Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Praetorianos είπε

Ξανάνοιξαν οι εγγραφές στο Bitfinex!!!1111 (please read 4η σειρά από το τέλος)

image.png.d2c20b01ff5828e2ba0f5ab6c86b03f6.png

Σιγά μωρέ..ζητάνε απλά 10 μικρά ζεστά χιλιαρικάκια.. :angry:

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, moumias είπε

Εδω και μια βδομαδα εχω «επενδυσει» σε  neo gold και stonghands τα οποια ανεβηκαν τις τελευταιες μερες...καλα το stonghands αν φτασει και ενα λεπτο κονομησα....αλλα και το neogold αν φτασει στο 1..

Ψαξτε τα μικροαστειονομισματα....αν σας κατσουν και ανεβουν τη μια βδομαδα  βγαλτε τα αμεσως...καλιο 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερι.

Εκεί είναι τα λεφτά πιστεύω κι εγώ, αλλά θέλει τύχη και ψάξιμο! Τελευταία άρχισα να βάζω από λίγα λεφτά σε μικρά μήπως κάτσει κανένα και θα αρχίσω να ψάχνω και κανένα ico...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Avatar_GR είπε

Από που τα αγοράζετε αυτά τα μικρά/νεα/άχρηστα νομίσματα;

Εγώ πήρα 100 χιλιάδες δωρεάν strong hands απο ενα site τα έχωσα στο wallet και ας κάνουν ότι θέλουν. 

Δημοσ.

Θέλω να αγορασω 50 ευρω σε etn άμεσα για hodl. Δεν έχω κάνει ακόμα όμως verification στο cryptopia. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να πάρω τώρα electroneum? Λεφτά δεν έχω πουθενά σε exchanger, μόνο στο ebanking 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Θέλω να αγορασω 50 ευρω σε etn άμεσα για hodl. Δεν έχω κάνει ακόμα όμως verification στο cryptopia. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να πάρω τώρα electroneum? Λεφτά δεν έχω πουθενά σε exchanger, μόνο στο ebanking 

Τι verification θέλει το cryptopia? Κάνω ανάληψεις-καταθεσεις σε Cryptos και ούτε όνομα δεν έχω δώσει 

Δημοσ.

Μερικά στατιστικά μετά από 1 μέρα με zcash mining. 

Με 1070ti στο 58% power limit βγάζω 480sol δηλαδή 4.61 sol/watt κατι που σημαίνει απίστευτο efficiency. +510 μνήμες και +185 core. Θερμοκρασία σταθερή 58 βαθμούς με 25% ανεμιστήρες. Ακριβώς δεν ξέρω πόσο τραβάει ο υπολογιστής αλλά στο hwinfo η gpu με γράφει 104watt και ο επεξεργαστής μιας και κάνω και εκεί mining 44watt. Παρήγγειλα ένα μετρητή ρεύματος για πιο ακριβής μετρήσεις. Με βγάζει 1200 ευρώ profit το χρόνο χωρια το ρεύμα με την σημερινή τιμή. 100 ευρώ το μήνα κέρδος. Στους 5 μήνες θα τσιμπήσω ακόμα μια 1070ti η 1080 δωρεάν από το mining και γίνεται η μία να κάνει mining και η άλλη να είναι για Gaming. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Τι verification θέλει το cryptopia? Κάνω ανάληψεις-καταθεσεις σε Cryptos και ούτε όνομα δεν έχω δώσει 

Για withdraw από crypto σε usd

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis808 είπε

Για withdraw από crypto σε usd

Ναι όντως έχεις δίκαιο, μια λύση είναι να στείλεις μέσω Crypto στο κρακεν και να κάνεις ανάληψη από εκεί που είναι και πιο εμπιστο(λσιτουργικο ίσως όχι και πολύ :P)  

Άσχετο αλλά έστειλα ένα εμβασμα στο κρακεν μου το εμφανίζει success τώρα που μπήκα αλλά δεν εμφανίζει κάπου ότι έχω το τάδε πόσο στο balance μου. Τι φάση? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Ναι όντως έχεις δίκαιο, μια λύση είναι να στείλεις μέσω Crypto στο κρακεν και να κάνεις ανάληψη από εκεί που είναι και πιο εμπιστο(λσιτουργικο ίσως όχι και πολύ :P)  

Άσχετο αλλά έστειλα ένα εμβασμα στο κρακεν μου το εμφανίζει success τώρα που μπήκα αλλά δεν εμφανίζει κάπου ότι έχω το τάδε πόσο στο balance μου. Τι φάση? 

Ναι τώρα που το λες αυτό θα κάνω να μην στέλνω στοιχεία από εδώ καξ από εκεί 

Τι fees έχει το cryptopia για να στείλεις στο kraken? 

Επεξ/σία από giannis808
Δημοσ.

Το live streaming ticker στο Kraken έχει κολλήσει και δεν δείχνει τις τρέχουσες τιμές παρά την ανανέωση που κάνει κάθε λεπτό. Το Order Book ακόμα λάθος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tweetie είπε

Το live streaming ticker στο Kraken έχει κολλήσει και δεν δείχνει τις τρέχουσες τιμές παρά την ανανέωση που κάνει κάθε λεπτό. Το Order Book ακόμα λάθος.

Μου βγάζει ότι το XMR έχει 256€ και το XRP 1.2€...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...