Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες χαιρετώ την παρέα βλέπω οτι πολύς κόσμος έχει μπει με ΄φόρα΄ στην φάση των cryptocurrencies και με χαροποιεί ιδιαίτερα όπως όλες όμως οι επενδύσεις ενέχουν ρίσκο 

έτσι έχουμε πάντα στο μυαλό μας τον κανόνα οτι επενδύουμε πάντα ποσό που αντέχουμε να χάσουμε...

για εμένα προς το παρόν δύο τρία altcoins έχουν την δυνατότητα μέχρι τέλος του χρόνου να εκτοξευτούν πολύ

XLM ->Stellar Lumen (Premined)   ξαδερφάκι του XRP μιας και ο ιδρυτής του ήταν αρχικά στο σχήμα του Ripple τώρα κυμαίνεται περίπου στα 50 κάτι λεπτά του ευρώ όταν ξεκίνησε όλοι ήμασταν σκεπτικοί και μερικοί το χαρακτήριζαν και απάτη όταν όμως ανακοίνωσε την συνεργασία με την IBM έκανε πρώτο το μεγάλο μπαμ απο δέκατα λεπτών του ευρώ εκτοξεύτηκε σημαντικά...

(προσωπικά για εμένα πιστεύω ότι αναμένεται να ξεπεράσει το xrp σε τιμή βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα ) οπότε αναμένουμε σε λίγο καιρό ένα δυνατό 3x-6x

EOS -> EOS platform είναι ένα ERC20 token που αυτή την στιγμή κυμαίνεται περί των 12 ευρώ αρκετοί το χαρακτηρίζουν ως το Etherium -Killer founder και core developer είναι ο Daniel Larimer ο οποίος είναι επίσης και ιδρυτής του Steem και των Bitshares προς το παρόν διανέμεται μέσω του Etherium Platform και τον ιούνιο αναμένεται η πλατφόρμα να είναι live όπου όλα τα τοκεν που έχει αγοράσει κάποιος θα κλειδωθούν και θα παυσει η κυκλοφορία τους και θα διανεμηθούν ανάλογα στην νέα πλατφόρμα με δικό της περιβάλλον οπότε θα παύσει και η διανομή της. Τα πρώτα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι οτι θα έχει αριθμό συναλαγών ανα δευτερόλεπτο πολαπλάσιο του Etherium και τρομερές προοπτικές και στο scaling όπου χωλαίνει το Etherium με δικό του DEX (Decentralized Exchange) με δικό του οικοσύστημα πληρωμών με δικά του Tokens τα οποία θα κυκλοφορούν εντός της πλατφόρμας   ( η τιμή του αναμένεται  από πολλούς μεταξύ και εμού να φτάσει μέχρι τέλος του χρόνου το λιγότερο τα 100$ ) οπότε ενδείκνυται για holders.

(BTS) Βitshares -> Bitshares (το διαμαντάκι μου και προσωπικά το αγαπημένο μου) Bitshares είναι ένα token με δικό του περιβάλλον δικό του DEX είναι τελείως αποκεντροποιημένο με δική του κοινότητα founder είναι ο Daniel Larimer όπως και στο ΕΟS το consensus του είναι DPOS(Delegated Proof oF Stake) οπως και το ξαδερφάκι του το EOS σε αντίθεση με το Etherium που όταν πάψει να είναι minable θα μεταβεί σε POS (Proof of Stake) Με λίγα λόγια η διαφορά είναι ότι μέσα στην πλατφόρμα υπάρχει ενσωματομένω σύστημα ψηφοφορίας για όποιες αλλαγές συμβαίνουν στην πλατφόρμα στα fees και ότι άλλο προταθεί επίσης κάθε Bitshares Holder έχει το δικαίωμα ψήφου για οποιοδήποτε θέμα ανάλογα με τα Bitshares που κατέχει επίσης η κοινότητα ψηφίζει τους witnesses έχει 1sec Βlocks είναι premined και υποστηρίζει συναλαγές μέχρι 3000 ανά δευτερόλεπτοDQmRJ9GuckNSgfuSoFyRgDLX6U6ubUWcsWFkEk7TQbP2p8W

αυτό είναι ενα Παράδειγμα των δυνατοτήτων της πλατφόρμας με τις διαφορές με τις μεγάλες πλατφόρμες που κυκλοφούν προς απόδειξη των γραφομένων μου

Επίσης έχει δικό της DEX και περιβάλλον όπου το όλο οικοσύστημα λειτουργεί και δεν χρειάζεται να έχεις τα Bitshares σε αγορές 

Το σημαντικότερο είναι στοιχείο που διαθέτει κατ εμέ είναι το margin trading ενσωματομένο στην πλατφόρμα όπου μπορεί κανείς να 'δανειστεί'  τα ανάλογα bitUSD bitEUR bitCNY bitBTC νομίσματα που αναλογούν στα δικά μας πραγματικά λεφτά κλειδώνοντας τα Bithsares του και είναι εγγυμένο το καθε ένα με 2χ την πραγματική αξία τους σε Bitshares που σημαίνει ότι με τις ανάλογες έξυπνες κινήσεις μπορεί κάποιος να βγάζει εισόδημα με ανάλογα και  με την τιμή των Bitshares... (προσωπικά για εμένα έχει τρομερές δυνατότητες σαν κρυπτονόμισμα με πολλές εταιρείες και σχήματα να εγκαταλείπουν τα γνωστά platforms για να ενσωματωθούν στο οικοσύστημα μερικά παραδείγματα είναι η Bitspark η οποία εγκατέλειψε το Bitcoin η πρόσφατη συνεργασία με την Arise Bank την πρώτη αποκεντρωμένη τράπεζα και πολλές άλλες ανακοινώσεις που έρχονται ) τώρα η τιμή του κυμαίνεται στα 51 λεπτά του ευρώ και θεωρώ ότι τα 10 ευρώ δεν είναι και πολύ μακρυνός στόχος και προοπτική..

• Like 6
  • Thanks 1
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sndev είπε

επειδη εχω φαει 1 μηνα με αυτα τα στατιστικα για να γλυτωσεις χρονο αν θες δεξου τη βοηθεια μου 

γενικα για να σε σωστος σε αποδοση πρεπει το average  hassrate στο 24ωρο να ειναι με απωλιες βαρια 6-7% σε σχεση με το reported hassrate, οτιδηποτε παραπανω δεν αποδειδουν σωστα οι καρτες. θα υπολογιζεις 1% απο το claymore χασουρα + 1% αν κανεις dual mining + 1% αποτο pool κ δωσε ενα 2% σε stale share οποτε στη καλυτερη 5% .

πιστευω οτι οπως το χεις τωρα εχεις απωλειες ανω του 15-20% το νανο δινει ανα 6ωρο στοιχεια τσεκαρετο και παιξε live με της συχνοτητες της καρτας ανα 10λεπτο.. κ οχι μεσω του claymore

τωρα στο θεμα καρτων. μπορει να δινεις παραπανω volt στη μνημη κ ενω να ανεβαινει να πεφτει η καταναλωση (ναι κουλο.) κ να διωρθωνει κατα πολυ τη χασουρα στην αποδοση, αμα θες να ψαξω print screen  να καταλαβεις πως με 420 watt εναντι 390 στις 2 καρτες διορθωθοθηκε η αποδοση στο pool κατα 25%+..

επεισης δε συμαινει οσο πιο ψηλα το hassrate του claymore καλυτερη αποδοση στο pool γτ πεταει error η καρτα (hwinfo) και πανε αργα τα πακετα η λαθος η δε παιρνει γρηγοροτερα το επομενο job.

αν κανεις μονο ether τραβαει καπου 80 w λιγοτερο η καρτα και ειναι αθορυβη με θερμοκρασιες 43-48 (σε amd) σε dual θα ζοριστει παρα πολυ θα το δεις κ συ

κ γω πιστευω πολυ στο eth οτι θα παει min 3.000 Αλλα ρευστοποιω αμεσα για να κανω γρηγορα αποσβεση καθως εχω αγορασει 6 καρτες και θελω να μιωσω στο ελαχιστο το ρισκο να χασω λευτα κ μου μεινουν οι καρτες να κανουν αερα στο δωματιο 

δε το χω ψαξει για σια απλα εβαλα να κανει dcr χωρις λογο

τα κερδη που προανεφερα τα εχω υπολογισει με εκπτωση συνεπιας 15 + νυχτερινο + προπληρωμενο 6% 

κοντευω να γραψω τομο σπιτι με τοσα που χω σημειωσει κ ψαξει :(

Αψογος να σε καλά. Πως να τα φτιάξω στο msi afterburner ώστε να έχω την καλύτερη απόδοση? Θα περιμένω 6 ώρες να σας πω τι απόδοση με δίνει. 110w τραβάει πάντως και έχω +450 μνήμη και στο pool με δίνει 30mh

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sndev είπε

δεν υσχιει αυτο που γραφει ειναι παραπληροφορηση των δημοσιογραφων που δεν ξερουν τι τους γινετε

οπως ειπα εχω κανει εντριβη δυστηχως.

πηρα τη δεη  τηλ και τους τα σπασα μεχρι να καταλαβω  

ναι  αλλαζει αλλα οχι αυτο ποθυ μεταφερουν οι δημοσιογραφοι (δυστηχως.) 

η χρεωση μενει ιδια οπως τη γνωριζουμε για τις kw απο κατω ομως εχει ρυθυμιζομενες χρεωσεις αλλο πεδιο .. εκει αλλαζει..

image.png.d37f37dde8e251db9eafa7983bbc8b5a.png

ΑΥΤΟ ΑΛΑΖΕΙ 

image.png.cef59bc5378ed082cedb4be056c7a95b.png

ΟΧΙ ΑΥΤΟ!!! 

συγνωμη αν σας τη χαλαω αλλα και γω ξενερωσα. και εχασα κ το χρονο μου σε υπολογισμους

Στις ρυθμιζομενες ειναι το μεγαλο πανυγηρι. Επισης πλεον αυτες οι κλιμακες ισχυουν και για το νυχτερινο δυστηχως. Ομως ενα που δεν εχω καταλαβει να π.χ. η ελαχιστη χρεωση ειναι μεχρι τις 1600, οταν εχεις νυχτερινο ισχυει 1600 ημερισιο  και 1600 νυχτερινο ή παει συνολο; Στον λογαριασμο τα εχουν ξεχωριστα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Τωρα το αλλαξε νομιζω η ΔΕΗ, ειναι πλεον 3 κλιμακες εως 1600/1600-2000/2000+ και σου χρεωνει διαφορετικη τιμη τις πρωτες 1600 τις επομενες 400 και μετα οσες ειναι πανω απο 2000 σε σκιζει. Παλιοτερα ηταν κλιμακες που αν τις περνουσες σε χρεωνε στο συνολο με καποιο ποσο.

Αν εκαιγες παρα πολλα 6000-7000KW το 4μηνο συμφερε το 0.045 κοινωφελεις, τωρα θα σε χρεωσει λιγα τις πρωτες 2000 και τις υπολοιπες 5000Kw θα στις βαρεσει με 0.085 μονο για τις κοινωφελεις, ολα μαζι θα πηγαινουν οσες kw ειναι πανω απο 2000 στα 25 λεπτα τελικη τιμη και λιγα λεω.

Τελικα με το zcash δεν εβγαλες ακρη; Νομιζω συμφερει περισσοτερο με nvidia αν και οι 1070ti πανε καλα στο ethereum λογο gddr5 και παλι ~500sol/s ειναι καλυτερα απο 30MH/s στο ethereum. Ενδεικτικα τις τελευταιες 10 μερες με 2 1080 στα 590sol/s η μια και 450w system εχω μαζεψει 100€ και εκανα κατι βλακειες επιλογες στα exchanges θα μπορουσα να εχω περισσοτερα.

Δεν το έψαξα καθόλου φίλε μου. Σήμερα ασχολήθηκα αργότερα θα δω και zcash να δω πως θα πάει. Αν μπορώ να βγάζω 100+ το μήνα καθαρά θα πάω εκεί. Απλά δεν ξέρω αν ανέβει ενώ το eth είναι πιο σταθερό νομίζω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Αψογος να σε καλά. Πως να τα φτιάξω στο msi afterburner ώστε να έχω την καλύτερη απόδοση? Θα περιμένω 6 ώρες να σας πω τι απόδοση με δίνει. 110w τραβάει πάντως και έχω +450 μνήμη και στο pool με δίνει 30mh

κοιτα.. με αυτα δε θα κανεις σοβαρη δουλεια γτ πρεπει να δωσεις συγκεκριμενο ρευμα στο core και συγκεκριμενο στη μνημη καθως η μνημη κανει τη σοβαρη δουλεια στο eth 

το Afterburn πειραζει το core μονο αν το ξεκλειδωσεις, βλακειες δλδ

εγω εχω amd και δε μπορω νασε βοηθησω σε αυτο καθως χρεισημοπειω το overdriventool πουειναι για amd https://forums.guru3d.com/threads/overdriventool-tool-for-amd-gpus.416116/

φανταζομαι θα υπαρχει και για nvidia κατι αντιστοιχο ..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Στις ρυθμιζομενες ειναι το μεγαλο πανυγηρι. Επισης πλεον αυτες οι κλιμακες ισχυουν και για το νυχτερινο δυστηχως. Ομως ενα που δεν εχω καταλαβει να π.χ. η ελαχιστη χρεωση ειναι μεχρι τις 1600, οταν εχεις νυχτερινο ισχυει 1600 ημερισιο  και 1600 νυχτερινο ή παει συνολο; Στον λογαριασμο τα εχουν ξεχωριστα.

Αυτό και εγώ δεν το έχω καταλάβει. Πιάνω 1600 κοντά νυχτερινο μαζί με ημερήσιο. Με τον υπολογιστή αν καίει 4kw τη μέρα είναι ακόμα 500kw δηλαδή 2100. Πόσο ρεύμα θα έρχεται συνολικά? 

Μόλις τώρα, sndev είπε

κοιτα.. με αυτα δε θα κανεις σοβαρη δουλεια γτ πρεπει να δωσεις συγκεκριμενο ρευμα στο core και συγκεκριμενο στη μνημη καθως η μνημη κανει τη σοβαρη δουλεια στο eth 

το Afterburn πειραζει το core μονο αν το ξεκλειδωσεις, βλακειες δλδ

εγω εχω amd και δε μπορω νασε βοηθησω σε αυτο καθως χρεισημοπειω το overdriventool πουειναι για amd https://forums.guru3d.com/threads/overdriventool-tool-for-amd-gpus.416116/

φανταζομαι θα υπαρχει και για nvidia κατι αντιστοιχο ..

Το έχω ξεκλείδωτο το voltage στο afterburner. Το power limit στο 60% έπεσε πολύ η κατανάλωση ρεύματος στο hwinfo. Τώρα πόσο τραβάει όλος ο υπολογιστής δεν ξέρω. 8700k 16gb ram x62. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Razor333 είπε

εβαλα φωτο για να δειτε οτι αυτο που αλαζει ειναι το 7-10-20 ευρω.. κλαιν...... οχι οι υπολοιπες χρεωσεις

ξαναδες τι εγραψα... δεν υσχιει αυτο με τα 1600 κ το συνολο. ειναι οπως τις ξερουμε οι καθαρες χρεωσεις προμηθειας :)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sndev είπε

εβαλα φωτο για να δειτε οτι αυτο που αλαζει ειναι το 7-10-20 ευρω.. κλαιν...... οχι οι υπολοιπες χρεωσεις

ξαναδες τι εγραψα... δεν υσχιει αυτο με τα 1600 κ το συνολο. ειναι οπως τις ξερουμε οι καθαρες χρεωσεις προμηθειας :)

Δηλαδή με 2200kw το τετράμηνο μαζί με νυχτερινο και εκπτωση συνέπειας πόσο θα πληρώσουμε συνολικά? Ας πούμε οι 600kw είναι νυχτερινές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Heybro είπε

Αυτό και εγώ δεν το έχω καταλάβει. Πιάνω 1600 κοντά νυχτερινο μαζί με ημερήσιο. Με τον υπολογιστή αν καίει 4kw τη μέρα είναι ακόμα 500kw δηλαδή 2100. Πόσο ρεύμα θα έρχεται συνολικά? 

Το έχω ξεκλείδωτο το voltage στο afterburner. Το power limit στο 60% έπεσε πολύ η κατανάλωση ρεύματος στο hwinfo. Τώρα πόσο τραβάει όλος ο υπολογιστής δεν ξέρω. 8700k 16gb ram x62. 

δες στη 4μηνια ακριβως ποσο καις το πρωι κ το βραδυ. τα λεει ποσταρετα μια

υπολογισε το pc σε αδρανεια να καιει 120 w μαζι με οθονη κ η καρτα αλλα 120 δλδ 240 w * 16/1000 -για πρωι και 240 *8 /1000 gia βραδυ 

αλλα μπακαλιστικα πραματα αφου ασχοληστε με τετοια πεταχτητε κ παρτε ενα τετοιο https://www.skroutz.gr/s/12847690/HAMA-Premium-Energy-Cost-Meter.html

θα δειτε πολλα ωραια πραγματακια με τις συσκευες στο σπιτι 

6 λεπτά πριν, Heybro είπε

Δηλαδή με 2200kw το τετράμηνο μαζί με νυχτερινο και εκπτωση συνέπειας πόσο θα πληρώσουμε συνολικά? Ας πούμε οι 600kw είναι νυχτερινές. 

τελειως μπακαλιστικα με 240 w το 24ορο κλαψε στη τετραμηνια σου

σου προσθεσα στα 2200 που πες τα εξτρα του pc ( αλλα δε γινεται ετσι δουλεια με νουμερα. δες τι καις ακριβως)

σου προσθεσα βαση των 240 w

492 kwh extra morning

245 kwh extra night

image.png.ba965767fd99a768f3e0257994f6f805.png

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sndev είπε

δες στη 4μηνια ακριβως ποσο καις το πρωι κ το βραδυ. τα λεει ποσταρετα μια

υπολογισε το pc σε αδρανεια να καιει 120 w μαζι με οθονη κ η καρτα αλλα 120 δλδ 240 w * 16/1000 -για πρωι και 240 *8 /1000 gia βραδυ 

αλλα μπακαλιστικα πραματα αφου ασχοληστε με τετοια πεταχτητε κ παρτε ενα τετοιο https://www.skroutz.gr/s/12847690/HAMA-Premium-Energy-Cost-Meter.html

θα δειτε πολλα ωραια πραγματακια με τις συσκευες στο σπιτι 

Είχαμε 2 μήνες που βάλαμε νυχτερινο. 1732 kw 366 ευρώ. 

20180112_133926~01.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Heybro είπε

Είχαμε 2 μήνες που βάλαμε νυχτερινο. 1732 kw 366 ευρώ. 

Αν το χες 4 μηνο το νυχτερινο ( οποτε θα σου ρθει πιο χαμηλα καπως) κ υποψην στο υπολογιζω οτι καις 240W στο pc μπορει να καις περισσοτερο η λιγο λιγοτερο111.png.e491c88cf2642313f35b712a5c77c3e4.png

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sndev είπε

Αν το χες 4 μηνο το νυχτερινο ( οποτε θα σου ρθει πιο χαμηλα καπως) κ υποψην στο υπολογιζω οτι καις 240W στο pc μπορει να καις περισσοτερο η λιγο λιγοτερο111.png.e491c88cf2642313f35b712a5c77c3e4.png

Αν μου ερχεται 430 ευρω συνολικα εναντι με εκκαθαριστικο ειναι εξαιρετικα καλα μακαρι να ειναι ετσι. Σε ευχαριστω παρα πολυ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Αν μου ερχεται 430 ευρω συνολικα εναντι με εκκαθαριστικο ειναι εξαιρετικα καλα μακαρι να ειναι ετσι. Σε ευχαριστω παρα πολυ.

460 θα σου ρχεται γιατι ξεχασα να υπολογιζω την υπαρχουσα καταλανωση νυχτερινου που ειχες αλλα κ παλι μηδαμηνη διαφορα.. ξαναδες ομως τη κες με μηχανημα 10 ευρω κανει κ χαμενο δε παει εγω γλυτωσα ετσι παρα πολλα ρυθμιζοντας πιο σωστα το aircontition να καιει αναλογικα νορμαλ νουμερα σε σχεση με την αποδοση

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sndev είπε

Δεν αλλαζει η χρεωση του ρευματος (πολυ), αλλαζουν οι ρυθμιζομενες, αν δεις απο τις 2000 και πανω, η kw μενει μεν ~0.10 αλλα αν προσθεσεις τις ρυθμιζομενες ειναι αλλο τοσο και βαλε. Επισης πριν στο νυχτερινο δεν ειχε κλιμακες στις ρυθμιζομενες, ειχε σταθερα μια χαμηλη χρεωση, τωρα εχει σχεδον τις ιδιες με το ημερησιο. Ολα φαινονται και στον καταλογο της ΔΕΗ. Το μονο που δεν εχω ξεκαθαρισει, ειναι αν τα ορια των ρυθμιζομενων πανε αθροιστικα οταν εχεις νυχτερινο ή ξεχωριστα δηλαδη 1600 μερα + 1600 νυχτα για να εχω τις χαμηλοτερες ρυθμιζομενες.

