Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pOLoS είπε

κάτι δε πάει καλά ακόμα

μόλις μπήκα από το krakapi και μου έβγαλε τιμή για το bitcoin cash 30.000$ και ότι έχω balance 7000$

Παρτα και κερασε και σε μας κανενα σουβλακι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, moumias είπε

Παρτα και κερασε και σε μας κανενα σουβλακι...

Αμ δε

Αναφορά σε κείμενο

Update - Order book data is not being displayed properly. Pausing trading while we investigate. 

https://status.kraken.com/

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fastnq2 είπε

Πολύ λίγοι εκεί στο κρακεν. 

Συμφωνώ..Έμεινε πάνω από 48 ώρες κλειστό το μαγαζί και το άνοιξαν επειδή μάλλον έφαγαν τρελό κράξιμο παρόλο που δεν είχαν τελειώσει τις δοκιμές..

Η dev team του kraken μάλλον δούλευε κάπως έτσι αυτές τις μέρες

AAEAAQAAAAAAAAJSAAAAJGE0NDFkMDJkLTljZmIt

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pOLoS είπε

κάνεις δε νομίζω να μπόρεσε να κάνει trade ,  δοκίμασα να κάνω και πέταξε error 520

Εδώ πετούσε στα καλά του τώρα δε θα πετούσε; :D

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pOLoS είπε

κάνεις δε νομίζω να μπόρεσε να κάνει trade ,  δοκίμασα να κάνω και πέταξε error 520

Τα trade γίνονται, αλλά όχι στις τιμές που έχει στο order book αλλά στις τιμές που βλέπετε πάνω στα recent trades

Δημοσ.

Εδω και μια βδομαδα εχω «επενδυσει» σε  neo gold και stonghands τα οποια ανεβηκαν τις τελευταιες μερες...καλα το stonghands αν φτασει και ενα λεπτο κονομησα....αλλα και το neogold αν φτασει στο 1..

Ψαξτε τα μικροαστειονομισματα....αν σας κατσουν και ανεβουν τη μια βδομαδα  βγαλτε τα αμεσως...καλιο 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, moumias είπε

Εδω και μια βδομαδα εχω «επενδυσει» σε  neo gold και stonghands τα οποια ανεβηκαν τις τελευταιες μερες...καλα το stonghands αν φτασει και ενα λεπτο κονομησα....αλλα και το neogold αν φτασει στο 1..

Άντε με το καλό!

Άρχισα να ψάχνω και εγώ τώρα μερικά φθηνά καινούρια alts μήπως και βγάλω κάτι απο το trading.

Αν υπάρχει καμια καλή ιδέα/πληροφορία διαδώστεεεεε

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, morpheous είπε

Καλησπέρα κ πολλά εμένα. 

Ένα πράγμα που δεν διαβάζω πουθενά, είναι το γεγονός πως αυτό το τρελό bump του Δεκεμβρίου δεν είναι απαραίτητο ότι θα ξανα γίνει. Ίσως να ήταν once in a lifetime ευκαιρία, ίσως κ όχι γιατί τώρα θα μπει ακόμα περισσότερος κόσμος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ακόμα κ το hold τώρα να εμπεριέχει εν τέλη μεγαλύτερο ρίσκο αν όλοι εμείς οι άσχετοι που μπήκαμε πανικοβληθουμε κ φύγουμε σε μια μέρα για xy λόγο! 

Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει ακόμα που οφείλεται αυτό το τρελό bump!

Επίσης, και εγώ πιστεύω στο BNB καθώς αν πιστέψουμε τους υπεύθυνους του ότι έχουν 250000 νέες έγραφες την μέρα, νομίζω ότι θα ανεβαίνει όσο γίνεται ολος αυτός ο χαμός! 

Τελος, αμφιταλαντεύομαι αν αξίζουν 100 ευρώ hold(καν 4μηνο) στο Eth η να τα σπάσω σε Ven, XLM η BTS!!! 

Κατα κυριο λογο στο hype, αλλα η τεχνολογια πισω απο αρκετα projects ειναι πολλα υποσχόμενη οποτε υπαρχει μια βαση για growth. Φυσικα μην περιμενεις αυτο που γινεται τωρα με τα απειρα shitcoins που πανε στο θεο, οταν το market ωριμάσει θα γινει καλο ξεκαθάρισμα.

Νομιζω το εχουν αναφέρει αρκετοί αλλα ισως με λαθος τρόπο, η ολη φάση για εμενα ειναι ενα black swan event, θα συμβει μια φορα στη ζωη σου και δεν θα εχεις δευτερη ευκαιρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Φτιάξανε τα ποσά στο kraken.

Ναι όντως...πάνε τα εκατομμύρια μας :lol:

Επεξ/σία από Avatar_GR
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...