project.breeze Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, GoS είπε Λογικά μεταφέρω ltc/btc/eth και αγοραζω ε; Ναι και θα πρότεινα LTC γιατί είναι πιο οικονομικές και γρήγορες οι συναλλαγές.
Bourdoulas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Ακριβώς. Δεν μπορείς να μετατρέψεις Fiat.
MySql Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, GoS είπε Δεν είμαι και financial expert αλλα ασχολούμαι λίγο καιρό και είμαι σε kraken, Coinbase (το οποίο παράτησα λόγω fees), Binance.. αλλα παρακολουθώ τα σχετικά γνωστά alts Gdax εννοουσα όχι Coinbase, συγνώμη Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από MySql
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το electroneum είναι τόσο επαναστατικό όσο λένε; Χαμός γίνεται, δεν βγάζω άκρη με τίποτα! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από zio10
thomasG4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Κλάμα Bitcoin Conference Stops Accepting Bitcoin For Tickets, Blames ‘Network Congestion’
Andy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 50 λεπτά πριν, GoS είπε Δεν είμαι και financial expert αλλα ασχολούμαι λίγο καιρό και είμαι σε kraken, Coinbase (το οποίο παράτησα λόγω fees), Binance.. αλλα παρακολουθώ τα σχετικά γνωστά alts Λογικά μεταφέρω ltc/btc/eth και αγοραζω ε; y. ltc εχει κοστος καπου στα 5 λεπτα τουλαχιστον se coinbase.
alexisgav Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GoS είπε Δεν είμαι και financial expert αλλα ασχολούμαι λίγο καιρό και είμαι σε kraken, Coinbase (το οποίο παράτησα λόγω fees), Binance.. αλλα παρακολουθώ τα σχετικά γνωστά alts Λογικά μεταφέρω ltc/btc/eth και αγοραζω ε; Τώρα σε ποιο είσαι αν επιτρεπεται γτ και μένα με χει τσακίσει στα fees το Coinbase Επισης να δώσω και γω μια χρήσιμη πληροφορία μιας και τράβηξα μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα για όποιον έχει litecoin σε paper wallet (από atm δηλαδή) μπορεί να τα βάλει στο litevault μέσω του private key με πολύ χαμηλά fees και ύστερα μα τα στείλει στο εναλλακτηριο που θέλει! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από alexisgav
GoS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, alexisgav είπε Τώρα σε ποιο είσαι αν επιτρεπεται γτ και μένα με χει τσακίσει στα fees το Coinbase Kraken! Στέλνω κατευθείαν μέσω sepa και απο εκεί είτε απευθείας αγορά απο τα νομίσματα που εχει και θέλω,είτε btc/ltc και μεταφορά στο Binance για αγορά κάτι άλλου 2
alexisgav Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, GoS είπε Kraken! Στέλνω κατευθείαν μέσω sepa και απο εκεί είτε απευθείας αγορά απο τα νομίσματα που εχει και θέλω,είτε btc/ltc και μεταφορά στο Binance για αγορά κάτι άλλου Ευχαριστώ για την απάντηση!Ποσό καιρό κάνει περίπου;Μήπως χρησιμοποιείς την εθνική;Για τι fees μιλαμε σε αποστολή προς binance γιατί και εγώ αυτό χρησιμοποιώ;
MySql Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί τέτοιο τέλμα το LTC ρε παιδιά σαν να μην υπάρχει; Είναι σαν να το έχουν κάποιοι το έχουν παρατήσει σε Hold mode και δεν αγοράζει κανένας πια εκτός από μεταφορές σε ανταλλακτήρια Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από MySql
vagpan1986 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, MySql είπε Γιατί τέτοιο τέλμα το LTC ρε παιδιά; Είναι σαν να το έχουν κάποιοι το έχουν παρατήσει και δεν αγοράζει κανένας πια εκτός από μεταφορές σε ανταλλακτήρια Σσσσστ... μακαρι να κατσει λιγο εκει μεχρι να παει το εμβασμα μου και να αγορασω λιγακι. Υποθετω θα ανεβει σε λιγες μερες...
nasmania Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εστειλα ETH απο Coinbase σε Kucoins , στη διευθυνση του wallet εκεί και ενώ στην coin βλέπω ήδη 451 confirmations στο KUcoins ακόμα δεν έχει εμφανιστεί, λογικό ? Μετά απο 11-12 network confirmations λεει sto ku οτι εμφανίζονται...(Χρονικά είναι πάνω απο ώρα...) Λογικό ?? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από nasmania
waroo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 το LTc δεν έκανε ένα καλό run το ΣΚ? 5 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Σσσσστ... μακαρι να κατσει λιγο εκει μεχρι να παει το εμβασμα μου και να αγορασω λιγακι. Υποθετω θα ανεβει σε λιγες μερες... αμήν, να πέσει λίγο ακόμη να τσιμπήσουμε κάτι....
gan970 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Ρίξτε μια ματιά στο CAG (Change Bank) https://getchange.com/ και πείτε μου τη γνώμη σας. https://www.kucoin.com/#/trade.pro/CAG-ETH Είναι στο 1€ και πιστεύω ότι θα ανέβει πάνω από 5€ το επόμενο διάστημα. Έχει ενδιαφέρον αντικείμενο και καλές συνεργασίες με άλλα project.
fastnq2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, MySql είπε Γιατί τέτοιο τέλμα το LTC ρε παιδιά σαν να μην υπάρχει; Είναι σαν να το έχουν κάποιοι το έχουν παρατήσει σε Hold mode και δεν αγοράζει κανένας πια εκτός από μεταφορές σε ανταλλακτήρια Δεν είναι μόνο το ltc όλα πέφτουν, είχα ένα shitcoin που έχασε 70-80% από όσο το αγόρασα. Ευτυχώς είχα πάρει ελάχιστα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις