Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fastnq2 είπε

Δεν είναι μόνο το ltc όλα πέφτουν, είχα ένα shitcoin που έχασε 70-80% από όσο το αγόρασα. Ευτυχώς είχα πάρει ελάχιστα.. 

Το περίεργο με το ltc δεν είναι ότι έπεσε αλλά ότι από τότε που έπεσε δεν έχει volatility

7 λεπτά πριν, gan970 είπε

Ρίξτε μια ματιά στο CAG (Change Bank) https://getchange.com/ και πείτε μου τη γνώμη σας.

https://www.kucoin.com/#/trade.pro/CAG-ETH

Είναι στο 1€ και πιστεύω ότι θα ανέβει πάνω από 5€ το επόμενο διάστημα. Έχει ενδιαφέρον αντικείμενο και καλές συνεργασίες με άλλα project.

Καλό φαίνεται εάν το βάλει και κανένα ανταλλακτήριο της προκοπής....

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

προσωπικά μου έκανε εντύπωση πως ενώ ανακοινώθηκε trial run του ripple με τη moneygram το coin μετά από ένα σύντομο ξεπέταγμα έπεσε πολυ εύκολα και γρήγορα κάτω από τα 2usd, με πενιχρά gains

λες και όλοι περίμεναν με το δάκτυλο στο mouse να ξεφορτώσουν ο,τι προλάβαιναν

άλλες μέρες ένα τέτοιο νέο θα το είχε εκτοξεύσει....

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Μια μεταφορά eth έχει κολλήσει εδώ και 1:30 ώρα στα 11 confirmations, είναι νορμάλ;

ναι έμενα προχτές μου κανει 8 μιση ωρες εξαρτάτε το fee που δίνεις απο ότι κατάλαβα αν θες για πιο γρήγορα 

4 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Παιδιά ποιο wallet προτείνετε για Ethereum;

https://www.myetherwallet.com/

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sndev είπε

ναι έμενα προχτές μου κανει 8 μιση ωρες εξαρτάτε το fee που δίνεις απο ότι κατάλαβα αν θες για πιο γρήγορα 

https://www.myetherwallet.com/

Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το επίσημο. Δεν θα ήθελα web wallet είναι η αλήθεια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε

Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το επίσημο. Δεν θα ήθελα web wallet είναι η αλήθεια.

πιο είναι το επίσημο ? 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, nasmania είπε

Εστειλα ETH απο Coinbase σε Kucoins , στη διευθυνση του wallet εκεί και ενώ στην coin βλέπω ήδη 451 confirmations στο KUcoins ακόμα δεν έχει εμφανιστεί, λογικό ? Μετά απο 11-12 network confirmations λεει sto ku οτι εμφανίζονται...(Χρονικά είναι πάνω απο ώρα...) Λογικό ??

Στο kucoin είναι έστειλα κι εγώ, από το απόγευμα έχει κολλήσει στα 11 confirmations!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, MySql είπε

Το περίεργο με το ltc δεν είναι ότι έπεσε αλλά ότι από τότε που έπεσε δεν έχει volatility

Καλό φαίνεται εάν το βάλει και κανένα ανταλλακτήριο της προκοπής....

Το LTC είναι μεγάλος καημός... απλά hodl, θα πάρει την εκδίκηση του soon (also known as sometime this century...) :P Γενικότερα πάντως, τα ράλλυ του όσο τα θυμάμαι ήταν σχεδόν πάντα ψιλό-άσχετα από τα υπόλοιπα (πλην segwit νομίζω), δλδ ανέβαινε σε φάσεις που η αγορά "χώνευε" πρόσφατες ανατιμήσεις BTC/ETH, γιατί όσο αυτά "έτρεχαν" αυτό έμενε πίσω. Το ΣΚ όντως έκανε ένα μικρό μπαμ πάντως, κοντά στα ~250€.

Το Ζικλ θα με τρελάνει σήμερα, το πρωί ξεψυχούσε στο 0.0101, τώρα στα 0.0136 BTC.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, waroo είπε

προσωπικά μου έκανε εντύπωση πως ενώ ανακοινώθηκε trial run του ripple με τη moneygram το coin μετά από ένα σύντομο ξεπέταγμα έπεσε πολυ εύκολα και γρήγορα κάτω από τα 2usd, με πενιχρά gains

λες και όλοι περίμεναν με το δάκτυλο στο mouse να ξεφορτώσουν ο,τι προλάβαιναν

άλλες μέρες ένα τέτοιο νέο θα το είχε εκτοξεύσει....

Είναι ποιότητα το Ripple γι'αυτό.

Δημοσ.

Έχετε παράπονο από το ltc ρε παιδιά; Μια χαρά πάει, πριν 2-3 μήνες θυμηθείτε πόσο είχε! Μην είμαστε αχάριστοι! :)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Το electroneum είναι τόσο επαναστατικό όσο λένε; Χαμός γίνεται, δεν βγάζω άκρη με τίποτα!  :lol:

Το παρακολουθω εδω και λιγο καιρο.

Φαινεται οτι θελει να φτιαξει ενα mobile miner. Εχω κατεβάσει την εφαρμογη τους απτο πλευ στορ ωστοσο το mining ηταν να ξεκινησει 2 Ιανουαριου αλλα δε το καταφεραν. Κατι παιζουν με beta τωρα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Christospliakos είπε

Το παρακολουθω εδω και λιγο καιρο.

Φαινεται οτι θελει να φτιαξει ενα mobile miner. Εχω κατεβάσει την εφαρμογη τους απτο πλευ στορ ωστοσο το mining ηταν να ξεκινησει 2 Ιανουαριου αλλα δε το καταφεραν. Κατι παιζουν με beta τωρα.

Ενδιαφέρον το mobile mining!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ενδιαφέρον το mobile mining!

Αμα θες να γινεις beta tester μπορεις να βρεις μια φορμα να συμπληρωσεις στο facebook page του.

Γενικά ακουγεται σα καλη ιδεα. Ωστοσο το ολο coin εχει ψιλοθεματακια ακομα. Θα δεις πολλα παραπονα στο facebook τους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...