήσει κάπου στα 3.8$ , θα μπει και αυτό στη λίστα για πούλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις