Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, GoS είπε

Δεν είμαι και financial expert αλλα ασχολούμαι λίγο καιρό και είμαι σε kraken, Coinbase (το οποίο παράτησα λόγω fees), Binance.. αλλα παρακολουθώ τα σχετικά γνωστά alts 

Gdax εννοουσα όχι Coinbase, συγνώμη

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το electroneum είναι τόσο επαναστατικό όσο λένε; Χαμός γίνεται, δεν βγάζω άκρη με τίποτα!  :lol:

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, GoS είπε

Δεν είμαι και financial expert αλλα ασχολούμαι λίγο καιρό και είμαι σε kraken, Coinbase (το οποίο παράτησα λόγω fees), Binance.. αλλα παρακολουθώ τα σχετικά γνωστά alts 

Λογικά μεταφέρω ltc/btc/eth και αγοραζω ε;

y. ltc εχει κοστος καπου στα 5 λεπτα τουλαχιστον se coinbase.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GoS είπε

Λογικά μεταφέρω ltc/btc/eth και αγοραζω ε;

Τώρα σε ποιο είσαι αν επιτρεπεται γτ και μένα με χει τσακίσει στα fees το Coinbase :wacko:

Επισης να δώσω και γω μια χρήσιμη πληροφορία μιας και τράβηξα μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα για όποιον έχει litecoin σε paper wallet (από atm δηλαδή) μπορεί να τα βάλει στο litevault μέσω του private key με πολύ χαμηλά fees και ύστερα μα τα στείλει στο εναλλακτηριο που θέλει! 

Επεξ/σία από alexisgav
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexisgav είπε

Τώρα σε ποιο είσαι αν επιτρεπεται γτ και μένα με χει τσακίσει στα fees το Coinbase :wacko:

Kraken! Στέλνω κατευθείαν μέσω sepa και απο εκεί είτε απευθείας αγορά απο τα  νομίσματα που εχει και θέλω,είτε btc/ltc και μεταφορά στο Binance για αγορά κάτι άλλου 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GoS είπε

Kraken! Στέλνω κατευθείαν μέσω sepa και απο εκεί είτε απευθείας αγορά απο τα  νομίσματα που εχει και θέλω,είτε btc/ltc και μεταφορά στο Binance για αγορά κάτι άλλου 

Ευχαριστώ για την απάντηση!Ποσό καιρό κάνει περίπου;Μήπως χρησιμοποιείς την εθνική;Για τι fees μιλαμε σε αποστολή προς binance γιατί και εγώ αυτό χρησιμοποιώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί τέτοιο τέλμα το LTC ρε παιδιά σαν να μην υπάρχει;

Είναι σαν να το έχουν κάποιοι το έχουν παρατήσει σε Hold mode και δεν αγοράζει κανένας πια εκτός από μεταφορές σε ανταλλακτήρια 

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MySql είπε

Γιατί τέτοιο τέλμα το LTC ρε παιδιά;

Είναι σαν να το έχουν κάποιοι το έχουν παρατήσει και δεν αγοράζει κανένας πια εκτός από μεταφορές σε ανταλλακτήρια 

Σσσσστ... μακαρι να κατσει λιγο εκει μεχρι να παει το εμβασμα μου και να αγορασω λιγακι. Υποθετω θα ανεβει σε λιγες μερες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εστειλα ETH απο Coinbase σε Kucoins , στη διευθυνση του wallet εκεί και ενώ στην coin βλέπω ήδη 451 confirmations στο KUcoins ακόμα δεν έχει εμφανιστεί, λογικό ? Μετά απο 11-12 network confirmations λεει sto ku οτι εμφανίζονται...(Χρονικά είναι πάνω απο ώρα...) Λογικό ??

Επεξ/σία από nasmania
Δημοσ.

το LTc δεν έκανε ένα καλό run το ΣΚ?

5 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε

Σσσσστ... μακαρι να κατσει λιγο εκει μεχρι να παει το εμβασμα μου και να αγορασω λιγακι. Υποθετω θα ανεβει σε λιγες μερες...

αμήν, να πέσει λίγο ακόμη να τσιμπήσουμε κάτι....

Δημοσ.

Ρίξτε μια ματιά στο CAG (Change Bank) https://getchange.com/ και πείτε μου τη γνώμη σας.

https://www.kucoin.com/#/trade.pro/CAG-ETH

Είναι στο 1€ και πιστεύω ότι θα ανέβει πάνω από 5€ το επόμενο διάστημα. Έχει ενδιαφέρον αντικείμενο και καλές συνεργασίες με άλλα project.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, MySql είπε

Γιατί τέτοιο τέλμα το LTC ρε παιδιά σαν να μην υπάρχει;

Είναι σαν να το έχουν κάποιοι το έχουν παρατήσει σε Hold mode και δεν αγοράζει κανένας πια εκτός από μεταφορές σε ανταλλακτήρια 

Δεν είναι μόνο το ltc όλα πέφτουν, είχα ένα shitcoin που έχασε 70-80% από όσο το αγόρασα. Ευτυχώς είχα πάρει ελάχιστα.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...