Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπορει να εξηγησει καποιος τι παιζει με το pool στο biblepay; Χρειαζεται να κανουμε withdraw; Υπαρχει κανενας exchanger για biblepay;

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

Παιδια μπορει να εξηγησει καποιος τι παιζει με το pool στο biblepay; Χρειαζεται να κανουμε withdraw; Υπαρχει κανενας exchanger για biblepay;

Τα νομισματα πηγαινουν στο pool. Για 24 ωρες ειναι immature balance και επειτα τα κανεις κανονικα withdraw στο wallet σου σε δικη σου adress οπως καθε νομισμα. Trade για την ωρα γινονται στο c-cex αλλα λογικα θα μπει και σε μεγαλυτερα και τοτε θα ανεβει η τιμη αρκετα. Φαινεται να εχει μελλον το ολο concept του και θα δειξει. Εψαχνα αρκετες μερες τι να κανω mining και πραγματικα χανεσαι με τοσα που υπαρχουν. Εψαχνα cpu mining μονο μιας και τη gpu την χρησιμοπoιω για gaming. Αξιζει επισης το monero αν εχεις καλο rig οπως και το zoin που εδω και 1 μηνα ανεβηκε απιστευτα και επεται συνεχεια.

Δημοσ.

Κατεβασα το wallet και το εβαλα να τρεξει για λιγο. Στον worker μου στο pool λεει 0 hps και εκτος αυτου γραφει και 0,00 στο balance. Βιαζομαι να κρινω η κατι δεν κανω σωστα; (Τρεχω με i5 7200u 1thread γυρω στα 600h/s )

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GiwrgosP- είπε

Κατεβασα το wallet και το εβαλα να τρεξει για λιγο. Στον worker μου στο pool λεει 0 hps και εκτος αυτου γραφει και 0,00 στο balance. Βιαζομαι να κρινω η κατι δεν κανω σωστα; (Τρεχω με i5 7200u 1thread γυρω στα 600h/s )

Eχεις βαλει στο conf αρχειο του wallet που βρισκεται στο appdata τα στοιχεια σου απο το pool? Αλλιως δεν μπορει να σε βρει. Επισης στο debug console για να δεις ποσα threads θα λειτουργεις γραφεις setgenerate true 1/2/3/4 αναλογα ποσα θες. Και επειτα getmininginfo και πρεπει να λεει true τερμα κατω. Στο pool αν τα εχεις ολα σωστα θα σε βγαλει το h/s σε μερικα λεπτα. Το balance ανανεωνεται αναλογα ποτε βρισκεται το επομενο block. Παρακατω μερικες πολυ κατατοπιστικες οδηγιες 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Eχεις βαλει στο conf αρχειο του wallet που βρισκεται στο appdata τα στοιχεια σου απο το pool? Αλλιως δεν μπορει να σε βρει. Επισης στο debug console για να δεις ποσα threads θα λειτουργεις γραφεις setgenerate true 1/2/3/4 αναλογα ποσα θες. Και επειτα getmininginfo και πρεπει να λεει true τερμα κατω. Στο pool αν τα εχεις ολα σωστα θα σε βγαλει το h/s σε μερικα λεπτα. Το balance ανανεωνεται αναλογα ποτε βρισκεται το επομενο block. Παρακατω μερικες πολυ κατατοπιστικες οδηγιες 

Ευχαριστω πολυ, τα ακολουθησα ολα αυτα και στο debug λεει true στο pool. Τελικα απλα βιαστηκα, εβγαλε τιμη στο HPS στον worker. Συντομα θα το βαλω και στον σταθερο μου σε εναν i5 3470 :)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ, τα ακολουθησα ολα αυτα και στο debug λεει true στο pool. Τελικα απλα βιαστηκα, εβγαλε τιμη στο HPS στον worker. Συντομα θα το βαλω και στον σταθερο μου σε εναν i5 3470 :)

Ναι θελει λιγα λεπτα για να δειξει το hash. Μετα απο 3 4 ωρες τσεκαρε και το balance. 5 δις total supply εχει οποτε εχει περιθωριο εφοσον πιασει να παει κανα ευρω θεωρω. Θα φτιαξω 10 15 χιλιαδες hold στο πορτοφολι και βλεπουμε. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

και που ακριβώς βλέπεις πόσα νομίσματα έχεις κάνει Mining;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ναι θελει λιγα λεπτα για να δειξει το hash. Μετα απο 3 4 ωρες τσεκαρε και το balance. 5 δις total supply εχει οποτε εχει περιθωριο εφοσον πιασει να παει κανα ευρω θεωρω. Θα φτιαξω 10 15 χιλιαδες hold στο πορτοφολι και βλεπουμε. 

Δεν νομιζω οτι θα το αφησω τοσο πολυ στο laptop :P Ανεβαζει θερμοκρασιες. (μενει στα 65 βασικα)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xakou είπε

και που ακριβώς βλέπεις πόσα νομίσματα έχεις κάνει Mining;

Στο withdraw στο home παντου στο γραφει στο pool. Μετα τα 100 μπορεις να τα κανεις withdraw.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θα το αφησω τοσο πολυ στο laptop :P Ανεβαζει θερμοκρασιες. (μενει στα 65 βασικα)

Εγω παιζω στα 60-70 με 6 threads ενεργα και παει μεχρι 75 οταν τρεχω και καποιο παιχνιδι μαζι. Δεν νιωθει ο 8700k.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Heybro είπε

Στο withdraw στο home παντου στο γραφει στο pool. Μετα τα 100 μπορεις να τα κανεις withdraw.

Το ξεκίνησα πριν λίγο και έχω...

Hashes Per Second: 858.28

Hashes Per Second2: 6875.44

Shares : 9

αλλά δεν βλέπω κάπου για coins... Μήπως κάνω κάτι λάθος ή είναι πολύ νωρίς;

Επεξ/σία από xakou
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xakou είπε

Το ξεκίνησα πριν λίγο και έχω...

Hashes Per Second: 858.28

Hashes Per Second2: 6875.44

Shares : 9

αλλά δεν βλέπω κάπου για coins... Μήπως κάνω κάτι λάθος ή είναι πολύ νωρίς;

Περιμενε τουλαχιστον μιση ωρα και θα σε βγαλει το balance. Μετα την ευρεση του block σε βαζει το ποσο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Heybro είπε

Εγω παιζω στα 60-70 με 6 threads ενεργα και παει μεχρι 75 οταν τρεχω και καποιο παιχνιδι μαζι. Δεν νιωθει ο 8700k.

Για την πλάκα σου το κάνεις ή πιστεύεις τόσο πολύ στο συγκεκριμένο νόμισμα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...