Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 ώρες πριν, chek2fire είπε

μίλα με το support τους., Υπάρχει πάντα μικρή πιθανότητα να ελέγχουν τα private key και της συγκεκριμένης διεύθυνσης του Ethereum γιατί στην ουσία τα eth σου έφυγαν προς Eth διεύθυνση τώρα.

Εχω μιλήσει ήδη και με coin και με ku αλλά η μεν εκτέλεση της εντολής έγινε κανονικά απο την coin, η δε ku δεν τις καίγεται μια και ουτε φαίνεται να είναι διατεθημένη να βοηθησει..Εν τω μεταξύ το ίδιο πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σε αρκετούς χρήστες στο reddit αλλά δεν ασχολούνται ούτε σκάνε φυσικά μιας και το αναφέρουν ρητά και στο site τους....Εν τω μεταξύ τα ETH αυτά τα εχω βρει στο etherscan.io και δεν φαινονται άλλες συναλλαγες απο αυτή την διεύθυνση... Οπότε έχουν μείνει στον αέρα ??? Private Keys δεν μου δίνουν ή δεν έχουν...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ETH ΣΕ KUCOIN !! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι έχετε την εφαρμογή Binance σε iOS τι παίζει με την επαλήθευση; Κάποια στιγμή μου ξαναζήτησε επαλήθευση και όταν πήγα να το κάνω από τις ρυθμίσεις το πατούσα και δεν έκανε τίποτα. Την απεγκατέστησα και την ξαναεγκατέστησα και τώρα μου βγάζει άλλο δημιουργό. Συγκεκριμένα το "Qingdao Endocrine and Diabetes Hospital". Είναι φυσιολογικό αυτό;;

8C9EC26E-9715-4BEB-87AB-64311688B540.png

Επεξ/σία από liakos18
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, nasmania είπε

Εχω μιλήσει ήδη και με coin και με ku αλλά η μεν εκτέλεση της εντολής έγινε κανονικά απο την coin, η δε ku δεν τις καίγεται μια και ουτε φαίνεται να είναι διατεθημένη να βοηθησει..Εν τω μεταξύ το ίδιο πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σε αρκετούς χρήστες στο reddit αλλά δεν ασχολούνται ούτε σκάνε φυσικά μιας και το αναφέρουν ρητά και στο site τους....Εν τω μεταξύ τα ETH αυτά τα εχω βρει στο etherscan.io και δεν φαινονται άλλες συναλλαγες απο αυτή την διεύθυνση... Οπότε έχουν μείνει στον αέρα ??? Private Keys δεν μου δίνουν ή δεν έχουν...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ETH ΣΕ KUCOIN !! 

H SΥναλαγη εχει γινει? εχουν φυγει απο το πορτοφολι σου?

αν οχι ξακαντην με πολυ μεγαλυτερο fee ωστε να γινει πρωτη πιο γρηγορα στο σωστο address οποτε αν παει να γινει τη δευτερη φορα να μην εχει υπολοιπο 

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, glix είπε

Ναι εγω , εχω μπει στην Swissborg

Είναι απλή η διαδικασία μπορείς να ενημερώσεις περιληπτικά;

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
Στις 11/01/2018 στις 5:16 ΜΜ, liakos18 είπε

Έχει πιάσει τα 16€ ευρώ το Binance Coin (BNB)! Είχα πάρει μόνο 2.5 όταν είχε 7€ περίπου με το σκεπτικό να το χρησιμοποιώ για τα fees ώστε να μη μένει dust και είναι από τα λίγα νομίσματα μου που είχαν τέτοια αύξηση :P 

Το πιστεύω απίστευτα, αγόρασα κι εγώ στα 7 ευρώ, σε τεράστιο discount για το potentiality του. Αν δεν σκάσει το Binance καμιά μέρα προβλέπω να εκτοξεύεται. Τρομερό potential έχει και το Kucoin αλλά δεν ψήνομαι να κάνω και εκεί λογαριασμό, θα χαθεί η μπάλα στο τέλος.

Στις 11/01/2018 στις 6:11 ΜΜ, thomasG4 είπε

Δεν είναι θέμα φανατισμού. Αυτή η είδηση είναι μεγάλη και θα έχει αντίκτυπο σε όλη τη κοινότητα των crypto. Θα πιέσει περισσότερο τα υπόλοιπα νομίσματα να δουλέψουν σε use cases και να μην επαναπαύονται στη niche χρήση που έχουν τώρα. Επίσης θα έχει επίδραση στους επενδυτές που θα ψάχνουν νομίσματα με πραγματικά use cases και όχι science projects.

Να ρωτήσω, υπάρχει κάποια δικλείδα ασφαλείας που να αποτρέπει πχ τους δημιουργούς του XRP να πουλήσουν οι ίδιοι στις τράπεζες αποκλειστικά από το πορτοφόλι τους νομίσματα αντί για την ελεύθερη αγορά? Αν ενδιαφερθεί ποτέ πχ μια major τράπεζα να αγοράζει μια τεράστια ποσότητα νομισμάτων, αντί να βγει στην ελεύθερη αγορά και να της βγει ο κούκος αηδόνι, γιατί να μην κάνει μια συμφωνία με την ίδια την εταιρεία?

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, MySql είπε

Είναι απλή η διαδικασία μπορείς να ενημερώσεις περιληπτικά;

Απλη ειναι 

Βλεπεις τι coin δεχεται η καθε ICO , και τα πληρωνεις στην address που σου λενε.  Μετα απο καποια ωρα , σου βαζουν τα τοκεν οπως εχουν πει . 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, pOLoS είπε

Εντωμεταξυ κλαίω με τις δικαιολογίες τους. Είναι σε φάση '' τώρα τώρα τώρα θα ξαναλειτουργησουμε'' '' αχ κάτι μας έτυχε και αργησουμε λίγο'' '' είμαστε πολύ κοντά. ΑΛΗΘΕΙΑ''

Επεξ/σία από fastnq2
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...