morpheous Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα κ πολλά εμένα. Ένα πράγμα που δεν διαβάζω πουθενά, είναι το γεγονός πως αυτό το τρελό bump του Δεκεμβρίου δεν είναι απαραίτητο ότι θα ξανα γίνει. Ίσως να ήταν once in a lifetime ευκαιρία, ίσως κ όχι γιατί τώρα θα μπει ακόμα περισσότερος κόσμος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ακόμα κ το hold τώρα να εμπεριέχει εν τέλη μεγαλύτερο ρίσκο αν όλοι εμείς οι άσχετοι που μπήκαμε πανικοβληθουμε κ φύγουμε σε μια μέρα για xy λόγο! Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει ακόμα που οφείλεται αυτό το τρελό bump! Επίσης, και εγώ πιστεύω στο BNB καθώς αν πιστέψουμε τους υπεύθυνους του ότι έχουν 250000 νέες έγραφες την μέρα, νομίζω ότι θα ανεβαίνει όσο γίνεται ολος αυτός ο χαμός! Τελος, αμφιταλαντεύομαι αν αξίζουν 100 ευρώ hold(καν 4μηνο) στο Eth η να τα σπάσω σε Ven, XLM η BTS!!!
giannis808 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, morpheous είπε Καλησπέρα κ πολλά εμένα. Ένα πράγμα που δεν διαβάζω πουθενά, είναι το γεγονός πως αυτό το τρελό bump του Δεκεμβρίου δεν είναι απαραίτητο ότι θα ξανα γίνει. Ίσως να ήταν once in a lifetime ευκαιρία, ίσως κ όχι γιατί τώρα θα μπει ακόμα περισσότερος κόσμος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ακόμα κ το hold τώρα να εμπεριέχει εν τέλη μεγαλύτερο ρίσκο αν όλοι εμείς οι άσχετοι που μπήκαμε πανικοβληθουμε κ φύγουμε σε μια μέρα για xy λόγο! Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει ακόμα που οφείλεται αυτό το τρελό bump! Επίσης, και εγώ πιστεύω στο BNB καθώς αν πιστέψουμε τους υπεύθυνους του ότι έχουν 250000 νέες έγραφες την μέρα, νομίζω ότι θα ανεβαίνει όσο γίνεται ολος αυτός ο χαμός! Τελος, αμφιταλαντεύομαι αν αξίζουν 100 ευρώ hold(καν 4μηνο) στο Eth η να τα σπάσω σε Ven, XLM η BTS!!! Εγω παντως και με την αγορα της 570 (και συντομα της 580) επενδυσα στο electroneum. Με τα 12 λεπτα του ευρω που εχει τωρα παιζω σε καθαρο κερδος 90 ευρω τον μηνα με την καθε καρτα! Που να ανεβει κιολας η τιμη που πιστευω θα ανεβει αρκετα μεσα στο επομενο χρονικο διαστημα
alexisgav Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Ηλεκτρονικά έγινε η συναλλαγή και τα λεφτα έφυγαν κανονικά αλλά εδώ και 3 μέρες λεφτα γιόκ στο coinbase. @nasmaniaμε καρτα δεν γίνεται Γτ δεν έχει 3ds protection η Πειραιώς πραγμα απαραδεκτό.Με την εθνική δεν είχα κανα θέμα ως τώρα 2 φορές κατάθεση με κάρτα, αν και με σφάξε στα fees..
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, morpheous είπε Καλησπέρα κ πολλά εμένα. Ένα πράγμα που δεν διαβάζω πουθενά, είναι το γεγονός πως αυτό το τρελό bump του Δεκεμβρίου δεν είναι απαραίτητο ότι θα ξανα γίνει. Ίσως να ήταν once in a lifetime ευκαιρία, ίσως κ όχι γιατί τώρα θα μπει ακόμα περισσότερος κόσμος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ακόμα κ το hold τώρα να εμπεριέχει εν τέλη μεγαλύτερο ρίσκο αν όλοι εμείς οι άσχετοι που μπήκαμε πανικοβληθουμε κ φύγουμε σε μια μέρα για xy λόγο! Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει ακόμα που οφείλεται αυτό το τρελό bump! Επίσης, και εγώ πιστεύω στο BNB καθώς αν πιστέψουμε τους υπεύθυνους του ότι έχουν 250000 νέες έγραφες την μέρα, νομίζω ότι θα ανεβαίνει όσο γίνεται ολος αυτός ο χαμός! Τελος, αμφιταλαντεύομαι αν αξίζουν 100 ευρώ hold(καν 4μηνο) στο Eth η να τα σπάσω σε Ven, XLM η BTS!!! Εγώ θα έλεγα να τα σπάσεις σε μικρά μήπως έχεις μεγαλύτερο κέρδος. Το eth και να διπλασιαστεί τους επόμενους μήνες μικρό θα είναι το κέρδος σου σχετικά, αν ήταν μεγαλύτερο το ποσό θα άξιζε περισσότερο πιστεύω.