8 λεπτά πριν, Heybro είπε

Δεν το έψαξα καθόλου φίλε μου. Σήμερα ασχολήθηκα αργότερα θα δω και zcash να δω πως θα πάει. Αν μπορώ να βγάζω 100+ το μήνα καθαρά θα πάω εκεί. Απλά δεν ξέρω αν ανέβει ενώ το eth είναι πιο σταθερό νομίζω. 

Το zcash γυρναει στα 650-700$ τις τελευταιες μερες και οντως κανει μεγαλα drops υποθετω γιατι εχει μικρο supply, αλλα ανεβαινει σταθερα στο συνολο. Το ethereum ανεβηκε αποτομα τις τελευτειες μερες, αλλα ακομα με αυτη την τιμη ~1200$, με 30MH/s το κερδος ειναι μικροτερο, επισης ενα αλλο κακο ειναι οι πιο αργες πληρωμες που εχουν τα περισσοτερα pools σε σχεση με το zcash που ακομα και με μια καρτα στις 2 μερες το πολυ θα σκαει 0.01 πληρωμη, αρα εσυ μπορεις γρηγορα να εκμεταλευσε σε exchanges αυτο το χρημα, ενω σε ethereum με μια καρτα τουλαχιστον στο nanopool πρεπει να περιμενεις μεχρι τα 0.05 ethereum. Tελος μην ξεχνας και την μεταφορα απο wallet σε wallet που ειναι υπερβολικα ακριβη, ενω στο zcash ειναι ανυπαρκτο το κοστος.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Δεν αλλαζει η χρεωση του ρευματος (πολυ), αλλαζουν οι ρυθμιζομενες, αν δεις απο τις 2000 και πανω, η kw μενει μεν ~0.10 αλλα αν προσθεσεις τις ρυθμιζομενες ειναι αλλο τοσο και βαλε. Επισης πριν στο νυχτερινο δεν ειχε κλιμακες στις ρυθμιζομενες, ειχε σταθερα μια χαμηλη χρεωση, τωρα εχει σχεδον τις ιδιες με το ημερησιο. Ολα φαινονται και στον καταλογο της ΔΕΗ. Το μονο που δεν εχω ξεκαθαρισει, ειναι αν τα ορια των ρυθμιζομενων πανε αθροιστικα οταν εχεις νυχτερινο ή ξεχωριστα δηλαδη 1600 μερα + 1600 νυχτα για να εχω τις χαμηλοτερες ρυθμιζομενες.

Το zcash γυρναει στα 650-700$ τις τελευταιες μερες και οντως κανει μεγαλα drops υποθετω γιατι εχει μικρο supply, αλλα ανεβαινει σταθερα στο συνολο. Το ethereum ανεβηκε αποτομα τις τελευτειες μερες, αλλα ακομα με αυτη την τιμη ~1200$, με 30MH/s το κερδος ειναι μικροτερο, επισης ενα αλλο κακο ειναι οι πιο αργες πληρωμες που εχουν τα περισσοτερα pools σε σχεση με το zcash που ακομα και με μια καρτα στις 2 μερες το πολυ θα σκαει 0.01 πληρωμη, αρα εσυ μπορεις γρηγορα να εκμεταλευσε σε exchanges αυτο το χρημα, ενω σε ethereum με μια καρτα τουλαχιστον στο nanopool πρεπει να περιμενεις μεχρι τα 0.05 ethereum. Tελος μην ξεχνας και την μεταφορα απο wallet σε wallet που ειναι υπερβολικα ακριβη, ενω στο zcash ειναι ανυπαρκτο το κοστος.

Θα δοκιμάσω με zcash μακάρι να είναι όπως τα γραφεις 

7 λεπτά πριν, sndev είπε

460 θα σου ρχεται γιατι ξεχασα να υπολογιζω την υπαρχουσα καταλανωση νυχτερινου που ειχες αλλα κ παλι μηδαμηνη διαφορα.. ξαναδες ομως τη κες με μηχανημα 10 ευρω κανει κ χαμενο δε παει εγω γλυτωσα ετσι παρα πολλα ρυθμιζοντας πιο σωστα το aircontition να καιει αναλογικα νορμαλ νουμερα σε σχεση με την αποδοση

Σκέφτομαι για καλό ups να βάλω πάνω υπολογιστή και οθόνη. Λογικά θα λέει την κατανάλωση. Και 460 καλά είναι έχω plasma καίει όλη μέρα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...