Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά την έκανα την πατατιά μου για αυτό δεν εμφανιζόταν η μεταφορά με τα ΕΤΗ....Απο το wallet της coinbase ETH τα εστειλα στην διευθυνση για τα ETH Classic της Kucoin.

Υπάρχει λύση ή την ήπια την πορτοκαλάδα ??? 

• Sad 1
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nasmania είπε

Τελικά την έκανα την πατατιά μου για αυτό δεν εμφανιζόταν η μεταφορά με τα ΕΤΗ....Απο το wallet της coinbase ETH τα εστειλα στην διευθυνση για τα ETH Classic της Kucoin.

Με ανθρακικο ή χωρις?

Λογικα τα εχασες.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nasmania είπε

Όχι ρε σύ, κρίμα...δεν ξέρω αν γίνεται κάτι, μακάρι!

(Πιστεύω πως θα έπρεπε υπάρχει μια προστασία σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν ξέρω αν γίνεται τεχνικά όμως).

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nasmania είπε

μίλα με το support τους., Υπάρχει πάντα μικρή πιθανότητα να ελέγχουν τα private key και της συγκεκριμένης διεύθυνσης του Ethereum γιατί στην ουσία τα eth σου έφυγαν προς Eth διεύθυνση τώρα.

Δημοσ.

Για να δούμε και τι λέει για το ripple το MIT

https://www.technologyreview.com/s/609958/no-ripple-isnt-the-next-bitcoin/?utm_source=twitter.com&utm_medium=social&utm_content=2018-01-11&utm_campaign=Technology+Review

με λίγα λόγια ένα κεντρικά ελεγχόμενο σύστημα που δεν έχει καμία σχέση με κάποιο blockchain σύστημα και που δεν χρειάζεται εδώ που τα λέμε ούτε καν token για να λειτουργήσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μπορείτε να μου προτείνεται ένα τρόπο να βρίσκω το νόμισμα που κάνει το pump την στιγμή που το ψάχνω;

Όχι πιο έκανε πριν μισή ώρα εκείνη την στιγμή θέλω

Δεν μιλάω απαραίτητα για "τεχνητό" pump απλά να έχει απότομη μεγάλη αύξηση τα τελευταία 3-4 λεπτά ας πούμε

Μόνος μου χωρίς telegraph notification groups κτλπ

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.

Καλημέρα στην ομαδα. Σκεφτόμαστε με ένα φίλο να ξεκινήσουμε σοβαρα το Mining electroneum. Με μια 570 και μια 580 και σωστες ρυθμισεις βγαζουν ~800h/s η κάθε μια που μεταφράζεται σε 65 electroneum την ημερα δινοντας καθαρο κερδος (βγαζοντας τα εξοδα για το ρευμα υπολογισμένα με τις καταναλώσεις του επι την αξια της κιλοβατώρας) 7.8 ευρω την ημερα. Υπαρχει περιπτωση να ισχυουν οντως αυτά τα νουμερα ή καπου το χανουμε;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Καλημέρα στην ομαδα. Σκεφτόμαστε με ένα φίλο να ξεκινήσουμε σοβαρα το Mining electroneum. Με μια 570 και μια 580 και σωστες ρυθμισεις βγαζουν ~800h/s η κάθε μια που μεταφράζεται σε 65 electroneum την ημερα δινοντας καθαρο κερδος (βγαζοντας τα εξοδα για το ρευμα υπολογισμένα με τις καταναλώσεις του επι την αξια της κιλοβατώρας) 7.8 ευρω την ημερα. Υπαρχει περιπτωση να ισχυουν οντως αυτά τα νουμερα ή καπου το χανουμε;

https://whattomine.com/coins/213-etn-cryptonight?utf8=✓&hr=1600&p=330.0&fee=35.0&cost=0.1&hcost=0.0&commit=Calculate

Λιγο πιο κατω εισαι

Εχε υποψην , οτι στο ethereum mining θα βγαλεις πιο πολλα , με τα σημερινα δεδομενα παντα.

Επεξ/σία από argosixna
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, argosixna είπε

https://whattomine.com/coins/213-etn-cryptonight?utf8=✓&hr=1600&p=330.0&fee=35.0&cost=0.1&hcost=0.0&commit=Calculate

Λιγο πιο κατω εισαι

Εχε υποψην , οτι στο ethereum mining θα βγαλεις πιο πολλα , με τα σημερινα δεδομενα παντα.

Με το συγκεκριμένο setup θα βγάλει παραπάνω κέρδος; 

Δημοσ.

Ναι , εως και 20-25% παραπανω. Το ETH δινει 100% profit/day ενω το ΕΤΝ εχει πεσει στο 60% τις τελευταιες 7 μερες

Μιλαμε παντα με τα σημερινα δεδομενα και οχι στοχευοντας σε μια μεγαλη αυξηση στην τιμη του ETN . ρισκο ειναι αυτο ομως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, argosixna είπε

Λιγο πιο κατω εισαι

Από ότι ειδα το Profit στο ethereum ΣΗΜΕΡΑ είναι λιγο μεγαλυτερο από ότι με electroneum. Από την άλλη το etn εχει σιγουρα μεγαλύτερες προοπτικες να παει x2, x3, x10 σε ένα σεβαστο χρονικο διάστημα. Προτιμω να κανω Mine Και HODL μεχρι να ανεβει στο 0.50 ας πουμε η τιμη,  παρα να τα δινω κατευθείαν. Οποτε πιστευω μακροπρόθεσμα θα είναι καλυτερο το κερδος. Και παλι όμως. Αυτά τα νουμερα είναι οντως αντιπροσωπευτικα. Μπορω να εχω καθαρο κερδος 5 ευρω την ημερα με δυο τέτοιες καρτες aka 150 τον μηνα με την ΣΗΜΕΡΙΝΗ τιμη;

Επεξ/σία από giannis808
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...