thomasG4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, chek2fire είπε Για να δούμε και τι λέει για το ripple το MIT https://www.technologyreview.com/s/609958/no-ripple-isnt-the-next-bitcoin/?utm_source=twitter.com&utm_medium=social&utm_content=2018-01-11&utm_campaign=Technology+Review με λίγα λόγια ένα κεντρικά ελεγχόμενο σύστημα που δεν έχει καμία σχέση με κάποιο blockchain σύστημα και που δεν χρειάζεται εδώ που τα λέμε ούτε καν token για να λειτουργήσει. 2 ώρες πριν δημοσιευθεί το άρθρο ανακοινώθηκε ότι η Moneygram θα χρησιμοποιήσει το XRP και ο άλλος στο άρθρο γράφει ότι το XRP δεν έχει use case. Όλο το άρθρο ακυρώνεται. Λέει ότι δεν χρειάζεται το XRP γιατί θα γίνει settle μετά απο μέρες σε fiat λεφτά. Το θέμα είναι το settle να γίνει κατευθείαν για αυτό χρησιμοποιείται το XRP. Ο τύπος πρέπει να διαβάσει τι σημαίνει liquidity στις τράπεζες και nostro accounts. Δεν έχει ιδέα απο οικονομικά. Κρίνοντας από το twitter του δεν φαίνεται καθόλου biased. https://twitter.com/mike_orcutt?lang=el
atonioz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 εντόπισα τώρα τελευταία το EIDOO το έχει το δικό του android-ios wallet και μπορεί προς το παρόν να αποθηκεύσει νομίσματα που βασίζονται στην πλατφόρμα του ethereum (erc20) με έναν κωδικό. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον καθώς μελλοντικά λένε ότι θα υποστηρίξει και άλλα νομίσματα π.χ Που βασίζονται στο bitcoin. Επίσης μέσα στο φεβρουάριο θα ανοίξουν και τη χρήση του exchange - δε το έχω δει αναλυτικά αυτό το κομμάτι. το έχει χρησιμοποιήσει κανείς σας να μας πει εντυπώσεις ? φαίνεται promising και η τιμή του είναι ακόμα στα 4 ευρώ περίπου με total supply τα 90,408,327 EDO
bojito Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 50 λεπτά πριν, giannis808 είπε Καλημέρα στην ομαδα. Σκεφτόμαστε με ένα φίλο να ξεκινήσουμε σοβαρα το Mining electroneum. Με μια 570 και μια 580 και σωστες ρυθμισεις βγαζουν ~800h/s η κάθε μια που μεταφράζεται σε 65 electroneum την ημερα δινοντας καθαρο κερδος (βγαζοντας τα εξοδα για το ρευμα υπολογισμένα με τις καταναλώσεις του επι την αξια της κιλοβατώρας) 7.8 ευρω την ημερα. Υπαρχει περιπτωση να ισχυουν οντως αυτά τα νουμερα ή καπου το χανουμε; Επειδή κοιτάζω και εγώ ακριβώς το ίδιο σενάριο μπορείς να μας δώσεις ποιές είναι οι σωστές ρυθμίσεις που αναφέρεις? Είμαι στο στάδιο αγορας υπολογιστή για αυτό το σκοπό, λογικά με την 550 πάνω. Και εγώ εκεί έχω υπολογίσει το κέρδος αλλά φοβάμαι μήπως χάνω κάποια παράμετρο.
giannis808 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, bojito είπε Επειδή κοιτάζω και εγώ ακριβώς το ίδιο σενάριο μπορείς να μας δώσεις ποιές είναι οι σωστές ρυθμίσεις που αναφέρεις? Είμαι στο στάδιο αγορας υπολογιστή για αυτό το σκοπό, λογικά με την 550 πάνω. Και εγώ εκεί έχω υπολογίσει το κέρδος αλλά φοβάμαι μήπως χάνω κάποια παράμετρο. Αν ψαξεις για προφιτ και Mine Με την 570 υπαρχουν ρυθμισεις, drivers, και συγκεκριμενος Miner Που δινει 800-900 H/s . Δεν τα εχω μαζεψει ακομα γτ δεν κατεχω την καρτα, αλλα υπαρχουν και το αναφερουν πολλοι 1
tsakfot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, thomasG4 είπε 2 ώρες πριν δημοσιευθεί το άρθρο ανακοινώθηκε ότι η Moneygram θα χρησιμοποιήσει το XRP και ο άλλος στο άρθρο γράφει ότι το XRP δεν έχει use case. Όλο το άρθρο ακυρώνεται. Λέει ότι δεν χρειάζεται το XRP γιατί θα γίνει settle μετά απο μέρες σε fiat λεφτά. Το θέμα είναι το settle να γίνει κατευθείαν για αυτό χρησιμοποιείται το XRP. Ο τύπος πρέπει να διαβάσει τι σημαίνει liquidity στις τράπεζες και nostro accounts. Δεν έχει ιδέα απο οικονομικά. Κρίνοντας από το twitter του δεν φαίνεται καθόλου biased. https://twitter.com/mike_orcutt?lang=el Πολύ συναισθηματικά το έχεις πάρει ρε Θωμά με το xrp και δεν νομίζω ότι χωράνε συναισθήματα όταν πρέπει να πάρεις απόφαση για τα χρήματα σου . Κανεις δεν λέει ότι είμαι άχρηστο το xrp και δεν χωράει στο οικοσύστημα. 1
thomasG4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, tsakfot είπε Πολύ συναισθηματικά το έχεις πάρει ρε Θωμά με το xrp και δεν νομίζω ότι χωράνε συναισθήματα όταν πρέπει να πάρεις απόφαση για τα χρήματα σου . Κανεις δεν λέει ότι είμαι άχρηστο το xrp και δεν χωράει στο οικοσύστημα. Πιο συναισθηματικά το έχουν πάρει οι Bitcoin anarchists που δεν μπορούν να βλέπουν ένα νόμισμα που είναι αντίθετο σε αυτά που πιστεύουν να είναι επιτυχημένο. Εγώ απλά απαντάω στο τρελό FUD που δέχεται εδώ και περίπου ένα μήνα το Ripple. Καλό είναι να ενημερώνεται ο κόσμος, γιατί πολλές φορές κρατιέται από βλακείες που διαδίδουν οι bitcoinistas που έχουν καταρριφθεί πολλάκις. 2
gan970 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, chek2fire είπε Για να δούμε και τι λέει για το ripple το MIT https://www.technologyreview.com/s/609958/no-ripple-isnt-the-next-bitcoin/?utm_source=twitter.com&utm_medium=social&utm_content=2018-01-11&utm_campaign=Technology+Review με λίγα λόγια ένα κεντρικά ελεγχόμενο σύστημα που δεν έχει καμία σχέση με κάποιο blockchain σύστημα και που δεν χρειάζεται εδώ που τα λέμε ούτε καν token για να λειτουργήσει. Είναι πάρα πολλές οι αναλύσεις που τεκμηριώνουν ότι το token δεν έχει καμία σχέση για τους κατόχους του με την επιτυχία και την αξία της Ripple. Για αυτό και έχει το μεγαλύτερο κίνδυνο. Προσέχτε όσοι έχετε xrp. https://cryptoyoda1338.wordpress.com/2018/01/04/the-truth-about-ripple/
tsakfot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Πιο συναισθηματικά το έχουν πάρει οι Bitcoin anarchists που δεν μπορούν να βλέπουν ένα νόμισμα που είναι αντίθετο σε αυτά που πιστεύουν να είναι επιτυχημένο. Εγώ απλά απαντάω στο τρελό FUD που δέχεται εδώ και περίπου ένα μήνα το Ripple. Καλό είναι να ενημερώνεται ο κόσμος, γιατί πολλές φορές κρατιέται από βλακείες που διαδίδουν οι bitcoinistas που έχουν καταρριφθεί πολλάκις. Και εδώ είσαι φάουλ. Πέρα από τα fanboys στο bitcoin οφείλουν όλα τα κρυπτος την αναγνωρισιμότητα και εξάπλωση τους . Βαλε ότι κάποιοι έχουμε βγάλει πολύ καλά μεροκάματα από αυτό , αλλά πολύ εύκολα θα ξεφορτωθώ και το ripple όπως και έκανα με καλό κερδος καθώς και το BTC όταν θεωρήσω ότι δεν μπορεί να μου δώσει κάτι άλλο Δεν χωράνε φανμποισμοι και συναισθηματισμοί για κανένα κρυπτο 1
thomasG4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Tι έλεγα πιο πάνω για FUD. Ο @gan970 πιο πάνω ανέβασε το κλασσικό άρθρο των bitcoin anarchists. Δεν θα μπω καν στο κόπο να απαντήσω αυτά που έχουν απαντηθεί εδώ και στο θέμα του bitcoin. Do Your Own Research και ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Αυτά από εμένα. 1
sndev Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giannis808 είπε Καλημέρα στην ομαδα. Σκεφτόμαστε με ένα φίλο να ξεκινήσουμε σοβαρα το Mining electroneum. Με μια 570 και μια 580 και σωστες ρυθμισεις βγαζουν ~800h/s η κάθε μια που μεταφράζεται σε 65 electroneum την ημερα δινοντας καθαρο κερδος (βγαζοντας τα εξοδα για το ρευμα υπολογισμένα με τις καταναλώσεις του επι την αξια της κιλοβατώρας) 7.8 ευρω την ημερα. Υπαρχει περιπτωση να ισχυουν οντως αυτά τα νουμερα ή καπου το χανουμε; φιλε , προσωπικα τα εχω υπολογισει με ethereum δε ξερω τα profit ττου electroneum ΑΛΛΑ στα εξοδα μη πεφτεις στη λουμπα τι καιει το pc (μονο του)με θεωριτικες τιμες kw γτ στη πραξη δεν.. καθως αυξανει η τιμη και για τις υπολοιπες συσκευες του σπιτιου. πηγαινε εδω https://kantoliana.gr/dei βρες τη τετραμηνια τη καταναλωνει το σπιτι σου ΗΔΗ Απο προιγουμενους λογαριασμους. βρες τη θα καψει το pc 24/24 ανοιχτο και προσθεσε το στις kw ΣΕ ΤΕΤΡΑΜΗΝΙΑ (υπολογισε 125 ημερες να σε μεσα) ,να χεις ενα μπουσουλα ΠΟΣΟ θα σου ερθει. αυξαναοντας τις kw αλλαζουν οι χρεωσεις και αυξανουν και οι ρυθμιζομενες κατα παρα πολυ. αφου δεις ποσο θα σου ερθει τοτε δες τι βγαζεις απο το electroneum στη τετραμηνια και κανε μετα τις πραξεις να δεις ποσο παιρνεις το μηνα δεν υπαρχει περιπτωση να παιρνεις 150 το μηνα καθαρο κερδος οταν εγω παιρνω 50 ευρω με 2 gpu σε ethereum Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από sndev 1
shadowfax-1- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Iota τρώει τρώει τρώει άκυρο εδώ και καιρό. Το μόνο που φαίνεται να κρατάει είναι το Lisk και αυτό έφαγε γενικά ένα μικρό down σε σχέση με το που ήταν προ 3 ημέρες. Hold ή θάνατος. 1
GiwrgosP- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, sndev είπε 50 ευρω με 2 gpu σε ethereum Με ποιες gpu;
Xero1991 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Άρα αγαπητέ @thomasG4 εσύ προτείνεις να μπει κάποιος σε ripple τώρα που έπεσε κάπως?
sndev Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε Με ποιες gpu; sapphire rx 580 nitro + sp overclockarismenes k undervoltarismenes pianontas ta maximum να στο πω διαφορετικα. προχτες που ταν στα 1300+ dollars το ethereum ελεγε οτι βγαζει με 2 καρτες to pool 240 dollars / month Αφερωντας ομως τα εξοδα δεη πρακτικα μεναν 50 ευρω κερδος το μηνα γιατι ο υπολογισμος που θα κανεις πρεπει να νε στο συνολο της καταναλωσης ολου του σπιτιου με το τροπο υπολογισμου μονο καταναλωσης Pc ναι οκ εβγαζα 180+ ε το μηνα αλλα δεν ειναι σωστο Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από sndev
GiwrgosP- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, sndev είπε sapphire rx 580 nitro + sp overclockarismenes k undervoltarismenes pianontas ta maximum να στο πω διαφορετικα. προχτες που ταν στα 1300+ dollars το ethereum ελεγε οτι βγαζει με 2 καρτες to pool 240 dollars / month Αφερωντας ομως τα εξοδα δεη πρακτικα μεναν 50 ευρω κερδος το μηνα γιατι ο υπολογισμος που θα κανεις πρεπει να νε στο συνολο της καταναλωσης ολου του σπιτιου με το τροπο υπολογισμου μονο καταναλωσης Pc ναι οκ εβγαζα 100+ ε το μηνα αλλα δεν ειναι σωστο Και γω σκεφτομουν οτι καπου μπαζει το πραγμα και ειχα διαβασει κατι σχετικα με την αλλαγη κλιμακας στην δεη. Οχι οτι τα 50 ευρω καθαρο κερδος ειναι ασχημα αλλα γενικα δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο (ειδικα οταν χρειαζεσαι τετοιον εξοπλισμο για να το πετυχεις). Ποσες kwh υπολογιζεις οτι καταναλωνει τον μηνα ο υπολογιστης σου με τις 2 580 πανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις