Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, morpheous είπε

Τελικά εγώ μάλλον ήμουν από τους τυχερούς. Γράφτηκα coinbase mid December και το verification πήρε 1 απόγευμα! Και εντελώς τυχαία γράφτηκα binance πριν 2 βδομάδες, πέτυχα στο άσχετο ένα 'παράθυρο' ανοιχτών εγγράφων. 

Στο binance δεν έχω κάνει verify αφού  θεωρητικά δεν χρειάζεται για να βγάλεις κάτω από 2BTC.

Μεταφορές από coinbase κάνω με litecoin. Γίνονται αρκετά γρήγορα! Το περισσότερο που έχω περιμένει είναι 5 λεπτά κ έχει ελάχιστα fees. Με τον κλασικό πλέον τρόπο coinbase to Gdax to binance. 

έχω κάνει ήδη αίτηση για verification με διαβατήριο,

αλλά λόγω βιασύνης έβαλα τον λογαριασμό ΔΕΗ για proof of residence,

γνωρίζει κάποιος αν περνάει?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Για το TRX έχετε καμια άποψη παιδιά?

Για μενα ειναι ενα απο τα shitcoins. Πιστευω οτι θα παει μεχρι 0.50$ max φετος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sartiv είπε

Για μενα ειναι ενα απο τα shitcoins. Πιστευω οτι θα παει μεχρι 0.50$ max φετος.

Μακάρι, δεν θα με χάλαγε καθόλου. Και 0,30$ να πάει θα το σπρώξω, είπα αυτά τα λίγα που έχω να τα χώσω σε κανα τέτοιο νόμισμα μπα και γίνει κανα ντου καμια μέρα και ανέβει και τριπλασιάσουμε

Δημοσ.

Καλημερα,παω να αλλαξω ενα νομισμα σε bitcoin και μου λεει το διαθεσιμο και διπλα btc value 0.04374352...δηλαδη ειναι 14300 που εχει το bitcoin τωρα επι το 0.043 καπου 600 ευρω;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, moumias είπε

Καλημερα,παω να αλλαξω ενα νομισμα σε bitcoin και μου λεει το διαθεσιμο και διπλα btc value 0.04374352...δηλαδη ειναι 14300 που εχει το bitcoin τωρα επι το 0.043 καπου 600 ευρω;;;

Ειναι το λεγομενο satoshi, που προκυπτει απο την αναλογια νομισμα/BTC. Ναι επι 11872 που ειναι η τωρινη τιμη σε ευρω (οχι δολλαρια!) = περιπου 520 ευρω.

Επεξ/σία από Sartiv
Δημοσ.

Παραθέτω ενα ενδιαφέρον tweet του Justin Sun

#TRON officially announced the joining of Evan (Zhang Anwen), a senior bank technical expert. Evan has been responsible for major system development of four major commercial banks such as ICBC, Agricultural Bank of China, BoC and CCB. #TRX $TRX

Πολλοι κάνουν λόγο ότι πλέον έχει ένα από τα καλύτερα  dev teams.

Δημοσ.

Μετα τα διαφορα Trades σε alt coins  στο Binance,  αφησα 13.5$ σε etherium  ,τα οποια τωρα δεν μπορω να ανταλλαξω για τιποτα , καθως μου λεει οτι θελει θελει το λιγοτερο 0.02ETH.

Γνωριζει καποιος να μου πει πως τα κανω Trade αυτα ? ή πρεπει να βαλω μεσα το υπολοιπο ποσο μεχρι να φτασω στα 0.02  ?

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να με βάλετε στο παιχνίδι κι εμένα , διάβασα όλες της σελίδες αλλά δυστυχώς δεν έχω καταλάβει .. θα ήθελα να επενδύσω κάνενα 200€ μπορεί να μου πει κάποιος που ;πως ; Οποίος έχει όρεξη ας στείλει κ πμ .. μετά από πολλές εγγραφές. Σε SpectroCoin,btcgreece,marketcup.. δεν έβγαλα άκρη...μου έστειλε ένα φίλος ένα Nem !!!! Οποίος έχει όρεξη κ χρόνο ας με βοηθήσει να τα πάρουμε από την αρχή όλα!!!ευχαριστω εκ τον προτέρων 

• Sad 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, alexisgav είπε

Παιδιά δεν ξέρω γιατί πείτε το διαίσθηση πείτε το αλλιώς αλλά πιστεύω πολύ σε XRP,XVG και QASH και κάνω απόθεμα σε αυτα τα τρία με λογική hodl.Εσεις σε ποια πιστεύεται;

edit: Αα έχω βάλει και μερικά στο xtr  ώστε αν πάει στο 1$ Να τα πουλήσω και να αυξήσω απόθεμα  των  τριών που ανέφερα

Για XRP, γράφονται 82 σελίδες τώρα πράγματα :) Για XVG ακόμα δεν έχω καταλάβει τι υποτίθεται ότι προσφέρει, εκτός από hype.

Για ICO, έχω μπει στο Covesting, αν κάνει το 10% από αυτά που υπόσχεται, γίναμε.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GoS είπε

Μολις έκανα Login στο Kraken !!!

κάτι δε πάει καλά ακόμα

μόλις μπήκα από το krakapi και μου έβγαλε τιμή για το bitcoin cash 30.000$ και ότι έχω balance 7000$

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...