project.breeze Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, alexisgav είπε Ηλεκτρονικά έγινε η συναλλαγή και τα λεφτα έφυγαν κανονικά αλλά εδώ και 3 μέρες λεφτα γιόκ στο coinbase. @nasmaniaμε καρτα δεν γίνεται Γτ δεν έχει 3ds protection η Πειραιώς πραγμα απαραδεκτό.Με την εθνική δεν είχα κανα θέμα ως τώρα 2 φορές κατάθεση με κάρτα, αν και με σφάξε στα fees.. Έκανα κατάθεση από λογαριασμό Πειραιώς πριν μερικές μέρες και έκανε 2 εργάσιμες να τα μεταφέρει. Αν δεις σου λέει ότι χρειάζεται 2-3 εργάσιμες οπότε μην ανησυχείς, τα λεφτά δεν χάνονται. 1
liakos18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά αυτά τα μεγάλα στιγμιαία drops που οφείλονται; Μήπως να βάλω καμία εντολή αγοράς στα 0.0002 - 0.0003 ETH σε περίπτωση που ξαναγίνουν;
pOLoS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, morpheous είπε Καλησπέρα κ πολλά εμένα. Ένα πράγμα που δεν διαβάζω πουθενά, είναι το γεγονός πως αυτό το τρελό bump του Δεκεμβρίου δεν είναι απαραίτητο ότι θα ξανα γίνει. Ίσως να ήταν once in a lifetime ευκαιρία, ίσως κ όχι γιατί τώρα θα μπει ακόμα περισσότερος κόσμος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ακόμα κ το hold τώρα να εμπεριέχει εν τέλη μεγαλύτερο ρίσκο αν όλοι εμείς οι άσχετοι που μπήκαμε πανικοβληθουμε κ φύγουμε σε μια μέρα για xy λόγο! Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει ακόμα που οφείλεται αυτό το τρελό bump! Επίσης, και εγώ πιστεύω στο BNB καθώς αν πιστέψουμε τους υπεύθυνους του ότι έχουν 250000 νέες έγραφες την μέρα, νομίζω ότι θα ανεβαίνει όσο γίνεται ολος αυτός ο χαμός! Τελος, αμφιταλαντεύομαι αν αξίζουν 100 ευρώ hold(καν 4μηνο) στο Eth η να τα σπάσω σε Ven, XLM η BTS!!! πολλά ανταλλακτήρια έχουν κλείσει προσωρινά τις εγγραφές, σε όσα μπορείς να γραφτείς το verification για να μπορέσεις να αγοράσεις αργεί πάρα πολύ ( σήμερα με έκαναν verify στο Bitstamp μετά από ένα μήνα αναμονή), το coinbase που ξέρει ο περισσότερος κόσμος λόγο μεγάλου όγκου συναλλαγών μπορεί να κάνει και μέρες για να στείλεις ένα νόμισμα σε άλλο ανταλλακτήριο ( 16 ώρες περίμενα για να στείλω eth), και βδομάδες για να βάλεις λεφτά με έμβασμα ( σε 4 ώρες έφτασε το τελευταίο έμβασμα που έστειλα, και το προηγούμενο έκανε πάνω από 10 μέρες), σε αυτό το topic όλο ρωτάνε νέοι χρήστες από που μπορούν να αγοράσουν γιατί δεν βρίσκουν site να μπορούν να γράφουν , γίνεται ένας χαμός και είναι στην αναμονή παρά πολύς κόσμος που θέλει να αγοράσει αλλά δε μπορεί, οπότε το pump πιστεύω θα είναι ακόμα μεγαλύτερο τους επόμενους 2-3 μήνες
Rockavlon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Οι εντολες στο Binance δεν πιανουν παντα ειχα βαλει να πουλησω το DNΤ και ενω ειχε παει πιο πανω απο οτι το ειχα βαλει δεν πουληθηκε και μετα πηρε τη κατω βολτα.
morpheous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, pOLoS είπε πολλά ανταλλακτήρια έχουν κλείσει προσωρινά τις εγγραφές, σε όσα μπορείς να γραφτείς το verification για να μπορέσεις να αγοράσεις αργεί πάρα πολύ ( σήμερα με έκαναν verify στο Bitstamp μετά από ένα μήνα αναμονή), το coinbase που ξέρει ο περισσότερος κόσμος λόγο μεγάλου όγκου συναλλαγών μπορεί να κάνει και μέρες για να στείλεις ένα νόμισμα σε άλλο ανταλλακτήριο ( 16 ώρες περίμενα για να στείλω eth), και βδομάδες για να βάλεις λεφτά με έμβασμα ( σε 4 ώρες έφτασε το τελευταίο έμβασμα που έστειλα, και το προηγούμενο έκανε πάνω από 10 μέρες), σε αυτό το topic όλο ρωτάνε νέοι χρήστες από που μπορούν να αγοράσουν γιατί δεν βρίσκουν site να μπορούν να γράφουν , γίνεται ένας χαμός και είναι στην αναμονή παρά πολύς κόσμος που θέλει να αγοράσει αλλά δε μπορεί, οπότε το pump πιστεύω θα είναι ακόμα μεγαλύτερο τους επόμενους 2-3 μήνες Τελικά εγώ μάλλον ήμουν από τους τυχερούς. Γράφτηκα coinbase mid December και το verification πήρε 1 απόγευμα! Και εντελώς τυχαία γράφτηκα binance πριν 2 βδομάδες, πέτυχα στο άσχετο ένα 'παράθυρο' ανοιχτών εγγράφων. Στο binance δεν έχω κάνει verify αφού θεωρητικά δεν χρειάζεται για να βγάλεις κάτω από 2BTC. Μεταφορές από coinbase κάνω με litecoin. Γίνονται αρκετά γρήγορα! Το περισσότερο που έχω περιμένει είναι 5 λεπτά κ έχει ελάχιστα fees. Με τον κλασικό πλέον τρόπο coinbase to Gdax to binance. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από morpheous
zanskou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 To Kraken ξέρει κανεις πότε πρόκειται να ανοιξει ξανά ;
Zaknafein Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δεν έχουν ενημερώσει status από τις ~10 περίπου. https://status.kraken.com/ Δεν ήταν απλό maintenance, κάνουν και αναβάθμιση (ή τουλ. έτσι λένε) και πάντα υπάρχουν και τα απρόοπτα... Αν δεν επανέλθει μέχρι αύριο, τότε θα αρχίσω να ανησυχώ 1
shadowfax-1- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Lumen πίστεψα και εγώ και έτσι έχω απομείνει με λίγο ETH, ακόμα πιο λίγο LTC, ripple μια μεγάλη θέση και XLM καμιά 110ρια νομίσματα("Exripple" & ripple lover ) . Από εκεί και πέρα ψάχνω μια ωραία ICO να μπω και εγώ. Η ΠΙΟ ενδιαφέρουσα την είχε ποστάρει εδώ ένα παλικάρι. Ενδιαφέρον τιμ και ιδέα(ρεδβερρυ). ΔΕΝ έχω μπει ακόμα και δε ξέρω αν θα μπω αλλά ουσιαστικά ψάχνω ποια θα είναι και η τελευταία μου θέση έχοντας βάλει συνολικά 1300$(ίσως φτάσουμε στα 1500 με λίγο ETH & LTC ως base coins). ICO δε βιάζομαι είναι η αλήθεια να μπω κάπου. Καλά ήταν για 2017-18 και ξανακοιτάμε στο τέλος του 2018-19. PS:Binanceπορία:είναι κάτι πάααααραα πολύ ψιλά νομίσματα υπόλοιπα φάση 0.00000321 ξέρω γω ας πούμε BTC. Αυτά πως μπορώ να τα πάρω πχ από binance? γιατί σε αλλαγές δε μου τα βγάζει.Πρέπει να το στρογγυλέψω σε ένα κανονικό αριθμό(πχ 0,05 BTC)και να τα κάνω withdraw? PS2:Πράσινη σήμερα όλη η μέρα. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από shadowfax-1-
alexisgav Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά δεν ξέρω γιατί πείτε το διαίσθηση πείτε το αλλιώς αλλά πιστεύω πολύ σε XRP,XVG και QASH και κάνω απόθεμα σε αυτα τα τρία με λογική hodl.Εσεις σε ποια πιστεύεται; edit: Αα έχω βάλει και μερικά στο xtr ώστε αν πάει στο 1$ Να τα πουλήσω και να αυξήσω απόθεμα των τριών που ανέφερα Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από alexisgav
Sartiv Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, alexisgav είπε Παιδιά δεν ξέρω γιατί πείτε το διαίσθηση πείτε το αλλιώς αλλά πιστεύω πολύ σε XRP,XVG και QASH και κάνω απόθεμα σε αυτα τα τρία με λογική hodl.Εσεις σε ποια πιστεύεται; edit: Αα έχω βάλει και μερικά στο xtr ώστε αν πάει στο 1$ Να τα πουλήσω και να αυξήσω απόθεμα των τριών που ανέφερα Το QASH ειναι ενα παρα παρα πολυ δυνατο project. Απ τα καλυτερα που υπαρχουν. το XRP μπορει να μας δωσει μεχρι και x5, για το XVG δεν εχω αποψη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις