MySql Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, fastnq2 είπε Δεν είναι μόνο το ltc όλα πέφτουν, είχα ένα shitcoin που έχασε 70-80% από όσο το αγόρασα. Ευτυχώς είχα πάρει ελάχιστα.. Το περίεργο με το ltc δεν είναι ότι έπεσε αλλά ότι από τότε που έπεσε δεν έχει volatility 7 λεπτά πριν, gan970 είπε Ρίξτε μια ματιά στο CAG (Change Bank) https://getchange.com/ και πείτε μου τη γνώμη σας. https://www.kucoin.com/#/trade.pro/CAG-ETH Είναι στο 1€ και πιστεύω ότι θα ανέβει πάνω από 5€ το επόμενο διάστημα. Έχει ενδιαφέρον αντικείμενο και καλές συνεργασίες με άλλα project. Καλό φαίνεται εάν το βάλει και κανένα ανταλλακτήριο της προκοπής....
waroo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 προσωπικά μου έκανε εντύπωση πως ενώ ανακοινώθηκε trial run του ripple με τη moneygram το coin μετά από ένα σύντομο ξεπέταγμα έπεσε πολυ εύκολα και γρήγορα κάτω από τα 2usd, με πενιχρά gains λες και όλοι περίμεναν με το δάκτυλο στο mouse να ξεφορτώσουν ο,τι προλάβαιναν άλλες μέρες ένα τέτοιο νέο θα το είχε εκτοξεύσει.... 1
sndev Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, zio10 είπε Μια μεταφορά eth έχει κολλήσει εδώ και 1:30 ώρα στα 11 confirmations, είναι νορμάλ; ναι έμενα προχτές μου κανει 8 μιση ωρες εξαρτάτε το fee που δίνεις απο ότι κατάλαβα αν θες για πιο γρήγορα 4 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Παιδιά ποιο wallet προτείνετε για Ethereum; https://www.myetherwallet.com/ 1 1
Bourdoulas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, sndev είπε ναι έμενα προχτές μου κανει 8 μιση ωρες εξαρτάτε το fee που δίνεις απο ότι κατάλαβα αν θες για πιο γρήγορα https://www.myetherwallet.com/ Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το επίσημο. Δεν θα ήθελα web wallet είναι η αλήθεια.
sndev Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το επίσημο. Δεν θα ήθελα web wallet είναι η αλήθεια. πιο είναι το επίσημο ?
Bourdoulas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://github.com/ethereum/mist/releases/download/v0.9.3/Ethereum-Wallet-win32-0-9-3.zip Από την σελίδα του project ethereum. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Bourdoulas 1
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, nasmania είπε Εστειλα ETH απο Coinbase σε Kucoins , στη διευθυνση του wallet εκεί και ενώ στην coin βλέπω ήδη 451 confirmations στο KUcoins ακόμα δεν έχει εμφανιστεί, λογικό ? Μετά απο 11-12 network confirmations λεει sto ku οτι εμφανίζονται...(Χρονικά είναι πάνω απο ώρα...) Λογικό ?? Στο kucoin είναι έστειλα κι εγώ, από το απόγευμα έχει κολλήσει στα 11 confirmations!
Zaknafein Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, MySql είπε Το περίεργο με το ltc δεν είναι ότι έπεσε αλλά ότι από τότε που έπεσε δεν έχει volatility Καλό φαίνεται εάν το βάλει και κανένα ανταλλακτήριο της προκοπής.... Το LTC είναι μεγάλος καημός... απλά hodl, θα πάρει την εκδίκηση του soon (also known as sometime this century...) Γενικότερα πάντως, τα ράλλυ του όσο τα θυμάμαι ήταν σχεδόν πάντα ψιλό-άσχετα από τα υπόλοιπα (πλην segwit νομίζω), δλδ ανέβαινε σε φάσεις που η αγορά "χώνευε" πρόσφατες ανατιμήσεις BTC/ETH, γιατί όσο αυτά "έτρεχαν" αυτό έμενε πίσω. Το ΣΚ όντως έκανε ένα μικρό μπαμ πάντως, κοντά στα ~250€. Το Ζικλ θα με τρελάνει σήμερα, το πρωί ξεψυχούσε στο 0.0101, τώρα στα 0.0136 BTC.
jmirko15 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, waroo είπε προσωπικά μου έκανε εντύπωση πως ενώ ανακοινώθηκε trial run του ripple με τη moneygram το coin μετά από ένα σύντομο ξεπέταγμα έπεσε πολυ εύκολα και γρήγορα κάτω από τα 2usd, με πενιχρά gains λες και όλοι περίμεναν με το δάκτυλο στο mouse να ξεφορτώσουν ο,τι προλάβαιναν άλλες μέρες ένα τέτοιο νέο θα το είχε εκτοξεύσει.... Είναι ποιότητα το Ripple γι'αυτό.
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Έχετε παράπονο από το ltc ρε παιδιά; Μια χαρά πάει, πριν 2-3 μήνες θυμηθείτε πόσο είχε! Μην είμαστε αχάριστοι!
vagpan1986 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μηπως να περιμενω λιγο ακομα για να αγορασω, μηπως και πεταξει καμια πατατα ακομα ο charlie lee στο twitter;
Christospliakos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, zio10 είπε Το electroneum είναι τόσο επαναστατικό όσο λένε; Χαμός γίνεται, δεν βγάζω άκρη με τίποτα! Το παρακολουθω εδω και λιγο καιρο. Φαινεται οτι θελει να φτιαξει ενα mobile miner. Εχω κατεβάσει την εφαρμογη τους απτο πλευ στορ ωστοσο το mining ηταν να ξεκινησει 2 Ιανουαριου αλλα δε το καταφεραν. Κατι παιζουν με beta τωρα. 1
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Christospliakos είπε Το παρακολουθω εδω και λιγο καιρο. Φαινεται οτι θελει να φτιαξει ενα mobile miner. Εχω κατεβάσει την εφαρμογη τους απτο πλευ στορ ωστοσο το mining ηταν να ξεκινησει 2 Ιανουαριου αλλα δε το καταφεραν. Κατι παιζουν με beta τωρα. Ενδιαφέρον το mobile mining!
Christospliakos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, zio10 είπε Ενδιαφέρον το mobile mining! Αμα θες να γινεις beta tester μπορεις να βρεις μια φορμα να συμπληρωσεις στο facebook page του. Γενικά ακουγεται σα καλη ιδεα. Ωστοσο το ολο coin εχει ψιλοθεματακια ακομα. Θα δεις πολλα παραπονα στο facebook τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις